Libnet.ro
UNICEF

00:06

LIVE FCSB - Club Brugge (19:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE FCSB - Club Brugge (19:00)

FCSB sustine, miercuri seara, primul meci amical in cadrul cantonamentului din Olanda. Vicecampioana Romaniei o intalneste pe campioana Belgiei, Club Brugge. Partida e live text in aceasta pagina. continuă pe Online Sport

LIVE FCSB - Club Brugge (19:30). Echipa de start

FCSB sustine, miercuri seara, primul meci amical in cadrul cantonamentului din Olanda. Vicecampioana Romaniei o intalneste pe campioana Belgiei, Club Brugge. Partida e live text in aceasta pagina.

FCSB termina la egalitate cu Brugge

FCSB a sustinut, miercuri seara, primul meci amical in cadrul cantonamentului din Olanda. Vicecampioana Romaniei a intalnit-o pe campioana Belgiei, Club Brugge.

Protest n Piata Victoriei, ncepnd cu ora 19.00: Oprim codul penalilor! Stop, penalilor!

Organizatia Coruptia ucide a anuntat marti, pe Facebook, protestul Oprim codul penalilor! Stop, penalilor, care ar urma sa se desfasoare in Piata Victoriei, incepand cu ora 19. 00, dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificarea legii.

Wimbledon: Programul de marti al sportivilor din Romnia - Simona Halep vs Kurumi Nara se va juca n jurul orei 19:00

Simona Halep, numarul 1 mondial, va evolua, marti, in primul tur la Wimbledon, in compania japonezei Kurumi Nara. Si Monica Niculescu si Ana Bogdan vor juca, marti, in primul tur la Wimbledon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )