Libnet.ro
UNICEF

11:16

Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Miza pentru anul viitor este uriasa / Legea Insolventei trebuie votata saptamna viitoare

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Miza pentru anul viitor este uriasa / Legea Insolventei trebuie votata saptamna viitoare

Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara la Antena 3. Liderul PSD spune ca miza o reprezinta preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene care va fi atributul guvernului si al Vioricai Dancila, fapt care nu ii convine lui Iohannis. Vorbind despre sondajul intern prezentat de contestatarii lui in CEx-ul PSD, Dragnea spune ca partidul este la 33-35%, iar el este sub scorul partidului, dar asa era si in februarie 2016, si apoi am castigat la parlamentare cu un scor istoric. emisiunea este in desfasurare. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Amnistia trebuie data. E necesara si o amnistie fiscala / Kovesi conduce Parchetul

Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara la Antena 3. Liderul PSD spune ca miza o reprezinta preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene care va fi atributul guvernului si al Vioricai Dancila, fapt care nu ii convine lui Iohannis. Dragnea spune ca amnistia trebuie data ca sa dea sansa celor care au fost condamnati pe nedrept in baza protocoalelor cu SRI sa fie judecati corect. Mai mult, seful PSD spune ca s eimpune si o amnistie fiscala.

Dragnea: Exista o miza ca acest Guvern sa plece. Se doreste o contrapartida la scandalul cu Ungaria

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat ca exista si mize politice externe ca Guvernul actual sa nu fie in functie la preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE,.

Liviu Dragnea: Exista un plan ca Guvernul sa fie dat jos de la 1 ianuarie

Liviu Dragnea sustine ca ar exista un plan ca Guvernul sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, deoarece preluarea presedintiei Consiliului UE de catre Romania va zadarnici ulterior un astfel de scenariu. A spus-o.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Viorica Dancila si mai multi lideri ai partidului, n birou la Liviu Dragnea / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. ---------------12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii. 12:20Firea: Cred ca miza este excluderea mea si sa fie dati afara din Guvern doi ministri: Paul Stanescu si Tudorel Toader. 12:15Contestatarii lui Dragnea s-au intalnit si ei in biroul lui Adrian Tutuianu11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD. La discutii participa si premierul Dancila. 11:20Marian Oprisan ii critica pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea: cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 50 Vicepresedintele PSD Doina Pana a declarat ca 19 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Dragnea. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

Gabriela Firea: Miza lui Liviu Dragnea este excluderea mea din PSD si remanierea din guvern a lui Paul Stanescu si a lui Tudorel Toader (VIDEO)

Gabriela Firea a facut acuzatii dure inainte de inceputul sedintei de Comitet Executiv al PSD de vineri. Aceasta a acuzat ca Liviu Dragnea urmareste ca vineri sa o excluda pe ea din partid si sa obtina.

Gorghiu: Razboiul civil din PSD va continua, alternativa la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar ca nu exista. Guvernarea este si ramane blocata

Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine ca, dupa sedinta Comitetului Executiv de vineri, razboiul civil din PSD va continua, alternativa la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar ca nu exista, guvernarea este si ramane blocata, majoritatea parlamentara nu mai exista, iar pericolul e la orizont: o criza economica si bugetara a tarii.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Viorica Dancila si mai multi lideri ai partidului, n birou la Liviu Dragnea / Seful PSD ar fi promis posturi de ministri si locuri la euroalegeri pentru cei care-l sustin (surse)

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. ---------------11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD. La discutii participa si premierul Dancila. 11:20Marian Oprisan ii critica deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificand demersul ca pe cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 50 Vicepresedintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, Doina Pana, a declarat ca 18 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Liviu Dragnea in sedinta CExN de vineri. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Liviu Dragnea, fata n fata, n CEx, cu liderii partidului care i cer demisia imediata / Seful PSD ar fi promis posturi de ministri si locuri la euroalegeri pentru cei care-l sustin (surse)

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. 50 Vicepresedintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, Doina Pana, a declarat ca 18 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Liviu Dragnea in sedinta CExN de vineri. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. 36 Europarlamentarul PSD, Claudia Tapardel: Cred cu fermitate ca partidul trebuie sa ofere romanilor un climat de stabilitate, atat la guvernare, cat si in interiorul PSD. 47 Eurodeputatul PSD Razvan Popa a declarat ca orice tentativa de fortare a demisiei lui Dragnea de la sefia PSD este nociva atat pentru formatiunea social-democrata, cat si pentru guvernare.

Ce a spus Liviu Dragnea la sedinta CEx a PSD

Liderul PSD,Liviu Dragnea, a luat cuvantul in sedinta Comitetului Executiv al PSD de astazi. Dupa ce mai multi membri au semnat o scrisoare prin care i-au cerut demisia, Liviu Dragnea a avut intalniri si.

Liviu Dragnea, ultimul mesaj inainte de CEx-ul PSD: Ce spune despre posibile decizii de excludere din partid a contestatarilor

Liviu Dragnea a exclus posibilitatea excluderii contestatarilor care ii cer demisia de Comitet Executiv ce are loc vineri. Categoric, nu, a fost raspunsul lui Liviu Dragnea, intrebat fiind daca va cere excludere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )