Libnet.ro
UNICEF

07:46

VIDEO Dezbaterea pensiilor speciale s-a amnat n Parlament Presedintele comisiei de Munca, Adrian Solomon(PSD): Ne vedem cel mai probabil n februarie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dezbaterea pensiilor speciale s-a amnat n Parlament Presedintele comisiei de Munca, Adrian Solomon(PSD): Ne vedem cel mai probabil n februarie

Deputatii au discutat marti, in Comisia de Munca, tema pensiilor speciale. Dupa trei ore de dezbateri cu reprezentantii tuturor categoriilor care primesc pensiile speciale, presedintele Comisiei, pesedistul Adrian Solomon a propus suspendarea sedintei. Solomon a invocat necesitatea analizarii de catre Guvern a tuturor amendamentelor depuse la legea pensiilor speciale. Reamintim ca Solomon este unul dintre pesedistii care, in sedinta grupurilor parlamentare ale PSD, s-a opus eliminarii pensiilor speciale. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Scandal urias n Parlament pe tema anularii pensiilor speciale. Nici comunistii nu au facut asta

Noi dezbateri cu scantei pe tema anularii pensiilor speciale au avut loc in Parlament. in timp ce partidele care sustin guvernarea nu isi doresc categorii profesionale favorizate la pensionare, reprezentantii parlamentarilor, aviatorilor, grefierilor, militarilor si diplomatilor s-au plans ca vor ramane cu mult mai putini bani decat li se cuvin.

Circ in Parlament pe tema pensiilor speciale

A fost scandal urias in Parlament, la dezbaterile pentru eliminarea pensiilor speciale.

MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat referitor la eliminarea pensiilor speciale ca trebuie o abordare mai serioasa si considera ca nu este normal sa existe exceptii. Ciolacu a spus ca PSD a propun impozitarea progresiva, astfel incat sa nu se deschisa Cutia Pandorei.

Ce inseamna eliminarea pensiilor speciale. Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL

Se va elimina o inechitate crasa in sistem, a spus vicepremierul Raluca Turcan. Ce inseamna anularea pensiilor speciale? Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL. Ce inseamna eliminarea pensiilor speciale? Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL PNL a decis anularea pensiilor speciale, cu exceptia unor categorii. Vicepremierul Raluca .

USR contrazice PNL pe tema pensiilor speciale. Orban o corecteaza pe Turcan

Subiectul pensiilor speciale naste neintelegeri intre principalele partide parlamentare ale Dreptei.

Personalul auxiliar din instante dezaproba eliminarea pensiilor speciale si anunta masive miscari de protest

Personalul auxiliar din instante a transmis, marti, ca dezaproba propunerea legislativa privind eliminarea pensiilor speciale si anunta ample masuri de protest in cazul in care actul normativ va fi adoptat.

Majoritatea parlamentarilor PSD sustin eliminarea sau diminuarea pensiilor speciale

Majoritatea parlamentarilor PSD sustin eliminarea sau diminuarea pensiilor speciale, a anuntat, luni.

Guvernul Orban a decis soarta pensiilor speciale. Anunt de ultim moment

PNL a decis, luni, sa sustina desfiintarea pensiilor speciale, cu exceptia celor ale militarilor si magistratilor, a anuntat vicepremierul Raluca Turcan, la finalul sedintei Biroului Executiv al partidului.

Ponta, despre taierea pensiilor speciale pentru a face economii la buget: O poveste neserioasa

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca intentiile liberalilor de a taia pensiile speciale pentru a face economii la buget nu sunt serioase, mentionand ca, in realitate, vor fi afectati 2. 000 de beneficiari, ceea ce va insemna doar 50 de milioane de lei economisiti.

Premierul Orban: Le cerem parlamentarilor sa sustina proiectul PNL pentru desfiintarea pensiilor speciale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a lansat un apel catre parlamentarii Romaniei, cerandu-le sa sustina proiectul de lege propus de PNL, prin care vor fi desfiintate pensiile speciale. in ceea ce ne priveste pe noi,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,333 seconds )