Libnet.ro
UNICEF

14:15

Lidl a facut anuntul pentru milioane de clienti. Ce se intampla pe 1 decembrie

Playtech Playtech,
Lidl a facut anuntul pentru milioane de clienti. Ce se intampla pe 1 decembrie

Vine 1 Decembrie, si Sarbatorile de iarna. Anul acesta, datorita restrictiilor, programul va fi cu totul altul. Printre primii care si-a anuntat programul pentru 1 Decembrie si de sarbatori, este si gigantul retailer si discounter Lidl. Lidl si-a anuntat programul pentru 1 Decembrie in aproape toate cele 380 de magazine, la nivel national, Lidl si-a . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Pensiile vor creste cu 46%. Cine face anuntul pentru milioane de romani

Astazi ar fi trebuit sa fie ziua in care CCR sa-si dea verdictul cu privire la majorarea pensiilor. Decizia a fost amanata pentru o data ulterioara. Ordonanta aprobata in Parlament obliga Guvernul sa mareasca pensiile cu 40%, dar nu sunt bani la buget. Daca, pentru moment, acest lucru nu pare viabil, Virgil Popescu, Ministrul Economiei, .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in tara

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 23 noiembrie, o sedinta la Palatul Cotroceni. Tema acestei sedinte a fost campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, problema de siguranta nationala. Mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in Romania La intalnire au participat si Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, Marcel Vela, ministrul .

Ce se intampla cu trupa Andre. Andreea Balan a facut anuntul oficial

Vesti fabuloase pentru fanii trupei Andre. Andreea Balan si Andreea Antonescu se reunesc pentru o noua piesa care poarta semnatura faimoasei trupe feminine. Ce se intampla cu trupa Andre Vestea unei noi piese semnata Andre a fost data de Andreea Balan. Amintirile frumoase le pastram in suflet pentru todeauna! Abia asteptam sa ascultati Nostalgii In .

Ce se intampla cu medicul-erou Catalin Denciu, in Belgia. Nelu Tataru a facut anuntul azi

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut declaratii azi despre medicul erou, Catalin Denciu, care a fost ranit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, cand a incercat sa salveze pacienti, ca este internat de opt zile la Bruxelles, ca starea sa este stationara si ca ar putea fi debutat saptamana viitoare, atunci cand se va .

Situatie fara precedent la Antena 3. Mihai Gadea a plecat din timpul emisiunii sale dupa ce a facut anuntul. Cine a venit in locul lui

Mihai Gadea si-a surprins luni seara telespectatorii cu un gest ciudat, dar motivat. Acesta a anuntat la inceputul emisiunii Sinteza Zilei ca nu se simte bine, iar dupa una dintre pauzele publicitare a parasit platoul de filmari. in locul sau a aparut colega sa, Oana Zamfir, care nu a scos o vorba despre cele intamplate.

Cand se intorc elevii la scoala, de fapt. Ministerul Educatiei a facut anuntul momentului

Potrivit unui oficial al Minsterului Educatiei, copiii s-ar putea intoarce la scoala incepand cu cel de-al doilea semestru al acestui an scolar, in functie de evolutia situatiei epidemiologice. Cand se intorc elevii la scoala, de fapt Aceasta apreciere ii apartine lui Sorin Ion, noul secretarul de stat din Ministerul Educatiei Nationale, care este responsabil cu .

Pensii 2020. Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Decizia CCR legat de majorarea de 40%

Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate astazi, 25 noiembrie, sesizarea Guvernului vizavi de proiectul de rectificare bugetara modificat de PSD in Parlament cu un amendamentul care prevede cresterea pensiilor cu 40%. Guvernul sustine ca parlamentarii nu au indicat sursele clare de finantare a majorarilor propuse, necesare pentru a acoperi cheltuielile urmarite de amendament. CCR a amanat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )