Libnet.ro
UNICEF

22:15

LIVE VIDEO Nou protest n Piata Victoriei: Aproape 25.000 de oameni, n fata Guvernului / Manifestantii din primul rnd, din fata jandarmilor, cu trandafiri albi / Atmosfera este calma

Hotnews Hotnews,
 LIVE VIDEO Nou protest n Piata Victoriei: Aproape 25.000 de oameni, n fata Guvernului / Manifestantii din primul rnd, din fata jandarmilor, cu trandafiri albi / Atmosfera este calma

Un nou protest se desfasoara in aceasta seara in fata Guvernului. Este a doua zi de proteste consecutive in Piata Victoriei. Vineri seara zona a fost teatrul interventiei violente a Jandarmeriei care a folosit masiv gaze lacrimogene si a lovit manifestantii, marea lor majoritate pasnici. ----------------20:53 in Piata Victoriei s-au aprins luminitele. Oamenii striga Demisia! Demisia! si Hotii! Hotii!20:46Potrivit estimarilor de la fata locului, numarul protestatarilor a crescut rapid. in Piata sunt aproape 25. 000 de oameni. 20:32Peste 15. 000 de protestatari sunt in acest moment in Piata. Multimea ocupa aproape toata Piata, mai putin zonele lasate libere de jandarmi. 20:18Circulatia a fost oprita complet si pe Lascar Catargiu. Dinspre Piata Romana vin din ce in ce mai multi oameni. 20:14Peste 10. 000 de oameni sunt la aceasta ora in Piata Victoriei. 20:05 Manifestantii striga Jos! Jos!. Multi dintre ei s-au asezat pe asfalt vezi video)19:47 Circa 8. 000 de oameni la aceasta ora in Piata Victoriei. Multimea este rasfirata pe o suprafata de peste 12. 000 de metri patrati, dar in unele zone densitatea este mai scazuta. 19:33 Protestatarii din primul rand, de la gard, au trandafiri albi in maini. 19:20 Circa 5. 000 de oameni sunt in Piata si pe trotuarele adiacente. Scandarile sunt mai putine de obicei intrucat in piata rasuna puternic vuvuzelele. 19:02 Un grup mai numeros de protestatari au intrat in Piata scandand: Nu va fie frica, romanii se ridica!. Oamenii spun ca sunt majoritatea din Maramures si alte judete din Transilvania. 18:53 La garduri, multi protestatari discuta cu jandarmii care stau in cordon. Atmosfera este calma. continuă pe Hotnews

LIVE VIDEO Nou protest n Piata Victoriei: Aproape 50.000 de oameni, n fata Guvernului / Manifestantii scandeaza Demisia! si Hotii!/ Atmosfera este calma

Un nou protest se desfasoara in aceasta seara in fata Guvernului. Este a doua zi de proteste consecutive in Piata Victoriei. Vineri seara zona a fost teatrul interventiei violente a Jandarmeriei care a folosit masiv gaze lacrimogene si a lovit manifestantii, marea lor majoritate pasnici. 33 Oamenii vin in continuare in Piata Victoriei. in acest moment in zona si bulevardele adiacente sunt aproape 50. 000 de protestatari. 21:20 Oamenii s-a asezat cu spatele la Guvern. Pe un bloc din Piata se proiecteaza Dancila, demisia21:05La ora 21:00 aproape 35. 000 de oameni scandeaza Demisia!, PSD, ciuma rosie! si M**e PSD!. Lanternele telefoanelor raman deschise. 20:53 in Piata Victoriei s-au aprins luminitele. Oamenii striga Demisia! Demisia! si Hotii! Hotii!20:46Potrivit estimarilor de la fata locului, numarul protestatarilor a crescut rapid. in Piata sunt aproape 25. 000 de oameni. 20:32Peste 15. 000 de protestatari sunt in acest moment in Piata. Multimea ocupa aproape toata Piata, mai putin zonele lasate libere de jandarmi. 20:18Circulatia a fost oprita complet si pe Lascar Catargiu. Dinspre Piata Romana vin din ce in ce mai multi oameni. 20:14Peste 10. 000 de oameni sunt la aceasta ora in Piata Victoriei. 20:05 Manifestantii striga Jos! Jos!. Multi dintre ei s-au asezat pe asfalt vezi video)19:47 Circa 8. 000 de oameni la aceasta ora in Piata Victoriei. Multimea este rasfirata pe o suprafata de peste 12. 000 de metri patrati, dar in unele zone densitatea este mai scazuta. 19:33 Protestatarii din primul rand, de la gard, au trandafiri albi in maini.

LIVE VIDEO Nou protest n Piata Victoriei: 8.000 de oameni adunati deja n fata Guvernului / Manifestantii din primul rnd, din fata jandarmilor, cu trandafiri albi / Atmosfera este calma

Un nou protest se desfasoara in aceasta seara in fata Guvernului. Este a doua zi de proteste consecutive in Piata Victoriei. Vineri seara zona a fost teatrul interventiei violente a Jandarmeriei care a folosit masiv gaze lacrimogene si a lovit manifestantii, marea lor majoritate pasnici. ----------------19:47 Circa 8. 000 de oameni la aceasta ora in Piata Victoriei. Multimea este rasfirata pe o suprafata de peste 12. 000 de metri patrati, dar in unele zone densitatea este mai scazuta. 19:33 Protestatarii din primul rand, de la gard, au trandafiri albi in maini. 19:20 Circa 5. 000 de oameni sunt in Piata si pe trotuarele adiacente. Scandarile sunt mai putine de obicei intrucat in piata rasuna puternic vuvuzelele. 19:02 Un grup mai numeros de protestatari au intrat in Piata scandand: Nu va fie frica, romanii se ridica!. Oamenii spun ca sunt majoritatea din Maramures si alte judete din Transilvania. 18:53 La garduri, multi protestatari discuta cu jandarmii care stau in cordon. Atmosfera este calma.

LIVEVIDEO Nou protest n Piata Victoriei: Aproape 50.000 de oameni, n fata Guvernului / Manifestantii au scandat Demisia! si Hotii!/ Atmosfera a fost calma

Peste 50. 000 de oameni au revenit sambata in Piata Victoriei pentru a protesta. Spre deosebire de seara dinainte cand zona din fata Guvernului a fost teatrul interventiei violente a Jandarmeriei, de aceasta data manifestatia a fost una fara incidente. Oamenii au cerut demisia Guvernului, in timpul scandarilor pe cladirile din zona fiind proiectat mesajul Dancila, demisia. La venirea in Piata, chiar daca erau echipati cu masti de protectie, in cazul unei alte interventii cu lacrimogene, oamenii nu au fost agresivi, ba chiar au adus flori jandarmilor. Zeci de mii de oameni au protestat in tara si sambata cerand demisia guvernului PSD-ALDE. Peste 8. 000 de oameni au iesit in strada la Sibiu; 6. 000 la Iasi; 3. 000 la Cluj, Timisoara, Brasov si Constanta. S-a protestat la Galati, Bacau, Oradea, Piatra Neamt si Galati.

LIVEVIDEO Un nou protest n Piata Victoriei. Mii de oameni s-au adunat deja n fata Guvernului

Un nou protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei. Zeci de oameni au ajuns in fata Guvernului inca de dimineata, manifestatia propriu-zisa fiind anuntata insa pe retelele de socializare incepand cu ora 18. Este a doua zi de proteste consecutive in Piata Victoriei. Vineri seara zona a fost teatrul interventiei violente a Jandarmeriei care a folosit masiv gaze lacrimogene si a lovit manifestantii, marea lor majoritate pasnici. ----------------18:53 La garduri, multi protestatari discuta cu jandarmii care stau in cordon. Atmosfera este calma. 18:50 Circa 3. 000 de oameni acum in piata, multi in zona centrala, multi inghesuiti pe trotuarul si peluza din fata muzeului Antipa, unde este umbra. Unii protestatari discuta in grupuri ce li s-a intamplat cu o seara inainte, unii isi arata ranile, juliturile. 18:48 Circulatia a fost inchisa si dinspre Lascar Catargiu spre Mihalache si Buzesti, dar si dinspre Titulescu/Buzesti spre Calea Victoriei si Lascar Catargiu. 18:42 Jandarmii au largit perimetrul ingradit, iar circulatia pe Bd Aviatorilor si pe Bd Kiseleff spre Piata Victoriei a fost inchisa. in jumatate de piata acum nu se mai ciircula, desi numarul de oameni inca e mic. O noua masura mai restrictiva fata de celelalte proteste.

Protest Piata Victoriei: peste 5.000 persoane. In piata a ajuns si presedintele PNL, Ludovic Orban

Peste 5. 000 de persoane se afla sambata seara, in jurul orei 20. 00, in Piata Victoriei, unde se desfasoara un nou protest anti PSD, la care ia parte si liderul PNL, Ludovic Orban. Liderul liberal a trecut prin multimea stransa in piata, oprindu-se.

VIDEO FOTO Peste 50.000 de oameni au protestat din nou n Piata Victoriei. Ei au scandat Demisia! si Hotii! / Manifestatia - fara violente

Peste 50. 000 de oameni au revenit sambata in Piata Victoriei din Capitala pentru a protesta. Spre deosebire de seara trecuta, cand zona din fata Guvernului a fost teatrul interventiei violente a Jandarmeriei, de aceasta data manifestatia a fost una fara incidente. Oamenii au cerut demisia Guvernului, in timpul scandarilor pe cladirile din zona fiind proiectat mesajul Dancila, demisia. La venirea in Piata, chiar daca erau echipati cu masti de protectie, in cazul unei alte interventii cu lacrimogene, oamenii nu au fost agresivi, ba chiar au adus flori jandarmilor. Zeci de mii de oameni au protestat si in tara sambata, cerand demisia guvernului PSD-ALDE. Peste 8. 000 de oameni au iesit in strada la Sibiu; 6. 000 la Iasi; 3. 000 la Cluj, Timisoara, Brasov si Constanta. S-a protestat la Galati, Bacau, Oradea, Piatra Neamt si Galati.

A doua seara de proteste: Mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei(VIDEO)

UPDATE: Numarul protestarilor din Piata Victoriei a ajuns la 5000. Pana la ora 20. 00, manifestatia a fost una pasnica. UPDATE:in Piata Victoriei se afla aproximativ 3000 de.

A doua seara de proteste: Manifestantii se aduna din nou in Piata Victoriei(VIDEO)

O noua zi de proteste in Piata Victoriei. Asa cum au promis, manifestantii se aduna din nou in fata Guvernului. Printre ei sunt si ranitii in urma interventiei brutale a jandarmeriei. in jurul orei.

A doua seara de proteste: Mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei(FOTO, VIDEO)

000 de oameni protesteaza sambata seara in Piata Victoriei. Manifestantii scandeaza mesaje caNu va fie frica, romanii se ridica! sau Demisia. Potrivit unor surse, citate de.

A doua seara de proteste: Zeci de mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei. Noi incidente intre protestatari si jandarmi(FOTO, VIDEO)

UPDATE: Pe cladirile din Piata Victoriei au fost proiectate mesaje antiguvernamentale. Noi imbranceli au avut loc intre protestatari si jandarmi. Adunity_80372 UPDATE:La ora 21.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )