Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lista tarilor din zona galbena. A fost inclusa Suedia, iar Franta, eliminata Persoanele care vin in Romania din aceste state intra in carantina. Care sunt exceptiile

Hotnews Hotnews,
 Lista tarilor din zona galbena. A fost inclusa Suedia, iar Franta, eliminata Persoanele care vin in Romania din aceste state intra in carantina. Care sunt exceptiile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat vineri lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, pe care a fost inclusa si Suedia, in timp ce Franta a fost eliminata. Cei care vin din aceste tari trebuie sa intre in carantina pentru 14 zile. continuă pe Hotnews

CNSU a publicat lista tarilor din zona galbena. Persoanele care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat vineri lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, pe care a fost inclusa si Suedia. Cei care vin din aceste tari - printre care se afla SUA, Elvetia si Austria - trebuie sa intre in carantina pentru 14 zile.

Persoanele care au avut Covid-19 in ultimele 90 de zile, la intoarcerea dintr-o tara din zona galbena, nu mai trebuie sa intre in carantina

Persoanele care se intorc dintr-o tara aflata pe lista galbena nu mai trebuie sa se supuna carantinarii, daca in ultimele 90 de zile au avut COVID-19 si pot dovedi acest lucru cu acte medicale, a anuntat secretarul de stat Raed Arafat, la finalul sedintei de Guvern de vineri, in care a fost aprobata Hotararea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta privind aplicarea unor noi masuri in starea de alerta.

Ministrii de Finante din zona euro au stabilit sa intareasca fondul de salvare al regiunii

Ministrii de Finante din zona euro au convenit sa intareasca fondul de salvare al regiunii, aceasta fiind o masura mult-asteptata de investitori, transmite CNBC.

Amenzi pentru bistriteni iesiti din zona carantinata pentru poze si apa de izvor

Jandarmii montani de la Colibita, zona turistica situata la poalele Muntilor Calimani, au aplicat patru amenzi unor bistriteni care au iesit din zona carantinata pe motiv ca acorda asistenta unor persoane varstnice sau pentru asigurarea unor bunuri de.

Amenzi pentru bistriteni iesiti din zona carantinata, la Colibita

Jandarmii montani de la Colibita, zona turistica situata la poalele Muntilor Calimani, au aplicat patru amenzi unor bistriteni care au iesit din zona carantinata pe motiv ca acorda asistenta unor persoane varstnice sau pentru asigurarea unor bunuri de stricta necesitate, dar in schimb au facut sedinte foto si s-au aprovizionat cu apa de izvor, potrivit informarii remise, marti, de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis: Proiectele de infrastructura din zona Moldovei sunt de maxima importanta si vor fi realizate (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a participatmiercurila deschiderea tronsonului de autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau, despre care sustine ca a fost finalizat cu un an inainte de.

KLAUS IOHANNIS: Se pare ca peste 80% din persoanele din zona medicala doresc sa se vaccineze anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca intentia de vaccinare impotriva noului coronavirus este la un grad foarte mare in randul personalului din zona medicala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )