Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liviu Dragnea, despe achizitionarea primului sistem de rachete Patriot: Nu o sa fie probleme

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, despe achizitionarea primului sistem de rachete Patriot: Nu o sa fie probleme

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Baile Herculane, ca senatorii din Comisia de Aparare s-au aflat la o activitate la invitatia unui sef de institutie importanta, cand ar fi trebuit sa se ia in discutie achizitionarea primului sistem de rachete Patriot, dar ca nu vor fi probleme. Proiectul va fi discutat, luni, la Comisie, tot luni in plenul Senatului, iar marti va ajunge la Camera Deputatilor, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Dragnea, despe achizitionarea primului sistem de rachete Patriot: Nu o sa fie probleme

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Baile Herculane, ca senatorii din Comisia de Aparare s-au aflat la o activitate la invitatia unui sef de institutie importanta, cand ar fi trebuit sa se ia in discutie achizitionarea primului sistem de rachete Patriot, dar ca nu vor fi probleme. Proiectul va fi discutat, luni, la Comisie, tot luni in plenul Senatului, iar marti va ajunge la Camera Deputatilor.

Dragnea, despre achizitionarea primului sistem de rachete Patriot: Nu o sa fie probleme

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Baile Herculane, ca senatorii din Comisia de Aparare s-au aflat la o activitate la invitatia unui sef de institutie importanta, cand ar fi trebuit sa se ia in discutie achizitionarea primului sistem de rachete Patriot, dar ca nu vor fi probleme. Proiectul va fi discutat, luni, la Comisie, tot luni in plenul Senatului, iar marti va ajunge la Camera Deputatilor.

Dragnea, despre proiectul privind achizitia rachetelor Patriot: Nu o sa fie probleme. O sa vorbesc cu senatorii sa mearga la treaba

Liviu Dragnea a dat asigurari ca legea de achizitie a primului sistem de rachete Patriot va fi adoptata luni de Senat, iar marti va ajunge la Camera Deputatilor. Precizarea a venit in contextul in.

Dumitrescu (PNL): Senatorii PSD si ALDE au lipsit de la sedinta la care trebuia sa avizam proiectul privind cumpararea sistemelor de rachete Patriot

Liberalul Iulian Dumitrescu, presedintele Comisiei pentru aparare din Senat, a afirmat faptul ca senatorii PSD si ALDE nu s-au prezentat marti la sedinta in care urma sa fie avizat proiectul de lege privind achizitionarea sistemelor de rachete Patriot. in opinia senatorului PNL, intarzierea achizitiei pune in pericol angajamentele pe care Romania si le-a luat fata de aliati.

Seful diplomatiei SUA, la Bucuresti, dupa ce achizitia de rachete Patriot a fost boicotata. Ce spun specialistii

Rex Tillerson, seful diplomatiei americane, a avut o vizita de o noapte in Romania la doar o zi dupa ce senatorii PSD, ALDE si UDMR au lipsit de la sedinta in care trebuia aprobat proiectul de lege privind achizitionarea a sapte sisteme de rachete Patriot din SUA.

Sistemele de rachete Patriot ar putea fi montate pe camioanele produse de nemtii de la Reihnmetall. Toata operatiunea ar putea fi facuta la Moreni

Sistemele de rachete Patriot, cumparate de la americani, ar putea fi montate pe camioanele produse de Reihnmetall, firma germana care a semnat deja un acord cu statul roman pentru productia de transportoare blindate la Automecanica din Moreni, jud. Dambovita.

Politic show: Cum a declansat Oficiul European Antifrauda ancheta in dosarul lui Liviu Dragnea; Cinci asemanari frapante intre dosarul lui Liviu Dragnea si cel al Elenei Udrea; Mihai Tudose:Guvernul nu traieste in realitati paralele

Cum a declansat Oficiul European Antifrauda ancheta in dosarul lui Liviu Dragnea. Liderul PSD este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, fraude europene si abuz in serviciu, infractiuni care i-ar putea aduce si sapte ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat. Dupa ce i-a cerut demisia lui Dragnea, consilierul Piperea pleaca el din Guvern. Avocatul Gheorghe Piperea si-a anuntat, luni seara, demisia din functia de consilier onorific al primului-ministru, demisia sa survenind la cateva ore dupa un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Istoria megaafacerii Tel Drum. Cum a creat Liviu Dragnea un sistem abonat la banii publici timp de aproape 18 ani

Firma Tel Drum are o istorie veche si incalcita, care se intinde pe aproape 18 ani. Desi Liviu Dragnea a sustinut intotdeauna ca n-are nicio implicare in conducerea sau administrarea societatii, procurorii DNA il acuza pe actualul lider al PSD de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si declaratii false, infractiuni care ar fi fost comise in legatura cu societatea Tel Drum.

Liviu Dragnea, urmarit penal pentru constituire de grup infractional

ACTUALIZARE 12:26 Klemm s-a intanit cu Dragnea, dupa audierea acestuia Ambasadorul SUA, Hans Klemm, s-a intalnit cu liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Dragnea a fost audiat la DNA intr-un dosar in care ar avea calitatea de suspect, potrivit unei surse din presa. *ACTUALIZARE 12:16 Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit unui comunicat de presa. *ACTUALIZARE 10:05 Liderul PSD a iesit de la DNA, fara a face declaratii *ACTUALIZARE 9:15 Liviu Dragnea a ajuns la DNA, unde a fost asteptat de catre zeci de membri ai PSD.

Liviu Dragnea, urmarit penal pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si fraudare de fonduri

ACTUALIZARE 15:31 Gheorghe Piperea: Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om? Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea il critica pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul ca nu demisioneaza si este de parere ca avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea. *ACTUALIZARE 15:21 Tariceanu, despre noul dosar al lui Dragnea: O incercare de rasturnare a actualei coalitii si a Guvernului *ACTUALIZARE 13:51 Orban, despre Dragnea la DNA: Nu mi se pare normal sa vina inconjurat de bodyguarzi sau sa se creeze grupuri de presiune *ACTUALIZARE 13:40 Badalau, despre noul dosar al lui Dragnea: Pana nu se pronunta o instanta, nu putem sti *ACTUALIZARE 13:20 Iordache, despre liderii PSD care l-au sustinut pe Dragnea la DNA: Un act de solidaritate, poti sa sustii un coleg intr-un moment dificil *ACTUALIZARE 12:26 Klemm s-a intanit cu Dragnea, dupa audierea acestuia *ACTUALIZARE 12:16 Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit unui comunicat de presa. *ACTUALIZARE 10:05 Liderul PSD a iesit de la DNA, fara a face declaratii *ACTUALIZARE 9:15 Liviu Dragnea a ajuns la DNA, unde a fost asteptat de catre zeci de membri ai PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )