Libnet.ro
UNICEF

08:00

LiveScore Bayern Munchen vs Liverpool / Barcelona vs Lyon (de la ora 22:00) - Echipele de start

Hotnews Hotnews,
 LiveScore Bayern Munchen vs Liverpool / Barcelona vs Lyon (de la ora 22:00) - Echipele de start

Ultima zi a optimilor din Champions League aduce doua partide extrem de interesante, care pornesc de la scorul de 0-0. Camp Nou va fi gazda duelului dintre Barcelona si Olympique Lyon. Catalanii au prima sansa la calificare, tinand cont ca joaca si in fata propriilor suporteri, insa Lyon este o echipa ce trebuie luata in serios. Pe Allianz Arena se vor infrunta Bayern Munchen si Liverpool, doua echipe care ar putea fi oricand protagonistele ultimului act al competitiei. Cormoranii au ajuns anul trecut pana in finala si vor sa repete performanta, insa echipa lui Niko Kovac se bazeaza pe jocul bun prestat pe teren propriu 8 victorii in ultimele 8 partide). Cele doua meciuri vor incepe la ora 22:00, vor fi transmise in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si Look si LiveScore pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LiveScore Bayern Munchen vs Liverpool 1-1: Mane inscrie cu o scarita de efect, autogol Matip / Barcelona vs Lyon 2-0: Goluri pentru Messi si Coutinho (Pauza)

Ultima zi a optimilor din Champions League aduce doua partide extrem de interesante, care pornesc de la scorul de 0-0. Camp Nou va fi gazda duelului dintre Barcelona si Olympique Lyon. Catalanii au prima sansa la calificare, tinand cont ca joaca si in fata propriilor suporteri, insa Lyon este o echipa ce trebuie luata in serios. Pe Allianz Arena se vor infrunta Bayern Munchen si Liverpool, doua echipe care ar putea fi oricand protagonistele ultimului act al competitiei. Cormoranii au ajuns anul trecut pana in finala si vor sa repete performanta, insa echipa lui Niko Kovac se bazeaza pe jocul bun prestat pe teren propriu 8 victorii in ultimele 8 partide). Cele doua meciuri vor incepe la ora 22:00, vor fi transmise in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si Look si LiveScore pe HotNews. ro.

Champions League: Bayern Munchen vs Liverpool 1-3: Mane si van Dijk decid calificarea / Barcelona vs Lyon 5-1: Doua goluri si doua pase decisive pentru Lionel Messi

Liverpool si Barcelona sunt ultimele echipe calificate in sferturile Champions League. Cormoranii au invins-o pe Bayern cu 3-1, in deplasare 0-0 in tur), iar Anglia are patru echipe in turul urmator al competitiei. in cealalta partida a serii, Barcelona a trecut cu 5-1 de Lyon a inscris de trei ori in ultimele 15 minute) si a salvat onoarea Spaniei, care a pierdut celelalte doua echipe aflate in optimi Real si Atletico).

Champions League: Barcelona vs Olympique Lyon si Bayern Munchen vs Liverpool, ultimele dueluri din optimi / Ambele dispute pornesc de la 0-0

Ultima zi a optimilor din Champions League aduce doua partide extrem de interesante, care pornesc de la scorul de 0-0. Camp Nou va fi gazda duelului dintre Barcelona si Olympique Lyon. Catalanii au prima sansa la calificare, tinand cont ca joca si in fata propriilor suporteri, insa Lyon este o echipa ce trebuie luata in serios. Pe Allianz Arena se vor infrunta Bayern Munchen si Liverpool, doua echipe care ar putea fi oricand protagonistele ultimului act al competitiei. Cormoranii au ajuns anul trecut pana in finala si vor sa repete performanta, insa echipa lui Niko Kovac se bazeaza pe jocul bun prestat pe teren propriu 8 victorii in ultimele 8 partide).

LIVE Barcelona - Lyon si Bayern - Liverpool (22:00)

De la 22:00 transmitem miercuri seara ultimele doua optimi de finala din Liga Campionilor, meciurile Barcelona - Lyon si Bayern - Liverpool.

LIVE Barcelona - Lyon si Bayern - Liverpool

De la 22:00 transmitem miercuri seara ultimele doua optimi de finala din Liga Campionilor, meciurile Barcelona - Lyon si Bayern - Liverpool.

LIVE Barcelona - Lyon 2-0 si Bayern - Liverpool 1-1. Nu avem prelungiri!

De la 22:00 transmitem miercuri seara ultimele doua optimi de finala din Liga Campionilor, meciurile Barcelona - Lyon si Bayern - Liverpool.

Asa am trait Barcelona - Lyon 5-1 si Bayern - Liverpool 1-3

De la 22:00 am transmis miercuri seara ultimele doua optimi de finala din Liga Campionilor, meciurile Barcelona - Lyon si Bayern - Liverpool.

Duel stelar intre Bayern si Liverpool pentru un loc in sferturi

Meciul de la Munchen dintre Bayern si Liverpool se prezinta drept o adevarata finala din optimi a Ligii Campionilor.

Avancronica meciului Barcelona - Lyon

Dupa 0-0 in meciul tur de la Lyon partida programata, miercuri seara, pe Nou Camp intre Barcelona si Lyon e teoretic deschisa oricarui rezultat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )