Libnet.ro
UNICEF

20:45

LIVE TEXT VIDEO Acord semnat la summitul istoric din Singapore: SUA ofera garantii de securitate Coreei de Nord, Kim promite denuclearizarea tarii sale / Unii experti spun ca documentul e cam subtire /Rusia saluta acordul, dar spune ca diavolul se ascund

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT VIDEO Acord semnat la summitul istoric din Singapore: SUA ofera garantii de securitate Coreei de Nord, Kim promite denuclearizarea tarii sale / Unii experti spun ca documentul e cam subtire /Rusia saluta acordul, dar spune ca diavolul se ascund

Intalnirea istorica dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, a culminat cu semnarea unui document, potrivit agentiilor de presa internationale. Nu este inca clar ce au semnat cei doi lideri, insa Trump a oferit asigurari ca mai multe detalii vor fi prezentate la conferinta de presa care urmeaza sa aiba loc. Am aflat ca este un om foarte talentat si ca isi iubeste tara foarte mult, a spus presedintele SUA despre omologul sau nord-coreean. 31 Presedintele sud-coreean Moon Jae In: S-ar putea sa apara in viitor multe dificultati, dar nu ne vom intoarce la vremurile din trecut. 25 Premierul japonez Shinzo Abe a laudat acordul pentru denuclearizare si a spus ca este dornic sa discute cu Phenianul pentru a rezolva problema cetatenilor japonezi rapiti de spioni nord-coreeni in timplu razboiului rece. 23 Rusia saluta acordul semnat de Donald Trump si Kim Jong Un, dar diavolul se ascunde in detalii, a declarat ministrul adjunct de externe, Sergei Ryabkov11. 38Trump, conferinta de presa dupa intalnirea cu Kim: Adversarii chiar pot deveni prieteni / Nu exista nicio limita pentru ce poate realiza Coreea de Nord dupa ce va renunta la armele nucleare10. 05 Expertii in probleme coreene nu sunt impresionati de documentul semnat din cauza exprimarii vagi si a scopului limitat al acordului. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT VIDEO Acord semnat la summitul istoric din Singapore: SUA ofera garantii de securitate Coreei de Nord, Kim promite denuclearizarea tarii sale / Unii experti spun ca documentul e cam subtire

Intalnirea istorica dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, a culminat cu semnarea unui document, potrivit agentiilor de presa internationale. Nu este inca clar ce au semnat cei doi lideri, insa Trump a oferit asigurari ca mai multe detalii vor fi prezentate la conferinta de presa care urmeaza sa aiba loc. Am aflat ca este un om foarte talentat si ca isi iubeste tara foarte mult, a spus presedintele SUA despre omologul sau nord-coreean. 05 Expertii in probleme coreene nu sunt impresionati de documentul semnat din cauza exprimarii vagi si a scopului limitat al acordului09. 50 Niciun cuvant, deocamdata, despre summit, pe paginile de internet ale presei nord-coreene. 42 Ce contine documentul semnat: Trump s-a angajat sa ofere garantii de securitate Coreei de Nord, iar Kim Jong Un si-a reafirmat angajamentul ferm si nestramutat pentru denuclearizarea peninsulei coreene. 25 Trump va mai tine o conferinta de presa azi, probabil singur. El va pleca din Singapore la 7. 00 seara 14. 00, ora Romaniei). 18 Ce au declarat Trump si Kim dupa semnarea acordului08:42Donald Trump si Kim Jong-un au semnat documentul. 20 Ivanka Trump se foloseste de un proverb chinez pentru o critica voalata la adresa Beijingului, postata pe Twitter in dimineata summitului din Singapore.

LIVE TEXT VIDEO Acord semnat la summitul istoric din Singapore: SUA ofera garantii de securitate Coreei de Nord, Kim promite denuclearizarea tarii sale / Trump: Kim este un om foarte talentat si si iubeste tara foarte mult

Intalnirea istorica dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, a culminat cu semnarea unui document, potrivit agentiilor de presa internationale. Nu este inca clar ce au semnat cei doi lideri, insa Trump a oferit asigurari ca mai multe detalii vor fi prezentate la conferinta de presa care urmeaza sa aiba loc. Am aflat ca este un om foarte talentat si ca isi iubeste tara foarte mult, a spus presedintele SUA despre omologul sau nord-coreean. 50 Niciun cuvant, deocamdata, despre summit, pe paginile de internet ale presei nord-coreene. 42 Ce contine documentul semnat: Trump s-a angajat sa ofere garantii de securitate Coreei de Nord, iar Kim Jong Un si-a reafirmat angajamentul ferm si nestramutat pentru denuclearizarea peninsulei coreene. 25 Trump va mai tine o conferinta de presa azi, probabil singur. El va pleca din Singapore la 7. 00 seara 14. 00, ora Romaniei). 18 Ce au declarat Trump si Kim dupa semnarea acordului08:42Donald Trump si Kim Jong-un au semnat documentul. 20 Ivanka Trump se foloseste de un proverb chinez pentru o critica voalata la adresa Beijingului, postata pe Twitter in dimineata summitului din Singapore.

UPDATE VIDEO Acord semnat la summitul istoric din Singapore: SUA ofera garantii de securitate Coreei de Nord, Kim promite denuclearizarea tarii sale / Unii experti spun ca documentul e cam subtire /Rusia saluta acordul, dar spune ca diavolul se ascunde n

Intalnirea istorica dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, a culminat cu semnarea unui acord prin care Trump s-a angajat sa ofere garantii de securitate Coreei de Nord, iar Kim Jong Un si-a reafirmat angajamentul ferm pentru denuclearizarea peninsulei coreene. Am aflat ca este un om foarte talentat si ca isi iubeste tara foarte mult, a spus presedintele SUA despre omologul sau nord-coreean. Unii experti spun ca acordul prevede prea putine lucruri concrete. Japonia si Coreea de SUd au salutat semnarea documentului, la fel a facut si Rusia, adaugand ca diavolul se ascunde in detalii.

Trump si Kim Jong-un au ajuns in Singapore pentru summitul istoric ce va impacta viitorul intregii lumi

Presedintele american Donald Trump a ajuns duminica in Singapore pentru summitul istoric cu liderul nord-coreean Kim Jong-un ce urmeaza sa aiba loc pe 12 iunie, conform Reuters. Obiectivul presedintelui.

LIVE TEXT Formula 1, Marele Premiu al Canadei (21:00)

De la 21:00 transmitem live text in aceasta pagina cursa de la Montreal care conteaza pentru Marele Premiu de Formula 1 al Canadei.

LIVE TEXT Formula 1, Marele Premiu al Canadei (21:00). Statistica de partea pilotului aflat in pole

De la 21:00 transmitem live text in aceasta pagina cursa de la Montreal care conteaza pentru Marele Premiu de Formula 1 al Canadei.

LIVE TEXT Formula 1, Marele Premiu al Canadei (21:10). Statistica de partea pilotului aflat in pole

De la 21:00 transmitem live text in aceasta pagina cursa de la Montreal care conteaza pentru Marele Premiu de Formula 1 al Canadei.

LIVE TEXT Voluntari - Chindia Targoviste (19:00)

Urmariti in aceasta pagina, live text dupa ora 19:00, prima mansa a barajului pentru Liga 1 intre FC Voluntari si Chindia Targoviste.

LIVE TEXT Voluntari - Chindia Targoviste in barajul pentru Liga 1

Urmariti in aceasta pagina, live text dupa ora 19:00, prima mansa a barajului pentru Liga 1 intre FC Voluntari si Chindia Targoviste.

Kim Jong-un a sosit in Singapore pentru summitul istoric cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a sosit, duminica, in Singapore, inaintea unui summit istoric cu presedintele Statelor Unite Donald Trump, a informat presa locala, transmite agentia dpa. Kim a sosit pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )