Libnet.ro
UNICEF

12:15

LIVE Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open

Online Sport Online Sport,
LIVE Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open

Irina Begu este prima reprezentanta a Romaniei care va evolua in turul doi de la Australian Open in acest an. continuă pe Online Sport

LIVE Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open (miercuri, 8:00)

Irina Begu este prima reprezentanta a Romaniei care va evolua in turul doi de la Australian Open in acest an.

Asa am trait Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open

Irina Begu a fost prima reprezentanta a Romaniei care a evoluat in turul doi de la Australian Open in acest an.

Simona Halep, calificare muncita in turul II la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, nu fara dificultate, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, luni, la Melbourne, dupa ce a.

Simona Halep, in turul II de la Australian Open, dupa ce a trecut in trei seturi de cosmarul Kaia Kanepi

Simona Halep s-a calificat, marti, in turul al II-lea de la Australian Open, dupa ce a trecut de estona Kaia Kanepi, care o eliminase anul trecut, in primul tur, de la US Open. Lidera WTA 27 de ani) a invins-o.

Australian Open: Programul de miercuri al sportivilor din Romnia - Partida Begu vs Kvitova se va disputa dupa ora 08:00

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de miercuri, Irina Camelia Begu 76 WTA) urmand sa evolueze in turul al doilea al competitiei. Jucatoarea noastra o va infrunta pe Petra Kvitova 6 WTA), cap de serie numarul 8, dupa ora 08:00 ora Romaniei). Confruntarea va avea loc pe arena 1573.

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Kvitova, n turul al doilea; Goerges si Ostapenko, eliminate (Rezultatele zilei)

Prima zi a intrecerii din acest an de la Australian Open a adus si eliminarea primilor capi de serie de pe tabloul feminin de simplu. Julia Goerges cap de serie 14), Jelena Ostapenko 22) si Barbora Strycova 32) au spus adio competitiei de la Melbourne inca din runda inaugurala. S-au calificat in turul doi, printre altele, Angelique Kerber favorita 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Australian Open: Irina Begu, n turul al doilea - Andrea Petkovic a abandonat n setul secund din cauza deshidratarii

Irina Camelia Begu 70 WTA) este prima jucatoare din Romania care a obtinut calificarea in turul al doilea de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Begu a beneficiat de abandonul adversarei sale Andrea Petkovic 63 WTA), dupa ce aceasta castigase primul set cu 7-6 3) si era condusa in actul secund cu 4-3. Germanca nu a mai putut continua partida din cauza deshidratarii.

Imagini groaznice de la Australian Open: Ce a patit adversara Irinei Begu, brusc, fara nicio explicatie

Nemtoaica Andrea Petkovici 63 WTA) le-a dat mari emotii celor care au urmarit meciul ei din turul I cu Irina Begu 70 WTA).

Adversara Irinei Begu s-a prabusit pe teren!

Andrea Petkovic, jucatoare pe care Irina Begu a intalnit-o in primul tur la Australian Open, a avut un moment de cadere in timpul setului al doilea.

Romania, salvata de un noroc fantastic in prima zi de Australian Open: O singura victorie prin abandonul adversarei

Sorana Carstea 84 WTA), Monica Niculescu 99 WTA) si Irina Begu 70 WTA) au debutat, luni, la Australian Open 2019, insa doar una a trecut in runda a doua.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )