Libnet.ro
UNICEF

11:15

Liviu Dragnea a cazut la pace cu Viktor Orban: Se obliga sa rezolve problema de la liceul din Targu Mures in schimbul sustinerii aderarii Romaniei la OECD

B1 B1,
Liviu Dragnea a cazut la pace cu Viktor Orban: Se obliga sa rezolve problema de la liceul din Targu Mures in schimbul sustinerii aderarii Romaniei la OECD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat sambata prin intermediul unui mesaj pe Facebook ca a vorbit cu premierul Ungariei, Viktor Orban, pentru rezolvarea problemelor care a dus la un conflict diplomatic. continuă pe B1

Liviu Dragnea a vorbit la telefon cu Viktor Orban: Vom rezolva problema aparuta la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria va acorda din nou sprijin Romaniei pentru aderarea la OCDE

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca a vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orban, cei doi convenind ca Romania sa rezolve problema aparuta la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria sa acorde din nou sprijin Romaniei pentru aderarea la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica.

Liviu Dragnea, dupa discutii cu Viktor Orban: Ungaria va acorda din nou sprijin Romaniei pentru OECD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta, sambata dupa-amiaza, ca a vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orban, si au convenit ca partea romana va rezolva problema de la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria va acorda din nou sprijin.

Dragnea a vorbit cu Viktor Orban. Cum spune ca va rezolva conflictul diplomatic cu Ungaria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca a vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orban, si a convenit ca Romania sa rezolve problema aparuta la Liceul Catolic din Targu-Mures, iar Ungaria sa acorde din nou sprijin Romaniei pentru aderarea la OCDE.

Principalul il reprezinta educatia copiilor. Nu manualul, nu firmele, functionarii din minister, nici macar el sau eu. Liviu Dragnea, mesaj pentru Liviu Pop

Liviu Dragnea este nemultumit de activitatea lui Liviu Pop la carma Ministerului Educatiei. Presedintele PSD are un mesaj dur pentru ministrul Educatiei si spune ca acesta trebuie sa vada interesul.

BOMBA! DNA pregateste o noua LOVITURA! Ancheta ia amploare si Liviu DRAGNEA va fi...

Liviu Dragnea si fiul sau ar urma sa fie audiati la inceputul saptamanii viitoare la DNA in dosarul Belina, potrivit unor surse judiciare.

Liviu Dragnea, alaturi de fiul sau, la DNA, saptamana viitoare - surse

Liderul PSD Liviu Dragnea si fiul sau ar urma sa fie audiati la inceputul saptamanii viitoare la DNA in dosarul Belina, potrivit unor surse judiciare. Directia Nationala Anticoruptie.

Victor Ponta vrea sa primeasca scuze din partea lui Liviu Dragnea: Nu am facut niciun denunt contra presedintelui PSD

Deputatul Victor Ponta a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca nu a facut niciun denunt impotriva cuiva sau a liderului PSD Liviu Dragnea, precizand ca a fost citat ca martor intr-un dosar pentru ca a semnat, ca premier, doua hotarari de Guvern din acel dosar.

PMP subliniaza ca Liviu Dragnea trebuie sa dispara din politica

Partidul Miscarea Populara cere demisia din Guvern a vicepremierului Sevil Shhaideh, aratand ca toti oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea ajung finalmente la DNA, motiv pentru care liderul PSD ar trebui sa dispara din peisajul politic romanesc.

Lia Olguta Vasilescu sustine ca demersul DNA impotriva lui Shhaideh si Plumb il are ca tinta pe Liviu Dragnea

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, referitor la inceperea urmaririi penale pe numele lui Sevil Shhaideh si al Rovanei Plumb ca acestea nu ar trebui sa demisioneze, precizand ca tinta este Liviu Dragnea.

USR cere demisia lui Sevil Shhaideh, urmarita penal n dosarul Belina: Liviu Dragnea a capturat statul, el este cel care a fondat un stat paralel

USR sustine intr-un comunicat de presa ca punerea sub urmarire penala a lui Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si cererea de avizare a urmarii penale impotriva Rovanei Plumb, in dosarul Belina, reprezinta dovezi ca Liviu Dragnea si-a creat, in interiorul administratiei statului, o retea personala de subordonati, care sa raspunda ordinelor si intereselor lui. Totodata, USR cere demisia lui Shhaideh din Guvernul Romaniei, pentru a nu influenta ancheta DNA din pozitia inalta pe care o detine, ca un semn de buna-credinta.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3008 seconds )