Libnet.ro
UNICEF

08:45

Liviu Dragnea cere anularea condamnarii in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea cere anularea condamnarii in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Fostul sef PSD, Liviu Dragnea, a contestat printr-o cale extraordinara de atac decizia prin care un complet de cinci judecatori al instantei supreme a stabilit definitiv condamnarea sa la trei ani si jumatate de i. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea contesta, din Penitenciarul Rahova, decizia de condamnare la trei ani si jumatate de inchisoare A trimis documentele prin posta

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, incarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova, contesta printr-o cale extraordinara de atac decizia definitiva a instantei supreme, care l-a condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de influenta in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman DGASPC). Avocata Flavia Teodosiu a declarat pentru HotNews. ro ca Liviu Dragnea s-a ocupat personal de depunerea acestei contestatii, pe care, cel mai probabil, a trimis-o prin posta.

Liviu Dragnea contesta decizia de condamnare la trei ani si jumatate de inchisoare

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, incarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova, contesta printr-o cale extraordinara de atac decizia definitiva a instantei supreme, care l-a condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de influenta in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman DGASPC).

Liviu Dragnea vrea sa scape de condamnarea la inchisoare: Fostul sef al PSD a depus o contestatie in anulare la Instanta Suprema

Liviu Dragnea contesta condamnarea la trei ani si jumatate de inchsioare ce executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Potrivit portalului inaltei Curti de Casatie si Justitie, fostul.

Liviu Dragnea sesizeaza Curtea de Justitie a Uniunii Europene, in dosarul in care contesta conducerea PSD

Liviu Dragnea ar putea afla joi decizia Curtii de Apel Bucuresti in dosarul prin care cere dizolvarea PSD-ului. Fostul lider PSD invoca dosarul angajarilor fictive, cel care l-a dus in spatele gratiilor de la.

Liviu Dragnea afla daca PSD-ul va fi dizolvat in urma cererii sale

Liviu Dragnea ar putea afla joi decizia Curtii de Apel Bucuresti in dosarul prin care cere dizolvarea PSD-ului. Fostul lider PSD invoca dosarul angajarilor fictive, cel care l-a dus in spatele gratiilor de la.

Liviu Dragnea vrea sesizarea Curtii de Justitie a UE in dosarul in care contesta noua conducere PSD

Liviu Dragnea vrea sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene in dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care contesta noua conducere PSD, stabilita la Congres. Fostul lider PSD a depus la instanta mai multe cereri, intre care si cea privind CJUE, urmatorul termen fiind in 31 octombrie, scrie Mediafax.

Liviu Dragnea ar putea da lovitura decisiva pentru PSD: Fostul sef al partidului insista, in instanta, pentru dizolvarea formatiunii. De ce argumente se foloseste (VIDEO)

Liviu Dragnea ar putea sa fie cel care da lovitura decisiva Partidului Social Democrat. Fostul lider PSD insista, din inchisoare, pentru dizolvarea partidului sau. Mai mult, Liviu Dragnea se foloseste de propria co.

Liviu Dragnea continua sa ceara in instanta dizolvarea PSD: Fostul lider social-democrat invoca o exceptie de neconstitutionalitate si ar vrea sa sesizeze Curtea de Justitie a UE

EXCLUSIV ONLINE Liviu Dragnea insista, din inchisoare, pentru dizolvarea PSD. Joi a avut loc, la Curtea de Apel Bucuresti, sedinta in care s-a analizat solicitarea fostului lider social-democrat, dupa ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )