Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lidia Fecioru: Invidia si barfa imbolnavesc

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru: Invidia si barfa imbolnavesc

Cand te iubesti pe tine, nu faci rau, a spus Lidia Fecioru, vineri seara, la Antena 3. Invidia pe sanatatea cuiva sau pe norocul cuiva e cel mai mare pacat. Invidia si barfa imbolnavesc. Ce dai, aia. continuă pe Antena3

Lidia Fecioru: Lipsa de bucurie si de comunicare imbolnaveste glanda tiroida

Glanda tiroida este un organ al comunicarii si se imbolnaveste de la suferinta sufleteasca neimpartasita, a spus Lidia Fecioru vineri seara la Antena 3. Potrivit Lidiei, atunci cand ai probleme e bine.

Lidia Fecioru: Un chiuretaj poate schimba karma unei femei

Omul e un pachet de informatii, a spus bioterapeutul Lidia Fecioru, vineri, la emisiunea Dar si Har. Noi venim cu bagajul genetic. Daca vrem sa aflam lucruri despre karma trebuie sa vedem care din.

Maria Coman si Lidia Fecioru, emisiune noua la Antena 3. in aceasta seara, de la ora 23.00: Dar si har

Maria Coman si Lidia Fecioru sunt gazdele unei noi emisiuni la Antena 3, Dar si har ce debuteaza in aceasta seara. Noua emisiune va putea fi urmarita in fiecare vineri, de la ora 23. Veti afla cum se re.

Lidia Fecioru, leac naturist pentru o afectiune chinuitoare

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, sambata, in emisiunea Adevaruri ascunse, un leac naturist pentru problemele de sanatate declansate de avitaminoza, de deficitul de vitamine din organism, dar si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )