Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea ar fi cerut sa fie transferat din inchisoare. Locul vizat s-ar afla la 300 km de Bucuresti

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea ar fi cerut sa fie transferat din inchisoare. Locul vizat s-ar afla la 300 km de Bucuresti

Perioada de carantina se apropie de final pentru Liviu Dragnea, acesta depunand deja o cerere de transfer din penitenciar, a declarat Dumitru Coarna, presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea a cerut sa fie transferat din inchisoare. Unde vrea sa isi ispaseasca pedeapsa

Perioada de carantina se apropie de final pentru Liviu Dragnea, acesta depunand deja o cerere de transfer din penitenciar, a declarat Dumitru Coarna, presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania.

Fiica lui Liviu Dragnea s-a intors din America

Fiica lui Liviu Dragnea s-a intors de urgenta din America pentru a-si vizita pentru prima oara tata la Penitenciarul Rahova. Sunt emotii uriase pentru Liviu Dragnea, dupa aproape trei saptamani de.

Un bucurestean a amenintat ca se arunca de la etajul 7 daca domnul presedinte Dragnea nu e eliberat din inchisoare (FOTO)

Un barbat din Bucuresti a amenintat ca se sinucide daca Liviu Dragnea nu e eliberat din inchisoare. Forte de ordine impresionante au fost mobilizate la fata locului. Incidentul a fost relatat, pe Reddit, de.

Liviu Dragnea a cerut transferul la alta inchisoare. Ce doreste fostul lider PSD

Liviu Dragnea vrea sa fie transferat la alta inchisoare. Perioada de carantina se apropie cu pasi repezi de final, asa ca fostul lider PSD a depus o cerere prin care sa fie mutat la alta inchisoare. Dragnea cere transferul la alta inchisoare Liviu Dragea a cerut recent transferul la o alta inchisoare. Conform informatiilor facute .

Liviu Dragnea, vizitat in inchisoare de iubita si de fiu

Liviu Dragnea este vizitat din nou, sambata dupa-amiaza, de iubita sa Irina. Irina Tanase nu a venit singura, ci insotita de fiul fostului lider PSD. Acestia nu au venit cu pachete si nici nu au dorit sa.

Codrin Stefanescu, dezvaluiri legate de ce-si doreste Liviu Dragnea la inchisoare. Cand va avea dreptul la pachet, ii voi trimite

Codrin Stefanescu a mai spus ca fostul lider PSD e un om muncitor si ca daca i se va da sansa de a muncidupa gratii, cu siguranta o va face. Liviu Dragnea nu se fereste de munca, daca va.

Si eu sunt Liviu Dragnea: Protest cu cateva zeci de persoane, in fata la Cotroceni, pentru eliberarea fostului lider PSD Stati ca prostii-n soare, Dragnea-i la racoare!!

Un protest a avut loc, duminica, in fata Palatului Cotroceni, cateva zeci de persoane solicitand demisia presedintelui Klaus Iohannis, dar si eliberarea din inchisoare a fostului presedinte PSD Liviu Dragnea, transmite Mediafax.

Unde vrea sa lucreze Liviu Dragnea in penitenciar. Informatii exclusive

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a facut o prima cerere din inchisoare. Liviu Dragnea isi doreste sa ramana in continuare la Penitenciarul Rahova, dupa ce in presa au.

Liviu Dragnea, tradat de unul dintre apropiati. il toarna pe fostul sef PSD pentru a scapa el

Liviu Dragnea este tradat de un cunoscut de-al sau. O persoana din politica, foarte importanta, l-a sapat pe la spate. Despre cine este vorba? Dragnea, sapat pe la spate de un apropiat! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare si a fost inchis la Penitenciarul Rahova.

Protest la Palatul Cotroceni pentru eliberarea lui Dragnea din inchisoare

In jur de 50 de oameni protesteaza, duminica, impotriva presedintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, ei solicitand eliberarea din inchisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Protestatarii scandeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )