Libnet.ro
UNICEF

15:15

Linie telefonica gratuita si confidentiala, destinata varstnicilor din Romania

Adevărul Adevărul,
Linie telefonica gratuita si confidentiala, destinata varstnicilor din Romania

DGASPC va implementa la nivelul judetului Buzau, prin Consiliul Judetean Buzau si Fundatia Principesa Margareta, un proiect destinat seniorilor buzoieni. Este vorba despre o linie telefonica, Telefonul Varstnicului, ce va putea fi accesata gratuit de persoane in varsta care au nevoie de informatii sau de ajutor. continuă pe Adevărul

Platforma de sanatate Wello, primul proiect din Romania acceptat intr-un program de dezvoltare al EIT Health

Wello, platforma de sanatate dedicata familiilor cu copii supraponderali, dezvoltata de o echipa de 13 specialisti in tehnologia informatiei din judetul Cluj, este singurul proiect din Romania acceptat in programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health,.

O noua jucatoare de tenis din Romania a depasit pragul de castiguri de 1 milion de dolari

Mihaela Buzarnescu este a 10-a jucatoare de tenis din Romania ce reusiste sa atinga pragul de 1 milion de dolari din castiguri din tenis. Acest lucru a fost reusit odata cu premiul incasat de aceasta.

Un preot din Romania s-a dus la o batrana sa-i faca o sfestanie. I-a deschis nepotul femeii care i-a spus ceva de-a dreptul socant: Mamaie e in dormitor unde

Un preot din Romania s-a dus la o batrana care i-a cerut sa-i faca o sfestanie, insa nepotul a fost cel care i-a deschis usa si i-a spus ceva de-a dreptul socant. intamplarea a fost povestita chiar de .

Asociatia Magistratilor din Romania, reactie dura dupa mesajele de sustinere pentru Dragnea: Nesocotesc independenta judecatorului

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) intervine in scandalul provocat de condamnarea lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. AMR atrage atentia,.

Noul model Dacia Duster a fost lansat in Marea Britanie: Acesta este mai ieftin decat cel de pe piata din Romania

Producatorul auto Dacia a lansat in Marea Britanie noul model din generatia Duster. Acesta va avea volan pe partea dreapta, iar lansarea vine la sase luni dupa ce a fost lansata versiunea cu volan pe.

Accident cumplit in Ungaria. Doua vehicule din Romania au fost implicate. Sunt mai multe victime

Zece persoane au fost ranite, pe o sosea din Ungaria, intr-un accident in care au fost implicate trei vehicule - un microbuz si un autoturism inmatriculate in Romania si o masina din Slovacia, anunta.

Racire dramatica a vremii din Romania!

Vremea din urmatoarele doua zile va veni cu o racire brusca a vremii. Dupa cateva zile aproape caniculare, romanii se lor lovi de temperaturi cu pana la 12 grade mai mici decat media normala. Vezi aici cu e vr.

O franciza de cafenele intra oficial pe piata din Romania

Esquires Coffee, o franciza internationala de cafenele din Noua Zeelanda, deschide primul coffee shop in Bucuresti. Acesta va fi deschis in Veranda Mall si este primul dintr-o retea planificata de 25 de magazine care urmeaza sa fie lansate in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )