Libnet.ro
UNICEF

10:31

LIVE Romania - Serbia (16:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Romania - Serbia (16:00)

Urmariti live text in aceasta pagina, live text duminica de la ora 16:00, meciul Romania - Serbia din Liga Natiunilor. continuă pe Online Sport

LIVE Romania - Serbia 0-0. Penalty ratat de sarbi, Tamas eliminat dupa o prostie!

Urmariti live text in aceasta pagina, live text duminica de la ora 16:00, meciul Romania - Serbia din Liga Natiunilor.

Asa am trait Romania - Serbia 0-0. Penalty ratat de sarbi, Tamas eliminat dupa o prostie!

Am transmis live text in aceasta pagina, live text duminica de la ora 16:00, meciul Romania - Serbia din Liga Natiunilor.

ROMANIA-SERBIA in LIGA NATIUNILOR LIVE STREAM. Partida care decide locul I in grupa ONLINE VIDEO PRO TV

ROMANIA-SERBIA in LIGA NATIUNILOR LIVE STREAM. Echipa nationala de fotbal a Romaniei va juca, duminica, de la ora 16. 00, pe Arena Nationala, in al patrulea meci din Liga Natiunilor. Brigada Rutiera a Capitale.

ROMANIA-SERBIA in LIGA NATIUNILOR LIVE STREAM. Partida importanta pentru locul I in grupa ONLINE VIDEO PRO TV

ROMANIA-SERBIA in LIGA NATIUNILOR LIVE STREAM Nationala Romaniei va incepe partida cu Serbia cu Tudor Baluta si Denis Dragus titulari, duminica, de la ora 16,00 Pro TV), pe Arena Nationala din Bucuresti, in Grupa a 4-a a Seriei C din Liga Natiunilor la fotbal.

Avancronica meciului Romania Serbia. Cu o victorie suntem lideri!

Derby-ul grupei Romaniei in Liga Natiunilor se disputa, duminica dupa-amiaza, cu incepere de la ora 16:00 pe Arena Nationala, iar la Bucuresti vine Serbia, nationala prezenta in vara acestui an la Cupa Mondiala din Rusia.

Restrictii de trafic in Capitala pentru meciul Romania - Serbia. Circulatia va fi oprita progresiv pe mai multe artere din jurul Arenei Nationale

Nationala Romaniei intalneste Serbia, duminica, pe Arena Nationala, de la ora 16. 00, in grupa 4 a Ligii Natiunilor. Pentru a permite accesul publicului la stadion, Brigada Rutiera va impune restrictii de trafic pe mai multe artere, incepand cu ora 12.

Pariati pe Romania - Serbia

Cota de peste 2. 80 pentru victoria Romaniei cu Serbia oferita de FORTUNA. Un succes prin care tricolorii ar trece la conducerea grupei din Liga Natiunilor.

LiveText Romnia - Serbia 0-0

Dupa o victorie chinuita pe terenul Lituaniei, nationala de fotbal a Romaniei se afla in fata celui mai important test din grupa de Liga Natiunilor, tricolorii urmand sa dea piept pe Arena Nationala cu puternica formatie a Serbiei. Disputa va putea fi urmarita in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro de la ora 16:00.

LIVE Romania - Tara Galilor la tineret (19:00)

Urmariti live text in aceasta pagina vineri seara de la ora 19:00 meciul dintre Romania si Tara Galilor din preliminariile Campionatului European sub 21 ani gazduit de Italia si San Marino in 2019.

LIVE Romania - Tara Galilor la tineret. Meciul care ne poate apropia de turneul final

Urmariti live text in aceasta pagina vineri seara de la ora 19:00 meciul dintre Romania si Tara Galilor din preliminariile Campionatului European sub 21 ani gazduit de Italia si San Marino in 2019.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )