Libnet.ro
UNICEF

11:00

Lista centrelor unde putem face teste COVID. Analiza, obligatorie daca mergeti in Grecia

Antena3 Antena3,
Lista centrelor unde putem face teste COVID. Analiza, obligatorie daca mergeti in Grecia

Ministerul Sanatatii a publicat, duminica, lista centrelor din tara unde romanii isi pot face testul molecular pentru depistarea COVID-19, fara de care nu pot intra in Grecia. Turistii care merg in concendiu in Grecia trebuie sa aiba la ei, incepand de miercuri, 15 iulie, un test molecular negativ pentru infectia cu coronavirus, pe care sa-l prezinte la intrarea in statul elen. continuă pe Antena3

OFICIAL. Lista centrelor de testare pentru romanii care vor sa mearga in Grecia si au nevoie de testul molecular pentru coronavirus

Ministerul Sanatatii a publicat lista centrelor de testare, adresele si telefoanele acestora, in conditiile in care, incepand de marti, toti cetatenii care vor intra in Grecia pe cale rutiera, pe la.

Teste COVID-19 gratuite pentru bucuresteni. Proiectul anuntat de Gabriela Firea

Bucurestenii care pleaca in concediu in Grecia ar putea face teste pentru COVID-19 gratuit, a anuntat, duminica, primarul Capitalei, Gabriela Firea, la Antena 3. Decizia vine dupa ce statul elen a anuntat ca romanii care vor sa mearga in Grecia trebuie sa prezinte test COVID negativ.

Teste Covid-19, gratuite pentru bucurestenii care pleaca in vacante. Anuntul Gabrielei Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, ca va pune la dispozitia bucurestenilor care au nevoie de test COVID-19 pentru a merge in destinatii de vacanta, precum Grecia, un test gratuit pentru depistarea coronavirusului. Testele vor fi de tip antigen si vor putea fi facute in 12 clinici private si de stat cu care Primaria are parteneriate.

Unde pot face romanii care pleaca in Grecia un test COVID-19 valabil la granita. Pretul nu e tocmai mic

Autoritatile elene au decis ca toti turistii romani care vor sa intre in Grecia cu masina, incepand cu 14 iulie, sa demonstreze ca au fost testati pentru COVID-19, iar rezultatul este negativ. Testul trebuie sa fi fost facut cu cel mult 72 de ore ininte de a intra in Grecia, prin vama Kulata-Promachonas, de altfel singurul punct de frontiera deschis in acest moment.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )