Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea catre jurnaliti: Alergati dupa mine si in baie. Mai stati si dupa mine! (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea catre jurnaliti: Alergati dupa mine si in baie. Mai stati si dupa mine! (VIDEO)

Dialog ciudat, vineri in Parlament, intre Liviu Dragnea si jurnalistii care i-au reprosat ca in urma cu o zi a anuntat ca nu face declaratii, dar tot a iesit in fata presei. Liderul PSD le-a transmis. continuă pe B1

Liviu Dragnea catre jurnalisti: Alergati dupa mine si in baie. Mai stati si dupa mine! (VIDEO)

Dialog ciudat, vineri in Parlament, intre Liviu Dragnea si jurnalistii care i-au reprosat ca in urma cu o zi a anuntat ca nu face declaratii, dar tot a iesit in fata presei. Liderul PSD le-a transmis.

Liviu Dragnea, atac la Iohannis dupa plangerea penala a lui Orban: O acuzatie DEMENTA facuta de aceasta unealta. E conceputa si redactata la Cotroceni (VIDEO)

Liviu Dragnea declara razboi pe fata presedintelui Klaus Iohannis dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban privind inalta tradare si divulgare de informatii secreta in scandalul mutarii ambasadei di.

Liviu Dragnea, la final de proces: DNA vrea inchisoare pe viata pentru mine (VIDEO)

La finalul ultimului termen de pe fond din procesul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea a facut mai multe declaratii pentru jurnalistii prezenti la inalta Curte de Casatie si.

Cum e aparat Liviu Dragnea la CNA. Doi membri ai forului audiovizual l-au criticat pe un al treilea, dupa ce acesta s-a autosesizat n privinta interviului de la Romnia TV

Doi membri CNA, Monica Gubernat si Radu Calin Cristea, l-au criticat pe un al treilea, Dorina Rusu, si au sarit in apararea lui Liviu Dragnea in sedinta de marti a Consiliului, dupa ce Rusu a anuntat ca se autosesizeaza in legatura cu interviul Romania TV in care Liviu Dragnea a proferat amenintari in privinta jurnalistului Dan Tapalaga, potrivit discutiilor de la CNA citate de Paginademedia. ro.

Liviu Dragnea, dupa ce Iohannis i-a spus ca se uita prea mult la filme cu mafioti: O sa ii raspund aplicat cand vine in tara

Liviu Dragnea a refuzat sa dea un raspuns dupa ce Iohannis a cerut din nou demisia premierului Dancila si a adus noi critici Guvernului chiar de la Sofia unde participa la un summit al Uniunii Europene. Liderul PS.

Liviu Dragnea afirma ca s-a speriat, dupa ce, n sala de judecata, i-au aparut patru puncte albe pe telefonul mobil si textul se asculta: Sper sa fie o aplicatie la telefon

Liviu Dragnea a declarat marti ca s-a speriat dupa ce, in timp ce se afla in sala de judecata, unde avocatul sau Marian Nazat isi sustinea pledoaria, pe telefonul sau mobil au aparut patru puncte luminoase si textul se asculta.

Liviu Dragnea afirma ca s-a speriat, dupa ce, n sala de judecata, i-au aparut patru puncte luminoase pe telefonul mobil si textul se asculta: Sper sa fie o aplicatie la telefon

Liviu Dragnea a declarat marti ca s-a speriat dupa ce, in timp ce se afla in sala de judecata, unde avocatul sau Marian Nazat isi sustinea pledoaria, pe telefonul sau mobil au aparut patru puncte luminoase si textul se asculta.

Prima reactie din PSD dupa pedeapsa cu executare ceruta de DNA pentru Liviu Dragnea

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat, marti, un atac la adresa procurorilor DNA care au cerut in dosarul lui Liviu Dragnea pedepse cu executare, atat pentru liderul PSD cat si pentru.

Liviu Dragnea afla pe 29 mai daca va fi trimis dupa gratii in dosarul angajarilor fictive

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au anuntat ca vor pronunta decizia in dosarul lui Liviu Dragnea pe 29 mai. La ultimul termen, cel de marti, procurorul DNA a cerut magistratilor.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce a aflat cererea procurorilor DNA

Liviu Dragnea a spus, la iesirea de la inalta Curte, ca pledeaza in continuare nevinovat. Eu pledez in continuare nevinovat, asa cum am pledat si pana acum, a spus liderul Camerei.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )