Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open (joi, 10:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open (joi, 10:00)

Simona Halep are parte de un test de foc, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala o intalneste pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live . continuă pe Online Sport

LIVE Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!

Simona Halep are parte de un test de foc, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala o intalneste pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!

Simona Halep a avut parte de un test de foc, la propriu, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala a intalnit-o pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live .

Irina Begu a fost eliminata de Petra Martic in turul secund de la Australian Open

Jucatoarea romanca a fost eliminata in minimul de seturi de jucatoarea din Croatia, Petra Martic locul 81 WTA), scor 6-4, 7-6 3), in turul secund de la Australian Open, in urma unui joc modest.

Halep debuteaza marti la Australian Open

Principala favorita la castigarea primului turneu de Mare Slem al anului, Australian Open, Simona Halep a aflat cand va debuta in competitie.

Patru romance in turul doi la Australian Open. Programul meciurilor

Din cele sase jucatoare din Romania intrate in competitia de simplu de la Australian Open patru au trecut de pragul primului tur. Vedeti in aceasta pagina rezultatele de pana acum si programul meciurilor urmatoare pentru reprezentantele noastre.

Sorana Cirstea a dat LOVITURA! Romanca s-a calificat in turul doi al Australian Open

Sorana Cirstea este a doua jucatoare romana care se califica in mansa secunda a Australian Open, dupa un meci spectaculos in care a invins-o pe Zarina Dias Kazahstan), locul 60 WTA,.

S-a anuntat ora debutului pentru Halep la Australian Open

Principala favorita la castigarea primului turneu de Mare Slem al anului, Australian Open, Simona Halep a aflat cand va debuta in competitie.

VIDEO Copil minune: Ce a facut mama pustoaicei de 15 de ani, dupa ce fiica ei a ajuns in turul III de la Australian Open

Marta Kostyuk 521 WTA) a scris istorie, la Melbourne, devenind cea mai tanara jucatoare din ultimii 20 de ani calificata in turul III al unui turneu de Grand Slam.

Imagini cu Halep la antrenamentul de miercuri (video). Detaliul care poate face diferenta

Simona Halep isi tine cu sufletul la gura fanii inaintea meciului cu Eugenie Bouchard, programat joi in sesiunea de seara pe Margaret Court Arena, in turul doi la Australian Open.

Avancronica meciului Halep - Bouchard

Fara doar si poate, capul de afis al zilei de joi in turul secund la Australian Open va fi meciul dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )