Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE VIDEO Un incendiu de proportii a izbucnit intr-un bloc de apartamente din New York

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Un incendiu de proportii a izbucnit intr-un bloc de apartamente din New York

Zeci de autospeciale se lupta la aceasta ora cu un incendiu care a izbucnit la ultimul etaj al unui bloc de locuinte din cartierul Harlem din New York, relateaza New York Post. continuă pe Adevărul

VIDEO Un incendiu de proportii a izbucnit intr-un bloc de apartamente din New York

Zeci de autospeciale se lupta cu un incendiu care a izbucnit la ultimul etaj al unui bloc de locuinte din cartierul Harlem din New York, relateaza New York Post.

POLI IASI-FCSB ONLINE STREAM LIVE VIDEO LIGA I DIGISPORT TELEKOM SPORT. Meci complicat pentru trupa lui Dica

POLI IASI-FCSB ONLINE STREAM LIVE VIDEO LIGA I DIGISPORT TELEKOM SPORT Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dica, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca formatia CSM Poli Iasi are.

ROMANIA-OLANDA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV. Contra vrea victoria

ROMANIA-OLANDA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Vlad Chiriches, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca toti jucatorii regreta ca nu.

ROMANIA-OLANDA ONLINE STREAM LIVE VIDEO PRO TV. Amical de lux pentru viitor

ROMANIA-OLANDA ONLINE STREAM LIVE VIDEO PRO TV Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca gandul sau este la.

TARA GALILOR-ROMANIA la TINERET ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Meci complicat pentru tricolorii mici

TARA GALILOR-ROMANIA la TINERET ONLINE STREAM LIVE VIDEO Mijlocasul Razvan Marin va ramane la reprezentativa Under 21, sub comanda selectionerului Daniel Isaila, pentru meciul cu Tara Galilor din.

TARA GALILOR U21-ROMANIA U21 ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Romanii vor sa ramana liderii grupei

Selectionerul echipei nationale, Cosmin Contra, nu sustine ideea folosirii unor fotbalisti naturalizati in reprezentativa Romaniei, el.

VIDEO Incendiu la un mall din Constanta

Mai multe echipaje de pompieri ale ISU Dobrogea si echipe medicale SMURD intervin la un incendiu care se manifesta cu degajare de mult fum in interiorul mall-ului din zona parcului Tabacarie din Constanta. Zeci de persoane care erau la cinematograf au fost evacuate in ordine. Se pare ca a arde un magazin de la parter.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )