Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liviu Dragnea anunta ca revocarea lui Kovesi e doar inceputul: Legilor Justitiei, Codurile penale sa fie promulgate. Cei care au semnat protocoale sa raspunda pentru ele

B1 B1,
Liviu Dragnea anunta ca revocarea lui Kovesi e doar inceputul: Legilor Justitiei, Codurile penale sa fie promulgate. Cei care au semnat protocoale sa raspunda pentru ele

Liviu Dragnea a afirmat, miercuri seara, ca revocarea din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi este doar inceputul pentru el, acum urmand sa lupte pentru intrarea in vigoare a legilor justitilor si a. continuă pe B1

Liviu Dragnea anunta modificari la legea offshore

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ieri, ca legea offshore, care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra, era programata pentru a fi votata luni, in Camera Deputatilor.

Prima reactie a lui Dragnea dupa revocarea lui Kovesi. Nu-i o victorie pentru nimeni. Bucuria va fi cnd aceasta tara se va elibera

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA nu-i o victorie pentru nimeni. Este doar o masura mica dintr-un complex de masuri care sa se intample in perioada urmatoare, a adaugat seful social-democratilor.

Dragnea, dupa revocarea sefei DNA: Nu e o victorie pentru nimeni. Bucuria va fi cand aceasta tara se va elibera

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA nu-i o victorie pentru nimeni. Este doar o masura mica dintr-un complex de masuri care sa se intample in perioada urmatoare, a.

Dragnea, dupa revocarea lui Kovesi: Discutia despre suspendarea lui Iohannis va continua in partid. Daca era un demers sincer, nu dura 30 de zile

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni, dupa revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, ca discutiile despre suspendarea lui Klaus Iohannis vor continua in interiorul partidului, pentru ca seful statului nu a luat o decizie sincera. Probabil au intervenit presiuni, a spus liderul PSD.

Dragnea, prima reactie dupa revocarea lui Kovesi: Nu-i o victorie pentru nimeni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi. Acesta a sustinut ca aceasta revocare nu es.

Primul mesaj al lui Liviu Dragnea in ziua revocarii Laurei Codruta Kovesi

Liderul PSD, Liviu Dragnea a transmis primul mesaj, dupa revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a vorbit despre legea offshore, ceacare ne asigura venituri considerabile, din.

Liviu Dragnea continua santajul la Iohannis: Categoric ramanem cu ideea suspendarii deschisa

In ciuda faptului ca Iohannis a respectat Constitutia si a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi, Liviu Dragnea continua atacurile la Iohannis cu.

Liviu Dragnea: Continuam discutia despre suspendarea presedintelui Iohannis (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca decizia lui Klaus Iohannis de a semna decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA nu va opri discutiile despre suspendarea acestuia din functia de.

Netflix, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Denver nu fura de la copiii saraci. Fii Denver (FOTO)

Liviu Dragnea a ajuns subiect de ironii pentru administratorii paginiide FacebookNetflix Romania. Acestia au preluatscandarea Liviu Dragnea fura banii copiilor saraci, aparuta la proteste,.

Liviu Dragnea: Miza principala a lui Klaus Werner Iohannis este ca eu sa nu mai exist

Liviu Dragnea trage din toate pozitiile in directia lui Klaus Iohannis. Si suspecteaza ca pe numele sau ar putea sa fie deschise si alte dosare. in dosarul referendumului eu am fost condamnat pentru ceva.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )