Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO FOTO Ziua Frantei: Cooperarea militara europeana, celebrata la defilarea militara de la Paris Macron ii primeste la un dineu pe Merkel si Juncker

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTO Ziua Frantei: Cooperarea militara europeana, celebrata la defilarea militara de la Paris Macron ii primeste la un dineu pe Merkel si Juncker

Traditionala parada militara de pe 14 iulie, care marcheaza Ziua Nationala franceza, a fost organizata sub semnul cooperarii militare europene, draga lui Emmanuel Macron, care a prezidat festivitatile in prezenta mai multor lideri europeni, inclusiv cea a cancelarului german Angela Merkel si a presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Zece lideri europeni sunt prezenti la Paris cu aceasta ocazie, Theresa May, marea absenta, fiind inlocuita de vicepremierul sau, David Lidington. Momentele au fost disturbate pentru scurt timp de fluieraturile si huiduielile vestelor galbene dedicate liderului de la Palatul Elysee. continuă pe Hotnews

Cooperarea militara europeana - sarbatorita, astazi, in Franta

Brigada franco-germana, elicopter britanic: traditionala defilare militara de astazi, de Ziua Nationala a Frantei, s-a desfasurat in acest an sub semnul cooperarii militare europene, un proiect apropiat presedintelui Emmanuel Macron, care a fost gazda festivitatilor, in prezenta mai multor lideri europeni, intre care si cancelarul german Angela Merkel, comenteaza AFP.

Drama de Ziua Frantei: Un militar s-a sinucis cu arma de serviciu la putin timp dupa parada de pe Champs Elysees

Un militar francez s-a sinucis, duminica, cu arma de serviciu in la finalul ceremoniei de Ziua Frantei care a avut loc pe Champs Elysees din Paris. Tragicul eveniment a avut loc in incinta Scolii Militare din.

Ziua Frantei sarbatorita cu mare fast la Paris. Emmanuel Macron, fluierat la defilarea de pe Champs-elysees. Merkel si Juncker vor participa la un dineu

Ziua Frantei este sarbatorita in fiecare an pe 14 iunie ca urmare a Caderii Bastiliei in 1789. Ca in fiecare, traditionala defilare de pe Champs-elysees se desfasoara cu mare fast in vazul a zeci de mii.

Radu Tudor, reactie dura dupa ce Macron a fost huiduit la parada militara de Ziua Frantei: Mi se pare o lipsa de civilizatie si de bun simt

Imagini incredibile au fost surprinse la Paris. Presedintele Frantei a fost fluierat la parada de Ziua Nationala a Frantei. Radu Tudor a comentat gestul cetatenilor francezi si catalogheaza actiunea.

Parada impresionanta de ziua Frantei. Militari din zece tari participa la eveniment

Cancelarul german Angela Merkel si alti cinci lideri europeni vor fi oaspeti de onoare duminica, la Paris, de Ziua Nationala a Frantei, unde vor urmari traditionala parada militara de pe Champs-Elysee pentru.

Imagini incredibile la Paris. Protest de Ziua Frantei. Macron, huiduit la parada nationala

Cancelarul german Angela Merkel si alti cinci lideri europeni vor fi oaspeti de onoare duminica, la Paris, de Ziua Nationala a Frantei, unde vor urmari traditionala parada militara de pe Champs-Elysee pentru.

VIDEO Momentul in care Emmanuel Macron a fost fluierat si huiduit la inceputul paradei de Ziua Frantei

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost fluierat la inceputul paradei organizate la Paris cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, potrivit postului Franceinfo.

ZIUA FRANTEI E.S. LUCA NICULESCU, AMBASADORUL ROMANIEI IN FRANTA: Romania si Franta sunt unite prin legaturi istorice, culturale, lingvistice

Romania si Franta sunt unite prin legaturi istorice, culturale, lingvistice, iar anul acesta Ziua Nationala a Frantei 14 iulie) si Sezonul Romania-Franta, un parteneriat fara precedent intre cele doua state, au coincis intr-un mod deloc intamplator, sub-liniaza Excelenta Sa Luca Niculescu, Ambasadorul Ro-maniei in Republica Franceza, amintind ca, la nivelul anului trecut, schimburile comerciale dintre Romania si Franta au depasit un nivel record de 9 miliarde euro, in crestere cu aproape 10% fata de 2017.

ZIUA FRANTEI in Sezonul Romania-Franta am privit spre viitor si am reusit sa mobilizam generatia tanara

Reporter: Sezonul Romania-Franta este un proiect unic de diplomatie publica si culturala care se incheie in 14 iulie, de Ziua Nationala a Frantei. Printre domeniile abordate in proiectele inscrise in programarea Sezonului a fost si economia. Cum ati descrie aceasta componenta a sa? Andrei Tarnea: inca de la inceput, vocatia principala a Sezonului Roma-nia-Franta a fost actualizarea imaginii pe care tarile noastre o au una despre cealalta.

ZIUA FRANTEI Turul Frantei, istorie sportiva pe doua roti

Cea mai cunoscuta competitie sportiva a Frantei, care se desfasoara an de an, este fara indoiala turul ciclist. Competitia a devenit legendara, la fel se intampla si cu sportivii care triumfa in ea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )