Libnet.ro
UNICEF

10:46

Liga 1: Devis Mangia, demis de la CSU Craiova / Cornel Papura, noul antrenor

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: Devis Mangia, demis de la CSU Craiova / Cornel Papura, noul antrenor

CSU Craiova a anuntat, luni, despartirea de antrenorul italian Devis Mangia si inlocuirea lui cu Corneliu Papura. incepand de astazi, Corneliu Papura este noul antrenor al Stiintei. Component al echipei care a castigat eventul din 1991 si al echipei Nationale la Campionatul Mondial din 1994, este absolvent al licentei UEFA PRO si lucreaza in cadrul clubului din 2013, se precizeaza pe site-ul oficial al gruparii din Liga 1. continuă pe Hotnews

Devis Mangia a fost demis de la CSU Craiova. Cine il va inlocui

Devis Mangia 44 de ani) a fost demis de la CSU Craiova, iar in locul sau a fost numit Corneliu Papura 45 de ani), anunta site-ul oficial al oltenilor. il salutam pe Devis Mangia si ii uram succes mai.

Primul mesaj al lui Devis Mangia dupa ce a fost dat afara de la Craiova: Multumesc Stiinta, a fost o placere!

Tehnicianul Devis Mangia, demis de la CS Universitatea Craiova, a multumit conducerii si angajatilor craioveni, dar si suporterilor pentru cei doi ani petrecuti la echipa craioveana.

Devis Mangia, dat afara de la Craiova!

Italianul Devis Mangia nu mai este antrenorul Universitatii Craiova.

Gata cu Mangia: CSU Craiova si-a demis antrenorul, la jumatatea playoff-ului! Cine a venit in locul italianului

CSU Craiova a anuntat, luni, despartirea de antrenorul italian Devis Mangia si inlocuirea lui cu Corneliu Papura, relateaza news. ro. Corneliu Papura este, incepand de astazi, noul antrenor al Stiintei.

Devis Mangia raspunde dupa demiterea de la Craiova

Antrenorul italian Devis Mangia a reactionat la cateva ore dupa demiterea de la U Craiova 1948 CS.

Mihai Rotaru, patronul Craiovei din Liga 1, explica demiterea lui Devis Mangia

Intr-una dintre putinele sale iesiri in spatiul public, Mihai Rotaru a vorbit luni seara despre despartirea de antrenorul italian Devis Mangia, plecat de la echipa in cursul zilei de luni.

Indepartarea lui Devis Mangia invaluita in mister. Nimeni din club nu se astepta la asta!

In pofida celor patru meciuri consecutive fara victorie la Craiova, indepartarea lui Devis Mangia i-a surprins pana si pe oamenii din conducerea clubului U Craiova 1948 CS.

Gheorghe Hagi, cuvinte de apreciere la adresa lui Devis Mangia

Cu doar doua zile inainte de a fi dat afara de la Craiova, italianul Devis Mangia a primit laudele marelui nostru international Gheorghe Hagi.

NEBUNIE la Constanta: Viitorul invinge CSU Craiova intr-un meci in care Ianis Hagi a facut SPECTACOL si la care a asistat legendarul Rivaldo. Poza de SENZATIE de la final si cum a facut-o Rivaldinho pe translatorul (FOTO, VIDEO)

FC Viitorul, echipa patronata si antrenata de Gica Hagi, a castigat meciul de sambata cu CSU Craiova, 2-1, dupa o prestatie impresionanta a lui Ianis Hagi. Fiul lui Hagi 20 de ani) a fost omul meciului.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )