Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Text Romania vs Cehia (de la ora 18:30)

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Romania vs Cehia (de la ora 18:30)

Romania este vazuta mare favorita inaintea meciului cu Cehia, atat de specialisti, cat si de casele de pariuri. Sigur, acest lucru nu inseamna nimic pe teren, acolo unde tricolorele trebuie sa fie la capacitate maxima pentru a evita surprizele neplacute. Pana acum, au facut pasul in sferturile Campionatului Mondial de handbal feminin urmatoarele echipe: Suedia, Danemarca, Franta si Muntenegru. Disputa Romania vs Cehia va incepe la ora 18:30, urmand sa fie in direct pe Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

CM Handbal (f): Romania vs Cehia (de la ora 18:30)/ Evitati surprizele neplacute

Romania este vazuta mare favorita inaintea meciului cu Cehia, atat de specialisti, cat si de casele de pariuri. Sigur, acest lucru nu inseamna nimic pe teren, acolo unde tricolorele trebuie sa fie la capacitate maxima pentru a evita surprizele neplacute. Pana acum, au facut pasul in sferturile Campionatului Mondial de handbal feminin urmatoarele echipe: Suedia, Danemarca, Franta si Muntenegru. Disputa Romania vs Cehia va incepe la ora 18:30, urmand sa fie in direct pe Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Romania vs Cehia 15-11 (Rep I)

Romania este vazuta mare favorita inaintea meciului cu Cehia, atat de specialisti, cat si de casele de pariuri. Sigur, acest lucru nu inseamna nimic pe teren, acolo unde tricolorele trebuie sa fie la capacitate maxima pentru a evita surprizele neplacute. Pana acum, au facut pasul in sferturile Campionatului Mondial de handbal feminin urmatoarele echipe: Suedia, Danemarca, Franta si Muntenegru. Disputa Romania vs Cehia este in direct pe Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Romania vs Cehia 27-27 (Rep II)/ Mai sunt cateva secunde!!!

Romania este vazuta mare favorita inaintea meciului cu Cehia, atat de specialisti, cat si de casele de pariuri. Sigur, acest lucru nu inseamna nimic pe teren, acolo unde tricolorele trebuie sa fie la capacitate maxima pentru a evita surprizele neplacute. Pana acum, au facut pasul in sferturile Campionatului Mondial de handbal feminin urmatoarele echipe: Suedia, Danemarca, Franta si Muntenegru. Disputa Romania vs Cehia este in direct pe Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

CM Handbal (f): Meciul Romania vs Cehia se va disputa luni, de la ora 18.30/ Programul complet al optimilor

Nationala de handbal feminin a Romaniei va disputa partida cu Cehia, din optimile Campionatului Mondial din Germania, luni, de la ora 18. 30, la Leipzig, a anuntat forul international de profil, care a publicat programul tuturor celor opt partide din aceasta faza eliminatorie a competitiei.

LIVETEXT Campionatul Mondial de handbal, optimi de finala cu sufletul la gura: Romania - Cehia

Romania intalneste Cehia de la ora 18. 30 in optimile de finala ale Campionatului Mondial de handbal. Partida va putea fi urmarita in format livetext pe www. adevarul. ro.

LIVE Romania - Cehia in optimile Campionatului Mondial

Calificata de pe primul loc in optimile de finala ale Campionatului Mondial, Romania va intalni Cehia luni seara de la ora 18:30. Meciul va fi live text in aceasta pagina. Click aici pentru live video.

Asa am trait Romania - Cehia in optimile Campionatului Mondial

Calificata de pe primul loc in optimile de finala ale Campionatului Mondial, Romania a intalnit Cehia luni seara de la ora 18:30. Meciul a fost live text in aceasta pagina. Click aici pentru live video.

LIVE Romania - Cehia in optimile Campionatului Mondial (luni, 18:30)

Calificata de pe primul loc in optimile de finala ale Campionatului Mondial, Romania va intalni Cehia luni seara de la ora 18:30. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

CM Handbal (f): Romania, eliminata in optimi de Cehia la ultima faza (27-28) - Doar cu Neagu nu s-a facut primavara...

Condusa in permanenta pe tabela, Cehia a trecut pentru prima data in avantaj cu doar un minut si jumatate inainte de finalul disputei. Din pacate, a fost suficient, iar formatia pregatita de Jan Basny a castigat dramatic cu 28-27. Golul izbavitor a venit cu doar trei secunde inainte de terminarea timpului regulamentar. Romania a fost eliminata in optimile Campionatului Mondial de handbal feminin, cu toate ca a avut in teren o extraterestra - Cristina Neagu a marcat 13 goluri). Lipsa de experienta a fetelor noastre s-a vazut in multe momente importante, iar doar cu o Neagu nu se face primavara.

LIVE TEXT VIDEO Nou protest pro-Justitiei in Piata Victoriei: Ei cu hotii, noi cu totii! Primii ajunsi sunt chiar liderii partidelor de opozitie - Orban, Barna, Ciolos / Peste 3.000 de manifestanti, traficul in zona a fost inchis

In Piata Victoriei din Capitala are loc duminica seara un nou protest fata de incercarile actualei puteri PSD-ALDE de a modifica legile Justitiei. Primii ajuns la protest sunt chiar liderii partidelor de opozitie, care au anuntat cu putin timp in urma, intr-o conferinta de presa comuna cu reprezentantii organizatiilor civice, ca vor iesi cu totii in strada. Manifestatii antiguvernamentale sunt programate si in mai multe orase din tara, dar si in diaspora, la Londra, Milano si Paris. 52: A fost inchis traficul si dinspre Lascar Catargiu spre Mihalache. Peste 3. 000 de manifestanti la aceasta ora18. 48: A fost blocat traficul dinspre bd. Kiseleff spre Calea Victoriei si dinspre Aviatorilor18. 43: Sunt peste 2. 000 de oameni acum si fortele de ordine abia reusesc sa tina multimea departe de carosabil pentru a nu perturba traficul18. 40: Jandarmii muta gardurile si largesc perimetrul. Numarul manifestantilor creste consistent de la un moment la altul. Grupuri mari vin dinspre metrou18. 35: Peste 1. 000 de oameni manifesteaza la aceasta ora in fata Guvernului. 30: In Piata a aparut si un grup de tineri cu mai multe cruci, pe care sunt scrise marile probleme din sistemul de sanatate. Sunt circa 800 de protestatari la aceasta ora si numarul lor creste. Se scandeaza Ei cu hotii, noi cu totii!, Justitie, nu coruptie!18. 27: Protestul are loc sub deviza Ei cu hotii, noi cu totii!.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )