Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liviu Dragnea cere Inspectiei Judiciare sa constate folosirea protocolului dintre Ministerul Public si SRI in dosarele sale(FOTO)

B1 B1,
Liviu Dragnea cere Inspectiei Judiciare sa constate folosirea protocolului dintre Ministerul Public si SRI in dosarele sale(FOTO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut Inspectiei Judiciare sa constate ca procurorii DNA au folosit protocolul cu SRI, in cele trei dosare ale sale, informeaza Centrul de Investigatii Media, care publica si. continuă pe B1

Dragnea cere Inspectiei Judiciare sa constate ca procurorii DNA au folosit protocolul cu SRI n toate dosarele lui (Centrul de Investigatii Media)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut Inspectiei Judiciare sa verifice toate cele trei dosare in care a fost sau este urmarit penal, afirmand ca in fiecare dintre ele procurorii s-au folosit de protocolul incheiat cu SRI in anul 2009, scrieCentrul de Investigatii MediaCIM), care a obtinut reclamatia depusa de presedintele PSD la Inspectia Judiciara IJ).

Dezvaluire Centrul de Investigatii Media: Dragnea cere ca Inspectia Judiciara sa constate ca DNA a folosit protocolul cu SRI in toate dosarele lui

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut Inspectiei Judiciare sa verifice toate cele trei dosare in care a fost sau este urmarit penal, afirmand ca in fiecare dintre ele procurorii s-au folosit de protocolul incheiat cu SRI in anul 2009.

CSM trimite mai multi procurori in fata inspectiei Judiciare

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a discutat, ieri, raportul Inspectiei Judiciare cu privire la situatia achitarilor definitive inregistrate in perioada 2016 - semestrul I al anului 2017 in dosarele instrumentate de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

CSM analizeaza raportul Inspectiei Judiciare privind controlul tematic la DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) va lua in discutie in sedinta de marti raportul Inspectiei Judiciare privind controlul tematic la DNA vizand situatia achitarilor definitive inregistrate in perioada 2016 - primul semestru al anului 2017.

Mandatele sefilor Inspectiei Judiciare, prelungite ilegal

Ordonanta de Urgenta aprobata de Guvern saptamana trecuta cu privire la prelungirea mandatului conducerii interimare a Inspectiei Judiciare a iscat nemultumire in randul magistratilor. Sapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii au solicitat Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, sa atace la Curtea Constitutionala a Romaniei ordonanta adoptata de cabinetul Dancila prin care au fost prelungite mandatele lui Lucian Netejoru si Gheorghe Stan, mandate care expirasera la 1 septembrie.

Membri ai CSM cer Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pe Ordonanta care reglementeaza conducerea interimara a Inspectiei Judiciare

Mai multi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii au trimis o scrisoare Avocatului Poporului prin care ii solicita sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la Ordonanta de urgenta care reglementeaza conducerea interimara a Inspectiei Judiciare.

Victor Ponta a publicat o poza in care Liviu Dragnea apare alaturi de George Maior si le cere celor din CEx sa il intrebe pe liderul PSD cat de tare lupta el cu Maior in anii trecuti

Fostul premier Victor Ponta a publicat duminica seara pe contul sau de Facebook o fotografie in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alaturi de fostul director al Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, iar in planul al doilea poate fi vazuta fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, stand pe o canapea. Ponta ii roaga pe curajosii din CEx sa il intrebe pe Dragnea cat de tare lupta el cu George Maior in anii trecuti.

Florin Calinescu, provocare pentru Liviu Dragnea: Nu vrei sa facem un interviu, fata in fata, sa afli cum stai...?

Cunoscutul om de televiziune si actor Florin Calinescu vine cu o provocare inedita pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta ii cere sa renunte la la emisiunile favorabile in care nu primeste nicio.

Gabriela Firea: Am suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, au pornit de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

Gabriela Firea: S-a umplut paharul. Am suportat atacuri la persoana si la familie pornite de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )