Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liste electorale care incalca legea, la alegerile locale. Discriminare pentru functiile importante

Adevărul Adevărul,
Liste electorale care incalca legea, la alegerile locale. Discriminare pentru functiile importante

Expert Forum a analizat miile de liste de candidaturi depuse de partidele politice, concluzionand ca in peste 900 de cazuri s-a incalcat legea, pentru ca fie nu exista nicio femeie pe lista, in cele mai multe cazuri, fie nu figureaza niciun barbat cateva zeci de cazuri). continuă pe Adevărul

8 candidati la alegerile locale au calitatea de colaboratori ai Securitatii! Cinci dintre acestia au decizii definitive!

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) informeaza ca 8 dintre candidatii la alegerile locale, printre care si fostul presedinte, Traian Basescu, au calitatea de colaboratori ai Securitatii. CNSAS spune ca a primit doar o parte din liste din judete, municipii si sectoare ale Capitalei.

ANP: Aproximativ 1.100 de detinuti si-au exprimat dorinta de a vota la alegerile locale

Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta dorinta de vot a detinutilor care nu si-au pierdut drepturile electorale. Un numar de 1100 de detinuti si-au exprimat in scris, pana joi, intentia de a vota la alegerile locale, conform unui comunicat de presa ANP. ANP informeaza ca dintr-un numar de 20. 993 de persoane detinute, 1. 193 au drept de vot si 1. 092 si-au exprimat in scris intentia de a vota la alegerile publice locale din anul 2020.

Marcel Ciolacu anunta ca scolile se vor inchide dupa alegerile locale: Doamna ministru a dat ordin

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Ramnicu Sarat, in cadrul unei vizite electorale pe care o face in judetul Buzau, ca scolile vor fi inchise dupa alegerile locale si elevii vor face orele online.

Lista candidatilor PRO Romania la alegerile locale 2020. Cine vrea la conducere

Oameni reprezentativi pentru comunitatile lor, profesionisti, are Pro Romania pe lista candidatilor la Alegerile Locale 2020, potrivit spuselor liderului formatiunii politice, Victor Ponta. Care sunt numele scrise pe aceasta lista, aflati in randurile de mai jos. Lista candidatilor PRO Romania la alegerile locale 2020 Victor Ponta sustine ca Pro Romania, partidul pe care-l conduce cu .

Regulile de siguranta ale votantilor la alegerile locale de duminica

Alegerile locale de duminica reprezinta primul scrutin organizat in Romania de la declansarea epidemiei de COVID-19, astfel ca pentru a vota trebuie respectate mai multe masuri de protectie sanitara, cele mai importante fiind pastrarea distantei de cel putin un metru fata de alte persoane, purtarea mastii de protectie, dezinfectarea mainilor. in plus, de aceasta data alegatorii vor fi cei care manevreaza actul de identitate, buletinele de vot si isi lipsesc autocolantul cu mentiunea Votat pe cartea de identitate, scrie News.

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Cum raspund oamenii de afaceri din consultanta, auto, transporturi si food

Pentru a concura intr-o piata cu adevarat libera, firmele au nevoie de eficienta. Iar eficienta apare intr-un oras modern, cu trafic si timp de deplasare decent, parcari, digitalizarea administratiei publice, apa calda, spitale etc. Asa motiveaza unii oameni de afaceri motivul pentru care alegerile locale conteaza enorm pentru businessul lor. Altii aduc alte argumente: Orice investitor evalueaza deciziile de investitii in functie de deschiderea autoritatilor catre business si de buna administrare a orasului. Nu pot sa uit de frustrarile pe care le-am avut in negocierile cu aeroporturile din tara in subordinea consiliilor judetene), de celebra taxa de liniste a lui Mazare, spune intr-o discutie cu HotNews un alt antreprenor. Vezi in articol cum au raspuns oamenii de afaceri la doua intrebari adresate de HotNews: Daca vor merge la vot si de ce conteaza alegerile locale pentru afacerile pe care le au.

Cum afli sectia de vot la care esti arondat pentru alegerile locale 2020 si adresa acesteia

Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit lista finala numerotarea sectiilor de vot, dar si sediile acestora, pentru alegerile locale din 2020. Pentru scrutinul de duminica, 27 septembrie au fost organizate.

Poti vota cu pasaportul sau cu permisul? Ce drepturi au oamenii la alegerile locale 2020

O intrebare pe care si-o pun multi romani in ajunul alegerilor locale si la care va vom oferi raspunsul, in continuare, este urmatoarea: Pot vota cu pasaportul sau cu permisul de conducere?. Daca si tu te afli in situatia in care ai pierdut buletinul, nu il ai la tine sau ti-a expirat, atunci te invitam .

Cum arata buletinele de vot la alegerile locale 2020

Au mai ramas patru zile pana la momentul algerilor locale de anul acesta, iar candidatii sunt intr-o cursa acerba pentru a convinge electoratul sa puna stampila pe numele lor. Cum arata buletinul de vot din Bucuresti, precum si care este ordinea candidatilor si a partidelor, aflati in randurile de mai jos. Alegeri locale 2020. Cum .

Campania electorala pentru alegerile locale a ajuns la final. Astazi e ultima zi

Numaratoarea inversa pentru alegerile locale a inceput, vineri fiind ultima zi de campanie electorala pentru candidatii inscrisi in cursa pentru primarii si consiliile judetene si locale. Desfasurata in conditii fara precedent din cauza pandemiei de coronavirus, campania se incheie sambata, la ora 7,00. De altfel, batalia la sfarsitul careia vom afla cine va conduce administratiile locale a fost amanata luni de zile din cauza pandemiei. La fel ca la scrutinul din urma cu patru ani, alegerile au loc intr-un singur tur, iar procesul electoral ar putea fi ingreunat ca urmare a masurilor de protectie sanitara din sectiile de votare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )