Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liga Campionilor: Metz, adversara echipei CSM Bucuresti in sferturile competitiei

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor: Metz, adversara echipei CSM Bucuresti in sferturile competitiei

Echipa franceza Metz a incheiat pe locul al doilea in grupa principala II a Ligii Campionilor la handbal feminin si va juca in sferturile de finala cu CSM Bucuresti, clasata pe locul trei in prima grupa principala. Partida tur dintre cele doua formatii se va disputa in Romania. continuă pe Hotnews

ROSTOV - CSM BUCURESTI ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

ROSTOV DON - CSM BUCURESTI ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Meci decisiv pentru locul al doilea in grupa principala din Liga Campionilor la handbal feminin: Rostov Don - CSM Bucuresti.

CSM Bucuresti va juca impotriva lui Metz in sferturile Ligii Campionilor. Primul meci e in Romania

Echipa franceza Metz a incheiat pe locul al doilea in grupa principala a doua a Ligii Campionilor si va juca in sferturile de finala cu CSM Bucuresti, clasata pe locul trei in prima grupa principala.

CSM Bucuresti isi cunoaste adversara din sferturi

Echipa CSM Bucuresti a incheiat pe locul trei grupa principala a Ligii Campionilor si va disputa prima mansa a sferturilor pe teren propriu.

Dezastru pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor la handbal feminin. O noua infrangere

CSM Bucuresti a ocupat locul al treilea in clasamentul final al Grupei principale 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a fost invinsa, sambata, in deplasare, de formatia rusa Rostov pe Don cu.

Liga Campionilor: Rostov Don - CSM Bucuresti 25-24/ Campioana Romaniei incheie grupa principala pe locul 3

CSM Bucuresti, campioana en-titre a Romaniei, a fost invinsa, sambata, in deplasare, de formatia rusa Rostov-Don, scor 25-24 9-12), in ultimul meci din Grupa principala I a Ligii Campionilor. In urma acestui rezultat, tigroaicelemerg in faza sferturilor de pe locul al treilea.

Liga Campionilor: Rostov Don - CSM Bucuresti 25-24/ Campioana Romaniei incheie pe locul 3 in grupa principala

CSM Bucuresti, campioana en-titre a Romaniei, a fost invinsa, sambata, in deplasare, de formatia rusa Rostov-Don, scor 25-24 9-12), in ultimul meci din Grupa principala I a Ligii Campionilor la handbal feminin. In urma acestui rezultat, tigroaicelemerg in faza sferturilor de pe locul al treilea.

Liga Campionilor: CSM Bucuresti joaca azi in Rusia pentru locul doi in grupa! Posibilii adversari din sferturi

CSM Bucuresti va juca sambata pe terenul lui Rostov-Don. E un meci pentru locul doi in grupa principala a Ligii Campionilor, dar e posibil ca tigroaicelor sa le convina mai mult sa incheie pe locul al treilea.

CSM Bucuresti pierde dramatic cu Rostov si termina pe trei faza grupelor

Campioana CSM Bucuresti a pierdut, sambata, in deplasare cu Rostov Don, scor 25-24, in ultima etapa a fazei grupelor principale.

CSM Bucuresti pierde la un gol in Rusia: sunt sanse mari sa joace cu Metz in sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucureti a fost invinsa la un gol diferenta de Rostov-Don, 25-24 pentru campioana Rusi3ei. Neagu si compania au condus la pauza cu 12-9.

Cupa EHF (f): HC Zalau a ratat calificarea in semifinalele competitiei - Kastamonu Belediyesi, adversara echipei SCM Craiova

Echipa de handbal feminin HC Zalau a fost invinsa duminica, in deplasare, de formatia Kastamonu Belediyesi GSK Turcia), cu scorul de 27-24 16-11), in mansa retur din sferturile de finala ale Cupei EHF, si a ratat calificarea in semifinalele competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )