Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Concordia - CFR Cluj 0-0

Online Sport Online Sport,
LIVE Concordia - CFR Cluj 0-0

Liderul CFR Cluj are un meci dificil duminica seara pe terenul sintetic al Concordiei Chiajna, echipa pregatita de fostul antrenor din Gruia, Vasile Miriuta. Click pentru streaming live INFO: Toate meciurile din Liga 1 Betanose pot viziona online legal pe site-ul sponsorului campionatului. Iti trebuie un cont de membru si un sold de minimum 50 de bani 0,50 lei). continuă pe Online Sport

LIVE Concordia - CFR Cluj (18:00)

Liderul CFR Cluj are un meci dificil duminica seara pe terenul sintetic al Concordiei Chiajna, echipa pregatita de fostul antrenor din Gruia, Vasile Miriuta. Click pentru streaming live INFO: Toate meciurile din Liga 1 Betanose pot viziona online legal pe site-ul sponsorului campionatului. Iti trebuie un cont de membru si un sold de minimum 50 de bani 0,50 lei).

Asa am trait Concordia - CFR Cluj 0-1

Liderul CFR Cluj a avut un meci dificil duminica seara pe terenul sintetic al Concordiei Chiajna, echipa pregatita de fostul antrenor din Gruia, Vasile Miriuta. Click pentru streaming live INFO: Toate meciurile din Liga 1 Betanose pot viziona online legal pe site-ul sponsorului campionatului. Iti trebuie un cont de membru si un sold de minimum 50 de bani 0,50 lei).

CFR Cluj castiga la Chiajna cu un penalty usor acordat

Liderul CFR Cluj a obtinut toate punctele in meciul cu Concordia Chiajna din etapa a 10-a a Ligii 1 Betano dupa un 1-0 din penalty.

CFR Cluj confirma ca Dan Petrescu ramane antrenorul ei, dupa ce a refuzat postul de la echipa nationala

Clubul CFR Cluj a anuntat, joi, ca Dan Petrescu ramane antrenorul sau, dupa ce a refuzat oferta de a prelua conducerea echipei nationale.

OFICIAL: Dan Petrescu ramane antrenorul lui CFR Cluj si nu va prelua nationala Romaniei

Clubul CFR Cluj a anuntat, joi, intr-un comunicat, ca Dan Petrescu ramane la gruparea ardeleana, adaugand ca spera ca Federatia Romana de Fotbal sa gaseasca pentru postul de selectioner un antrenor la fel de bun ca Petrescu.

ACUZATII SOC: CFR Cluj, inclusa in topul celor mai corupte cluburi din Europa (VIDEO)

Liderul Ligii 1, CFR Cluj a fost inclus in topul celor mai corupte cluburi din Europa de televiziunea clubului Benfica Lisabona, potrivit GSP. ACUZATII SOC: CFR Cluj, inclusa in topul celor mai corupte.

LIVE Juventus - Botosani (18:00)

Etapa a 10-a din Liga 1 Betano debuteaza, vineri seara, cu meciul dintre Juventus Bucuresti si FC Botosani. Click pentru streaming live INFO: Toate meciurile din Liga 1 Betanose pot viziona online legal pe site-ul sponsorului campionatului. Iti trebuie un cont de membru si un sold de minimum 50 de bani 0,50 lei).

Dan Petrescu refuza nationala si ramane la CFR Cluj

Subiectul Dan Petrescu in locul lui Christoph Daum este unul inchis.

Dan Petrescu ramane la CFR Cluj. Varianta venirii la nationala a picat in mod oficial

Vehiculata in ultima perioada, varianta venirii luiDan Petrescupe banca nationalei a cazut in mod oficial. CFR urmeaza a emis un comunicat in care a multumit Federatiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )