Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Avram: Politia Romana - fara numar, fara numar (de inmatriculare). Sau cand santul de la cascheta tine loc de circumvolutiuni

Adevărul Adevărul,
Liviu Avram: Politia Romana - fara numar, fara numar (de inmatriculare). Sau cand santul de la cascheta tine loc de circumvolutiuni

Actele la control, va rog!. De ce?. De patru zile incoace, orice posesor de permis auto este indreptatit sa puna aceasta intrebare atunci cand politistul de la Rutiera ii cere actele. Si inainte sa le predea, este indreptatit sa primeasca si un raspuns - macar satisfacator, daca nu unul legal. Codul Rutier s-a diversificat prin contributia unor creiere la care santul de la cascheta tine loc de circumvolutiuni. continuă pe Adevărul

Politia Romana - fara numar, fara numar (de inmatriculare). Sau cand santul de la cascheta tine loc de circumvolutiuni

Actele la control, va rog!. De ce?. De patru zile incoace, orice posesor de permis auto este indreptatit sa puna aceasta intrebare atunci cand politistul de la Rutiera ii cere actele. Si inainte sa le predea, este indreptatit sa primeasca si un raspuns - macar satisfacator, daca nu unul legal. Codul Rutier s-a diversificat prin contributia unor creiere la care santul de la cascheta tine loc de circumvolutiuni.

EUROPOL, dupa ce soferul anti-PSD s-a ales cu dosar penal: Nu ne dorim ca Politia Romana sa fie folosita ca USTENSILA POLITICA! (FOTO)

EUROPOL Sindicatul Politistilor Europeni) reactioneaza dupa ce Razvan Stefanescu, soferul cu numar anti-PSD, a ramas fara placutele de inmatriculare si s-a ales cu dosar penal. Cosmin Andreica,.

Florin Citu, dupa ce soferul anti-PSD a ramas fara numar si permis: Romania se duce RAPID spre un regim TOTALITAR. LIBERTATEA DE EXPRIMARE e prima cenzurata!

Senatorul PNL Florin Citu intervine in scandalul dintre Politia Romana si soferul anti-PSD. Liberalul considera ca, prin ridicarea placutelor de inmatriculare, functionarii publici au raspuns la.

Posesorul masinii cu numar anti-PSD a ramas fara permis si fara placute de inmatriculare si s-a ales cu dosar penal: Mi se pare un abuz. Eu cred ca am fost urmarit (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Barbatul care conducea o masina cu un numar de inmatriculare cu un mesaj injurios anti-PSD s-a ales cu dosar penal conducere pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu.

Posesorul masinii cu numar anti-PSD a ramas fara permis si fara placute de inmatriculare (FOTO)

Posesorul masinii cu numarul M. EPSD a ramas fara permisul de conducere si fara placutele de inmatriculare. Razvan Stefanescu a fost oprit, luni dimineata, de un echipaj de politie, iar ulterior.

Scandal in Politia Romana: Ancheta disciplinara impotriva purtatorului de cuvant de la Rutiera dupa atacul acestuia la cei care critica pe Facebook

Scandalul din Politia Romana pornit odata cu interventia impotriva soferului care a venit din Suedia cu placute de inmatriculare un un mesaj injurios la adresa PSD capata noi proportii in fiecare zi.

Cum a reusit Politia Romana sa fie gratios de penibila in doar 48 de ore

Politia Romana n-a fost niciodata o institutie iubita de romani, dar mare parte din timp e ignorata. Asta pana pe 30 iulie, cand institutia a iesit sa iasa din anonimat direct in ochii tuturor. Undeva la mijlocul lunii iulie, in Romania a intrat o masina cu numarul de inmatriculare MUIEPSD. S-a ras pe net, s-au [].

Politia Romana, mesaj pe Facebook dupa ce mai multi utilizatori s-au plans ca au fost blocati

Politia Romana a reactionat pe Facebook, dupa ce mai multi utilizatori ai retelei s-au plans ca au avut conturile blocate dupa ce au acordat rating de o stea paginii. Reprezentantii institutiei.

Politia Romana neaga ca ar fi raportat utilizatorii care au criticat institutia pe pagina de Facebook

Politia Romana a negat miercuri ca ar fi raportat la Facebook utilizatorii care au criticat institutia pe pagina sa de Facebook: desi unele mesaje contineau exprimari licentioase am ales sa respectam dreptul la libera exprimare.

RAZBUNARE PROSTEASCA a Politiei in scandalul stelelor? Zeci de oameni acuza ca s-au conturile de Facebook blocate, iar comentariile negative au fost sterse. Politia Romana neaga informatiile

UPDATE:Administratorii paginii de Facebook Politia Romana au reactionat in cele din urma privind acuzatiile. Acestia a precizat ca nu nicio persoana nu a fost raportata pentru recenziile facute si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )