Libnet.ro
UNICEF

15:30

LIVETEXT Halep, fata in fata cu al treilea trofeu din 2020: Statistica ingrijoratoare pentru Simona

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Halep, fata in fata cu al treilea trofeu din 2020: Statistica ingrijoratoare pentru Simona

Dupa doua finale castigate, la Dubai in februarie si la Praga in august, Simona Halep 2 WTA) joaca, astazi, la Roma ora 15. 30, Digi Sport 1), pentru a cuceri trofeul la Foro Italico, in premiera. continuă pe Adevărul

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus .

IN PRIMELE SAPTE LUNI DIN 2020 Productia de carbune a scazut cu peste 37%

Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in primele sapte luni ale anului in curs, 1,357 milioane de tone echivalent petrol, fiind cu 37,1% 800. 200 tep), mai mica fata de cea din perioada similara din 2019, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2020 Participantii la Pilonul II au virat in cele sapte fonduri 4,42 miliarde de lei

Participantii la sistemul de pensii private obligatoriu Pilon II au virat, in primele sase luni din an, in cele sapte fonduri de investitii, suma de 4,42 miliarde de lei, se arata in cel mai recent raport privind sistemul de pensii private publicat vineri de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Contributia salariatilor la fondurile Pilon II este de 3,75% din salariul brut lunar.

Simona Halep isi cunoaste adversara din finala turneului de la Roma

Luni dupa-amiaza se va disputa finala turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Facebook a afirmat in fata inaltei Curti din Irlanda ca o investigatie a autoritatilor de reglementare ii pune in pericol operatiunile din UE

Facebook a afirmat in fata inaltei Curti din Irlanda ca nu vede cum vor functiona serviciile sale din Uniunea Europeana daca autoritatea de reglementare ii blocheaza mecanismul de transfer al datelor, potrivit documentelor din instanta citata de publicatia Sunday Business Post, transmite Reuters.

Facebook, in fata inaltei Curti din Irlanda: Investigatia autoritatilor de reglementare pune in pericol operatiunile din UE

Facebook a declarat pentru inalta Curte a Irlandei ca nu poate vedea cum ar putea functiona serviciile sale in Uniunea Europeana UE) daca autoritatile de reglementare vor ingheta mecanismul sau de transfer de.

ştiri din Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )