Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE TEXT: Rectificarea bugetara, dezbatuta azi in Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVE TEXT: Rectificarea bugetara, dezbatuta azi in Parlament

ACTUALIZARE - Gabriel Andronache, PNL: Acest articol trebuie dezbatut pe articole, nu la dezbateri generale --- *ACTUALIZARE - Zachariae Benedek, UDMR: Rectificarea este extrem de importanta atat pentru uat cat si pentru institutile statului --- *ACTUALIZARE - Ionut Dumitru, analist economic, fost presedinte al Consiliului Fiscal a spus la Digi 24 ca, daca pensiile se vor majora cu 40%, deficitul bugetar se va duce catre 12% si pentru acoperirea cheltuielilor vom fi nevoiti sa apelam la FMI. --- Parlamentul s-a reunit azi pentru a dezbate proiectele de lege privind rectificarea bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2020, care includ si amendamentul referitor la cresterea punctului de pensie cu 40%, in loc de 14%. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, despre rectificarea bugetara: Ne vom bate in Parlament. Suntem pregatiti si pentru orice alta situatie, astfel incat sa impidicam ca PSD sa faca rau Romaniei

Premierul Ludovic Orban a reiterat, duminica, la Iasi, ideea ca amendamentele aprobat de PSD la rectificarea bugetara vor fi corectate in Parlament, dar anunta ca Executivul este pregatit pentru orice situatie, astfel ancat sa impiedice PSD sa faca rau Romaniei. Nu putem accepta ca PSD sa-si bata joc de tara asta si sa conduca Romania spre nicaieri, a afirmat premierul, precizand ca amendamentele votate ar duce tara spre faliment.

MARIUS PASCAN, PMP: Rectificarea bugetara este un puci demagogic si populist

Liderul deputatilor PMP, Marius Pascan, a firma ca rectificarea bugetara adoptata de Parlament este un puci demagogic si populist, periculos pentru economia Romaniei. Pascan sustine ca asta arata goana dupa voturi a PSD, dar si faptul ca sunt constienti ca nu vor ajunge la guvernare si vor sa dinamiteze finantele tarii pentru urmatorii ani.

PMP, despre rectificarea bugetara: Puci demagogic si populist, periculos pentru economia Romaniei

Liderul deputatilor PMP, Marius Pascan, a firma ca rectificarea bugetara adoptata de Parlament este un puci demagogic si populist, periculos pentru economia Romaniei. Pascan sustine ca asta arata goana dupa voturi a PSD, dar si faptul ca sunt constienti ca nu vor ajunge la guvernare si vor sa dinamiteze finantele tarii pentru urmatorii ani.

Orban, despre rectificarea bugetara care prevede majorarea cu 40% a pensiilor: Declanseaza falimentul Romaniei.Ne vom bate in Parlament

Premierul Ludovic Orban afirmat, sambata, ca Guvernul va purta negocieri in Parlament, astfel incat amendamentele la rectificarea bugetara care prevad majorarea cu 40% a pensiilor si cresterea salariilor profesorilor sa fie retrimise la Comisie. Premierul a afirmat ca aceste amendamente ar declansa falimentul Romaniei.

LUDOVIC ORBAN: Ne vom bate in Parlament sa retrimitem spre Comisiile de buget-finante raportul la rectificarea bugetara

PNL va solicita in plenul Parlamentului retrimiterea raportului la rectificarea bugetara la Comisiile de buget-finante, a declarat, astazi, la Iasi, premierul Ludovic Orban, care a adaugat ca nu sunt posibile cheltuielile cuprinse in acesta, deoarece s-ar risca ajungerea tarii in incapacitate de plata.

Orban, intrebat despre stimulentul de 500 de euro pentru profesori: Bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor Atacam la CCR modificarile la rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban afirma ca bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor in momentul de fata si face apel la fortele politice sa nu sprijine in Parlament raportul comisiilor de specialitate privind rectificarea bugetara. El a spus ca Guvernul ia in calcul sesizarea Curtii Constitutionale in cazul modificarilor la rectificarea bugetara.

ZI IMPORTANTA PRIVIND FINANTELE TARII Rectificarea bugetara, in plenul Parlamentului

Raportul comisiilor reunite de buget-finante prevede majorarea valorii punctului de pensie cu 40% *Primariile ar urma sa primeasca inca 1,5 miliarde lei *400 milioane lei pentru Start-up Nation *Premierul Ludovic Orban: PSD, prin aceasta modificare a rectificarii bugetare, a transmis ca vrea sa nu se mai poata plati salariile, pensiile, . ) si sa bage Romania in incapacitate de plata Majoritatea parlamentara coagulata in jurul PSD se grabeste sa modifice rectificarea bugetara aprobata de Guvern in sedinta din 14 august si sa puna in practica majorarea de 40% a valorii punctului de pensie. Daca in urma cu o saptamana Marcel Ciolacu, presedintele PSD, anunta ca va solicita Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului sa fixeze pentru miercuri sedinta de plen pentru dezbaterea si votarea legii privind rectificarea bugetara, ieri, social-democratii si aliatii lor au stabilit ca plenul Legislativului sa aiba loc astazi, incepand cu ora 13:00.

Orban, despre rectificarea bugetara: PSD este inamicul public numarul 1 al Romaniei si al ecomomiei romanesti

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, dupa ce Parlamentul a adoptat rectificarea bugetara cu amendamente, ca iresponsabilitatea PSD risca sa arunce Romania intr-o criza economica pe care abia ce am depasit-o.

Rectificarea bugetara a fost adoptata! Parlamentul a votat majorarea pensiilor

Rectificarea bugetara a fost aprobata de deputati si senatori, principala modificare adusa de parlamentari proiectului Guvernului fiind revenirea la majorarea punctului de pensie cu 40%. Liberalii au anuntat ca vor ataca decizia la CCR.

LIVE TEXT: MOMENT ISTORIC LA BVB Romania a fost promovata oficial la statutul de Piata Emergenta

ACTUALIZARE - RADU HANGA, BURSA DE VALORI BUCURESTI: S-a deschis o autostrada financiara ce ne da acces la capitalurile care circula la nivel global --- *ACTUALIZARE - ADRIAN TANASE, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Universul pietelor emergente este de 50 de ori mai mare decat al pietelor de frontiera --- *ACTUALIZARE - Cosmin Ghita, director general Nuclearelectrica: Includerea in indicia FTSE reflecta motivatia de a avea o companie robusta --- *ACTUALIZARE - Omer Tetik, director general Banca Transilvania: Actionarii TLV vor avea un emitent mult mai vizibil si acces la o piata mult mai reputabila --- *ACTUALIZARE - NICU MARCU, AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA: BVB trebuie sa devina un hub regional strategic pentru celelalte piete financiare din spatiul Europei de Sud-Est --- *ACTUALIZARE - Mark Davis, BERD: Peste 80% din fondurile pasive investesc prin benchmark-ul MSCI --- *ACTUALIZARE - Cristian Popa, membru CA BNR: Este o zi de sarbatoare --- *ACTUALIZARE - COSMIN MARINESCU, CONSILIER PREZIDENTIAL:Piata de capital are potentialul de a fi acel motor inteligent de crestere al tarii noastre --- *ACTUALIZARE - Florin Citu: De anul viitor vom vedea noi listari ale companiilor de stat la BVB --- *ACTUALIZARE - Orban: Intentia guvernului este sprijinirea dezvoltarii bursei --- Piata noastra de capital este de astazi inclusa in indicii furnizorului global de indici FTSE Russell pentru Pietele Emergente.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )