Libnet.ro
UNICEF

18:45

Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru intalnirea cu Donald Trump

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru intalnirea cu Donald Trump

Liviu Dragnea va fi adus, astazi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare in dosarul vizitei din SUA, atunci cand fostul lider al PSD s-a intalnit cu Donald Trump. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a da explicatii in legatura cu intalnirea pe bani cu Donald Trump din 2017

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost citat, joi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influenta in dosarul vizitei din SUA la inaugurarea presedintelui Donald Trump din ianuarie 2017. Atunci,PSD 100. 000 de dolari unei firme de lobby pentru a-i aranja lui Liviu Dragnea cat mai curand posibil intalniri la varful administratiei americane. Cina cu Trump i-ar fi costat pe cei doi PSD-isti intre 500. 000 si 1 milion de dolari.

Liviu Dragnea, chemat din inchisoare la DNA. Fostul lider PSD va fi audiat in dosarul vizitei in SUA, la ceremonia de investire a lui Donald Trump

Liviu Dragnea nu scapa de suspiciunile procurorilor. Fostul presedinte al PSD a fost citat in cursul zilei de joi, 14 ianuarie, pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influenta. Update.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce a intrat in istorie drept primul presedinte american pus sub acuzare de doua ori. VIDEO

Camera Reprezentantilora votatmiercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui in exercitiu al SUA,Donald Trump. Acesta devine primul presedinte din istoria SUA care este pus sub acuzare de.

Liviu Dragnea, citat la DNA pentru dosarul vizitei in SUA la Donald Trump

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost citat azi la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influenta in dosarul vizitei din SUA la inaugurarea presedintelui Donald Trump din ianuarie 2017.

Liviu Dragnea a ajuns la DNA. Ce legatura are cu Donald Trump

Joi, Liviu Dragnea a fost transportat de la Penitenciarul Rahova la sediul DNA. Fostul lider PSD a fost chemat pentru audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Ce legatura are Liviu Dragnea cu Donald Trump Liviu Dragnea a fost chemat la DNA pentru a fi audiat, urmand sa fie pus sub acuzare pentru trafic de influenta .

DE LA CINCI NEVESTE, LA DOUA DOSARE PENALE Tariceanu, pus sub acuzare pentru luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie, prin intermediul Parchetului General, a solicitat, ieri, presedintelui Klaus Iohannis sa aprobe cererea de efectuare a urmaririi penale intr-un dosar de coruptie care il vizeaza pe Calin Popescu Tariceanu si in care Senatul a votat in iunie 2019 impotriva ridicarii imunitatii. Ulterior, au fost efectuate acte de urmarire penala cu privire la fapte si alte persoane, intre care un om de afaceri trimis in judecata.

SUA: Camera Reprezentantilor a votat pentru punerea sub acuzare a lui Donald Trump pentru incitare la insurectie in contextul violentelor de la Capitoliu

Camera Reprezentantilor camera inferioara a Congresului american dezbate miercuri motiunea de punere sub acuzare a presedintelui in exercitiu al SUA, Donald Trump. Este pentru a doua oara cand Trump este.

Violente la Capitoliu: Un cvintuplu medaliat olimpic a fost pus sub acuzare pentru participarea la revolta

Un cvintuplu medaliat olimpic al Statelor Unite care a castigat inclusiv doua medalii de aur a fost pus sub acuzare miercuri pentru presupusa sa participare la revolta de pe Dealul Capitoliului de miercurea trecuta, relateaza CNN.

Donald Trump a fost pus oficial sub acuzare! Congresul SUA a votat articolul care-l face pe presedinte raspunzator pentru incitare la insurectie

Camera Reprezentantilor din Congresul american s-a reunit la ora locala 9 ora 16, ora Romaniei) si, la capatul unei sedinte de aproape 8 ore, l-a pus sub acuzare pe presedintele Donald Trump pentru incitare la insurectie, in urma evenimentelor de saptamana trecuta, de la Capitoliu. Deschidera dezbaterilor a fost facuta de sefa Camerei, democrata Nancy Pelosi, care l-a numit pe presedintele in exercitiu un pericol grav si iminent pentru America.

O adepta QAnon din Congres spune ca va cere punerea sub acuzare a lui Joe Biden din prima zi de mandat a acestuia

Reprezentanta republicana Marjorie Taylor Greene, recent aleasa in Congresul american, spune ca va redacta articolele pentru punerea sub acuzare a lui Joe Biden chiar in prima zi in care viitorul presedinte american isi va prelua functia, relateaza The Independent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )