Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE VIDEO Lansarea NASA - SpaceX: Lansare reusita! Capsula cu astronauti e in drumul spre Statia Spatiala Racheta Falcon 9 a aterizat cu succes pe o barja in ocean!

Hotnews Hotnews,
 LIVE VIDEO Lansarea NASA - SpaceX: Lansare reusita! Capsula cu astronauti e in drumul spre Statia Spatiala Racheta Falcon 9 a aterizat cu succes pe o barja in ocean!

SpaceX si NASA au reusit cu succes sa lanseze doi astronauti americani pe orbita Pamantului, o premiera istorica in colaborarea dintre administratia americana si zona privata. Lansarea cu succes a avut loc la ora 22:22 ora Romaniei), iar la scurt timp dupa racheta Falcon 9 a aterizat cu succes pe o barja aflata pe ocean. Capsula Crew Dragon a ajuns in orbita unde va executa mai multe arderi pentru a ajunge la altitudinea Statiei Spatiale Internationale unde ar urma sa andocheze duminica in jurul orei 17:30 ora Romaniei). 22:50 Capsula Crew Dragon a ajuns in orbita unde se va apropia de Statia Spatiala Internationala cu care va incerca sa se cupleze duminica, in jurul orei 17. 20, ora Romaniei. 22:32 Racheta Falcon 9 a aterizat cu succes pe barja Of course I still love you!VIDEO Momentul lansarii cu succes a misiunii SpaceX - NASA . continuă pe Hotnews

FOTO Lansarea Nasa SpaceX si evolutia costumului de zbor

Costumele de astronauti pe care le vor purta Doug Hurley si Bob Behnken in lansarea primului zbor al Capsulei Crew Dragon, misiunea coordonata de NASA si SpaceX, au fost create cu mare atentie. Casca realizata la imprimanta 3D si manusi touchscreen-sensitive sunt doar cateva dintre elementele care demonstreaza evolutia extraordinara a costumelor spatiale din ultimii ani.

NASA si SpaceX, lansare istorica - Racheta Falcon si capsula Crew Dragon pornesc spre Statia Spatiala Internationala

Astronautii NASA Doug Hurley si Robert Behnken pornesc miercuri, la ora Romaniei 23. 33, in prima misiune de pe teritoriu american in noua ani spre Statia Spatiala Internationala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )