Libnet.ro
UNICEF

10:00

Lista spitalelor din Bucuresti unde te poti adresa pentru urgente medicale in minivacantade 1 decembrie

Adevărul Adevărul,
Lista spitalelor din Bucuresti unde te poti adresa pentru urgente medicale in minivacantade 1 decembrie

Cabinetele medicale si policlinicile ar putea fi inchise in perioada minivacantei de 1 Decembrie, astfel ca pentru orice urgenta medicala exista alte noua spitale si Serviciul de Ambulanta care vor asigura asistenta medicala de urgenta. continuă pe Adevărul

Gina Pistol, singura pe strazile din Bucuresti. Ce a facut vedeta, in lipsa lui Smiley

Gina Pistol a fost surprinsa recent singura pe strazile din Capitala. Ce a facut celebra prezentatoare de la Chefi la Cutite in lipsa lui Smiley? Aceasta se descurca fara oricine altcineva cand vine vorba de asta. Care a fost traseul ei si cum arata acum viitoarea mamica? Gina Pistol, singura pe strazile din Bucuresti. Unde .

Apartamente de vanzare Bucuresti: unde sunt cele mai ieftine locuinte

Si in acest an, cele mai cautate apartamente din Bucuresti si din Romania au fost apartamentele cu doua camere. Restrictiile impuse de pandemia de coronavirus a facut insa ca cererea de case sa.

Criza COVID: Zece spitale din Bucuresti primesc peste 330 milioane de lei din bani europeni pentru a cumpara aparatura necesara

Premierul Ludovic Orban, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat luni 10 contracte finantate din fonduri europene, in valoare totala de peste 330 milioane de lei, pentru dotarea a 10 spitale din Bucuresti ca raspuns la criza COVID 19. Printre echipamentul care va fi achizitionat se numara: 126 aparate de ventilatie, 342 statii de monitorizare, 101 aparate pentru investigare respiratorie si digestiva, 99 ecografe, 205 echipamente electrocardiografe si defibrilatoare.

Cum arata vila de lux a Simonei Halep. Ce face Toni Iuruc in cartierul rezidential din Bucuresti

Simona Halep, ocupanta locului doi in ierarhia mondiala, a castigat cateva milioane bune din tenis. in afara de faptul ca este o buna sportiva, se pre ca se pricepe si la afaceri. A investiti ceva bani in afaceri imobiliare, in Constanta, acum se pare, si in Bucuresti. in Constanta, Simona are ridicata o vila, valorand .

Aparitie bizara pe strazile din Bucuresti. Oamenii au crezut ca nu vad bine ce e pe asfalt

Situatie incredibila in Bucuresti. Pe o portiune a bulevardului Timisoara din Capitala, autoritatile locale au imprastiat deja sare, in cantitati mari. Reprezentantii primariei Sectorului 6 au spus ca totul a fost o proba, iar sarea a fost stransa. Aparitie bizara pe strazile din Bucuresti De altfel, Primaria sectorului 6 a comunicat, la cererea Digi24, ca .

Nicusor Dan: Cred ca intr-un termen rezonabil o sa avem o suplimentare a paturilor de Terapie Intensiva din Bucuresti Trebuie sa ne uitam la cum putem sa evitam sa ajungem mai intai in spital (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, considera ca intr-un termen rezonabil o sa avem o suplimentare a paturilor de Terapie Intensiva din Bucuresti si a precizat ca municipalitatea este in etapa.

Ce s-a gasit in autobuzele din Bucuresti, la igienizare. Nimeni nu credea ca este posibil asa ceva

Gradul de civilizatie al unei societati se vede si in sistemul de transport public. Atat in calitatea serviciului, dar si prin gradul de curatenie din mijloacele de transport public. Din pacate transportul in comun romanesc are multe lucruri de pus la punct. Mormane de mizerie in transportul in comun din Bucuresti Conform unei statistici recente, .

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: PUPA deschide trei magazine mono-brand in locatiile AFI din Bucuresti, Ploiesti si Brasov

Brandul italian de produse cosmetice PUPA, prezent in Romania din 2015 printr-o retea de sase magazine situate in patru orase, deschide trei magazine noi in cadrul centrelor comerciale AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, AFI Palace Ploiesti si AFI Palace Brasov, ca urmare a unui acord de inchiriere intermediat de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Fata de 10 ani, hartuita de sotia unui afacerist din Bucuresti: Stiu ca se culca cu tine

O eleva de clasa a IV-a a ajuns tinta unei psihopate, care este convinsa ca minora ar avea o relatie cu sotul ei. Suspecta este o femeie in varsta de 50 de ani, sotia unui afacerist care locuieste pe bd. Decebal din Capitala, scrie Spy News. Parintii fetei sunt disperati si au facut plangere penala .

Ancheta a politistilor din Bucuresti, dupa ce un barbat a furat 20 de trotinete electrice de la o societate

Politistii si procurorii din Bucuresti au demarat o ancheta, fiind cercetat un barbat suspectat ca ar fi sustras 20 de trotinete electrice de la o firma, dupa dezactivarea sistemului GPS. Suspectul a vandut unele dintre trotinete, iar pe altele le-a inchiriat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )