Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liderul USR, Dan Barna, multumit de intalnirea cu Dancila si Toader: Au fost foarte fermi. Ne-au spus ca ...

B1 B1,
Liderul USR, Dan Barna, multumit de intalnirea cu Dancila si Toader: Au fost foarte fermi. Ne-au spus ca ...

USR a mers, vineri, la o intalnire cu Viorica Dancila, chiar in ziua in care opozitia a depus mottiunea de cenzura impotriva Guvernului. Liderul USR, Dan Barna, spune ca a mers la Palatul Victoria pentru. continuă pe B1

Barna, dupa ntlnirea la Guvern: Premierul si ministrul Justitiei au fost foarte fermi ca nu intentioneaza sa dea OUG pentru amnistie si gratiere, pentru moment

Liderul USR Dan Barna a relatat vineri ca premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au fost foarte fermi in discutia avuta la Palatul Victoria ca, pentru moment, nu au in lucru si nu intentioneaza sa dea o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratiere.

Dan Barna, la Adevarul Live de la ora 14.00. Mai face USR alianta cu Ciolos? Ce sanse are motiunea de cenzura a Opozitiei?

Liderul USR Dan Barna va explica, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, in ce stadiu sunt negocierile cu Dacian Ciolos pentru o alianta la alegerile europarlamentare din mai. De asemenea, liderul USR va vorbi despre motiunea de cenzura pe care o va depune vineri Opozitia impotriva Guvernului Dancila, dar si despre incercarea esuata de a-l schimba pe Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor. Ce doctrina va avea USR?.

DAN BARNA: Motiunea de cenzura va fi inregistrata vineri la Parlament

Opozitia va inregistra motiunea de cenzura vineri, la Parlament, a anuntat astazi presedintele USR, Dan Barna.

Dancila, discutii cu liderii USR despre OUG pe codurile penale. Barna: O ordonanta ar decredibiliza Romania in UE

Premierul Viorica Dancila discuta la Guvern cu liderii USR pe tema ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale. Tudorel Toader a fost si el przent la intalnire. Liderul USR, Dan Barna, a precizat ca i-a spus sefului Guvernului ca o eventuala ordonanta ar decredibiliza Romania in UE si toata atentia va fi atrasa de tema Justitiei, nu de subiectului detinerii presedintiei Consiliului UE.

Dancila, Barna si Toader se intalnesc la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila se intalneste astazi la Palatul Victoria, cu liderul USR, Dan Barna, si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au precizat sursele guvernamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )