Libnet.ro
UNICEF

13:45

Lipsa apei curate, un pericol mai mare decat conflictele armate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lipsa apei curate, un pericol mai mare decat conflictele armate

Absenta apei potabile este o problema pentru o treime din populatia acestei lumi si mai ales pentru viitorul ei. Copiii sub 15 ani au sanse de trei ori mai mari sa moara de boli din cauza lipsei apei curate si a salubritatii decat de violente in tarile aflate in conflict, sustine Fondul Natiunilor Unite pentru Copii UNICEF), relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Economist:Romania poate intra intr-o criza mai mare decat cea din 2008. Taxa pe harnicie nu e spre binele romanilor, e o fenta politica

Noua forma a OUG 114, care impoziteaza bancile in functie de cota de piata, stimuland sectorul atat in mod pozitiv, cat si negativ, poate duce la exagerarea creditarii, adica sa se dea foarte multi bani cu risc mare si dobanda mica, ceea ce va conduce la o criza mai mare decat cea declansata in 2008 de SUA.

Biologii, biochimistii si chimistii au ramas definitiv pe dinafara cresterilor salariale din sistemul sanitar: E umilitor ca asistentul medical sa aiba salariu mai mare decat tine

Biologii, biocimistii si chimistii, care au acuzat inechitati salariale grave inca de acum un an, de la intrarea in vigoare a noii legi a salarizarii si cresterea salariilor din sistemul sanitar, au ramas definitiv pe dinafara creserilor salariale. Parlamentul a respins, saptamana aceasta, propunerile de modificare a legii salarizarii formulate de Ministerul Sanatatii si de Comisia de Sanatate din Camera Deputatilor, ce urmau sa corecteze inechitatile salariale.

Biologii, biochimistii, chimistii si kinetoterapeutii au ramas definitiv pe dinafara cresterilor salariale din sistemul sanitar: E umilitor ca asistentul medical sa aiba salariu mai mare decat tine

Biologii, biocimistii, chimistii si kinetoterapeutii, care au acuzat inechitati salariale grave inca de acum un an, de la intrarea in vigoare a noii legi a salarizarii si cresterea salariilor din sistemul sanitar, au ramas definitiv pe dinafara creserilor salariale. Parlamentul a respins propunerile de modificare a legii salarizarii formulate de Ministerul Sanatatii si de Comisia de Sanatate din Camera Deputatilor, ce urmau sa corecteze inechitatile salariale.

Ministrul Economiei: Industria de aparare are in acest an un buget de 10 ori mai mare

Industria de aparare are in acest an un buget de 10 ori mai mare decat cel de anul trecut, bani cu care vor fi revitalizate fabricile romanesti de armament, care vor produce atat pentru dotarea Armatei Romane,.

Prognoza meteo. Temperaturile cresc mai mult decat ar fi normal

Sambata, in tara, vremea va fi in continuare in general frumoasa, iar valorile termice vor fi, in cea mai mare parte a tarii, mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel, temperaturile.

Biologii, biochimistii, chimistii si kinetoterapeutii au ramas definitiv pe dinafara cresterilor salariale din sistemul sanitar: E umilitor ca asistentul medical sa aiba salariu mai mare

Biologii, biocimistii, chimistii si kinetoterapeutii, care au acuzat inechitati salariale grave inca de acum un an, de la intrarea in vigoare a noii legi a salarizarii si cresterea salariilor din sistemul sanitar, au ramas definitiv pe dinafara creserilor salariale. Parlamentul a respins propunerile de modificare a legii salarizarii formulate de Ministerul Sanatatii si de Comisia de Sanatate din Camera Deputatilor, ce urmau sa corecteze inechitatile salariale.

FMI: Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc la adresa stabilitatii mondiale

Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc la adresa stabilitatii pe plan global si este necesara stabilitate fiscala pentru a raspunde socurilor economice din Europa, a afirmat luni prim-adjunctul directorului general al Fondului Monetar International, David Lipton, transmite Reuters.

Se fac inscrieri pentru o noua editie a celui mai mare eveniment anual sportiv din Dobrogea. Unde si cand va avea loc

Asociatia Bike Works anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru Macin Mountain Fun Greci, 2019, cel mai mare eveniment sportiv al anului din Muntii Macinului, unde, in perioada 7-9 iunie 2018, pe langa concursurile de MTB si cross montan programate in zilele de 8 si 9 iunie, vor fi spectacole, un foc de tabara si multe alte surprize. in plus, cursa copiilor, din 9 iunie, a devenit etapa din Cupa Nationala XCO.

VIDEO Angelique Kerber, catre Bianca Andreescu: Esti cea mai mare regina a dramelor

Angelique Kerber a pierdut pentru a doua oara in mai putin de o saptamana in fata Biancai Andreescu, lucru care a facut-o pe jucatoarea din Germania sa reactioneze dur la strangerea de mana de la finalul partidei. Esti cea mai mare regina a dramelor dintotdeauna a fost mesajul pe care Kerber i l-a transmis adversarei.

A fost descoperita cea mai mare albina de pe fata Pamantului! Este de dimensiunea unui deget FOTO

Cea mai mare albina din lume a fost re-descoperita, dupa decenii intregi s-a crezut ca aceasta specie a diparut. Albina giganta, careeste dedimensiunea degtului mare a unui adulta fost gasita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2895 seconds )