Libnet.ro
UNICEF

19:15

Liviu Dragnea, declaratie de dragoste la conferinta de presa: Irina e femeia pe care o iubesc!

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, declaratie de dragoste la conferinta de presa: Irina e femeia pe care o iubesc!

Liviu Dragnea a sustinut o conferinta de presa la Slobozia, cu ocazia alegerilor privind organizatie PSD Ialomita, iar duminica se va afla in Calarasi. Liderul PSD a inceput discursul cu o urare facuta. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, declaratie de dragoste pentru Irina Tanase, chiar in discursul din fata membrilor PSD: Ea este femeia pe care o iubesc

Liviu Dragnea a inceput discursul in fata membrilor PSD Ialomita unde participa la alegerea noului presedinte al filialei, prin a transmite un mesaj catre iubita sa, Irina Tanase. Acest mesaj a venit in conte.

FOTO Liviu Dragnea, singurul barbat de la petrecerea femeilor din PSD de 8 martie

Femeile din PSD au organizat vineri o petrecere in spiritul zilei de 8 martie, la care a participat si liderul partidului, Liviu Dragnea, insotit de iubita sa, Irina Tanase, potrivit unor fotografii postate pe Facebook de ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb.

FOTOGALERIE Femeile din PSD, petrecere de 8 martie alaturi de Liviu Dragnea si Irina Tanase

Femeile din PSD au organizat, vineri, o petrecere la care a participat si liderul partidului, Liviu Dragnea, care a venit insotit de iubita lui, Irina Tanase, potrivit unor fotografii postate de ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, pe o retea de socializare, potrivit Mediafax.

Femeile din PSD au sarbatorit intr-o vila de protocol a statului. A venit si Liviu Dragnea, insotit de iubita tinerica (FOTO)

Femeile din PSD s-au bucurat de ziua de 8 Martie intr-o vila de protocol a RAAPPS. La petrecere a venit si Liviu Dragnea, insotit de iubita sa tinerica, Irina Tanase. Liderul social-democrat le-a impartit.

EUGEN TOMAC, PMP: Guvernul - casa de avocatura a liderului PSD, Liviu Dragnea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, foloseste Guvernul in scopuri personale.

LIVIU DRAGNEA: Este doar dorinta lui Iohannis de a intarzia aprobarea bugetului

Bugetul a fost construit foarte bine si foarte riguros, vointa sefului statului fiind de a intarzia cat mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cat mai mult rau Romaniei, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: E prima data cand despre PSD se zice - Ba, ati adus numai prosti la guvernare

Victor Ponta a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Libertatea, ca a ales sa plece din PSD pentru ca stilul de conducere al lui Liviu dragnea duce la faliment. Fostul premier a declarat despre seful PSD ca .

Liviu Dragnea: Noi am vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna, nu pentru a ne intoarce la frica si teroare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca romanii au vrut in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna si pentru libertate, nu pentru a se intoarce la frica si teroare.

Liviu Dragnea, privind infringement din cauza gazelor naturale: N-o sa fiu de acord niciodata ca romanii sa plateasca facturi cu pretul pana la cer

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, pe tema procedurii de infrigement impotriva Romaniei pe directiva privind gazele naturale, ca nu este de acord ca romanii sa plateasca facturi cu pretul.

Liviu Dragnea anunta modificarea OUG 114: in ce domenii vor avea loc schimbarile

Ordonanta de urgenta 114, care a provocat un haos in economie, va suferi modificari. O spune chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a dat asigurari ca schimbarile vor fi facute dupa ce se vor gasi solutii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )