Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liderul PSD Prahova: Nu am semnat scrisoarea. Voi sustine Guvernul si guvernarea

Antena3 Antena3,
Liderul PSD Prahova: Nu am semnat scrisoarea. Voi sustine Guvernul si guvernarea

Presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, spune ca a vazut scrisoarea impotriva lui Liviu Dragnea in presa, ca nu i s-a cerut sa sustina demersul celor trei lideri PSD care vor plecarea lui Dragnea din fruntea. continuă pe Antena3

Secretarul-general al PSD, printre contestatarii lui Dragnea. Neacsu: Da, am semnat scrisoarea care e un demers legitim

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, este printre contestatarii lui Liviu Dragnea. Da, am semnat scrisoarea pentru ca eu consider ca este un demers legitim care demonstreaza ca suntem un partid serios si responsabil, a declarat Marian Neacsu, pentru HotNews.

Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau: Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Fostul vicepremier in cabinetul Tudose, Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau, recunoaste intr-o postare pe Facebook ca este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene: Se ncearca destabilizarea si scindarea partidului

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, a scris miercuri pe Facebookca partidul traverseaza momente mai putin faste, in care se incearca divizarea partidului. in opinia acestuia, scrisoarea aparuta in PSD este o lovitura incorecta pe care cativa membri ai PSD o aplica partidului.

Liderul PSD Maramures pune o serie de conditii pentru ca Ardealul sa sustina demisia lui Dragnea: Imaginea lui este extrem de sifonata (VIDEO)

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a anuntat ca liderii organizatiilor din Ardeal vor discuta pentru a incerca sa ajunga la o pozitie comuna privind scrisoarea in care se cere demisia lui Liviu.

Ponta il ameninta pe liderul PSD cu publicarea de noi fotografii in care apare alaturi de statul paralel: Dragnea o fugarea pe Kovesi cu soriciul

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica, la Targu-Jiu, ca, de fiecare data cand Liviu Dragnea va mai spune ca se lupta cu statul paralel, va publica noi imagini in care presedintele PSD apare in compania lui George Maior, a Laurei Codruta Kovesi si a lui Florian Coldea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )