Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liderul Hezzbollah: Iranul va distruge Arabia Saudita in caz de razboi

B1 B1,
Liderul Hezzbollah: Iranul va distruge Arabia Saudita in caz de razboi

Hassan Nasrallah, liderul miscarii siite Hezbollah din Liban, a amenintat ca Iranul va distruge Arabia Saudita in cazul in care Regatul va intra in razboi cu Republica islamica, potrivit Reuters preluat de. continuă pe B1

Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite se alatura coalitiei militare maritime din Golful Persic. Seful diplomatiei iraniene avertizeaza cu un razboi total

Emiratele Arabe Unite EAU) au anuntat joi, la o zi dupa Arabia Saudita, ca au intrat in coalitia militara maritima condusa de Statele Unite in Golful Persic intr-un context de tensiuni puternice cu Iranul. De la Teheran, ministrul de Externe Mohamad Javad Zarif avertizeaza Washingtonul si Riadul: un atac militar american sau saudit impotriva Iranului va declansa un razboi total.

Iranul AMENINTA SUA cu un RAZBOI TOTAL: Nu vom clipi

Iranul ameninta Occidentul cu un razboi total, daca SUA sau Arabia Saudita vor lovi tara. Ministrul iranian de externe, Mohammad Javad Zarif,neaga acuzatiile omologul sau american, Mike Pompeo,.

Iranul continua sa dezminta orice legatura cu atacurile din Arabia Saudita

Iranul continua sa dezminta ca a jucat vreun rol in atacurile comise sambata in Arabia Saudita, scrie miercuri agentia iraniana de presa Irna, relateaza AFP potrivit news. ro Iranul a transmis Statelor.

CNN: Arabia Saudita a prezentat dovezi care confirma, sustine Riadul, ca Iranul a fost implicat in atacurile de sambata

Ministerul apararii din Arabia Saudita a sustinut miercuri o conferinta de presa in care a prezentat dovezile care, sustine Riadul, confirma ca Iranul a fost implicat in atacurile de sambata de la instalatiile petroliere saudite, potrivit CNN, citeaza Rador.

Donald Trump: Iranul pare sa fie responsabil de atacurile din Arabia Saudita Presedintele Iranului considera ca rebelii yemeniti doar s-au aparat

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca este de parere ca Iranul se afla in spatele celor doua atacuri asupra instalatiilor petroliere din Arabia Saudita, conform Mediafax care citeaza Reuters.

Seful spionajului rus nu exclude un razboi in Golful Persic dupa atacurile din Arabia Saudita, atribuite de SUA Iranului

Pericolul unui scenariu de razboi dupa atacurile cu drone asupra unor obiective din Arabia Saudita este posibil, a declarat directorul Serviciului de Informatii Externe al Rusiei, Serghei Nariskin. Anchetatorii sauditi si americani au stabilit cu o probabilitate foarte mare ca atacurile din Arabia Saudita de saptamana trecuta au fost lansate dintr-o baza aeriana din Iran, situata in apropierea granitei cu Irakul.

Teheranul avertizeaza Washingtonul in legatura cu atacurile cu drone din Arabia Saudita: Orice actiune va fi urmata de un raspuns imediat

Iranul a transmis Statelor Unite, prin intermediul Elvetiei, o nota oficiala in care pune Washingtonul in garda si dezminte ca a jucat vreun rol in atacurile comise sambata in Arabia Saudita, scrie miercuri agentia iraniana de presa Irna, relateaza AFP.

Atacul din Arabia Saudita creste sansele unui conflict global: Seful NATO avertizeaza privind riscul unui razboi in Orientul Mijlociu

Atacul asupra unor instalatii petroliere din Arabia Saudita ar putea avea efecte extrem de rele asupra intregii lumi! O spune chiar secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care s-a declarat extrem de.

ARABIA SAUDITA: Productia de petrol afectata de atacuri se va relua pana la sfarsitul lui septembrie

Arabia Saudita va relua productia de 5,7 milioane de barili de petrol pe zi, blocata de atacuri, pana la sfarsitul lunii septembrie si a anuntat ca a reusit sa readuca livrarile de titei la nivelul celui anterior atacurilor din weekendul trecut datorita stocurilor detinute, relateaza Reuters.

Arabia Saudita a anuntat lansarea unei operatiuni impotriva rebelilor Houthi

Coalitia condusa de Arabia Saudita a declarat lansarea unei operatiuni militare in Yemen impotriva r.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )