Libnet.ro
UNICEF

14:00

Liviu Dragnea, despre consultantul politic pe care Cambridge Analytica ar fi vrut sa-l angajeze pentru PSD: Eu am inteles ca in alta parte s-a implicat (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre consultantul politic pe care Cambridge Analytica ar fi vrut sa-l angajeze pentru PSD: Eu am inteles ca in alta parte s-a implicat (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit miercuri, la iesirea de la Curtea Suprema despre scandalul Cambridge Analytica, firma care este acuzata ca a folosit ilegal datele utilizatorilor Facebook in campania presedintelui SUA. continuă pe B1

Dragnea despre posibila implicare a Cambridge Analytica in campania PSD: Nici vorba! Ar fi culmea

Lideul PSD, Liviu Dragnea, a comentat, miercuri, informatiile privind implicarea Cambridge Analytica.

Liviu Dragnea, despre miscarea surprinzatoare a fostei sale sotii in dosarul DGASPC Teleorman: Nu m-a consultat! Sunt tinta...(VIDEO)

Liviu Dragnea a comentat, miercuri, la iesirea de la inalta Curte de Casatie, decizia fostei sale sotii, Bombonica Prodana, de a plati o parte din prejudiciul stabilit de DNA. Detalii AICI) Liviu Dragnea a spus.

NY Times: Posibile legaturi intre PSD si Cambridge Analytica. E neclar daca Cambridge Analytica a jucat un rol sau nu in influentarea alegerilor din 2016

New York Times sustine, intr-un articol publicat pe site miercuri, despre posibile legaturi intre Cambridge Analytica si PSD, in timpul campaniei electorale din 2016. Publicatia citeaza un consultant britanic, Rupert Wolfe Murray, care sustine ca a primit din partea Cambridge Analytica o oferta de a se alatura echipei PSD pentru doua sau trei luni.

Liviu Dragnea este audiat in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 16:20 Dragnea, in instanta: incerc sa inteleg de ce am fost trimis in judecata fara nicio proba, ci doar in baza unor barfe spuse la un sprit. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, ast, la instanta suprema, unde a fost audiat in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si protectia Copilului DGASPC) Telorman, in care este acuzat ca ar fi intervenit pentru angajarea la DGASPC si mentinerea in functie a doua angajate care lucrau de fapt la PSD, ca fostul director executiv al Directiei Floarea Alesu, dar nici altcineva, nu l-a informat niciodata ca cele doua angajate nu ar merge la serviciu si ca ar incasa salariul fara sa munceasca. ------------- *ACTUALIZARE 15:03 DRAGNEA: Resping categoric toate acuzatiile, ma consider nevinovat --------------- *ACTUALIZARE 13:24 Martor in dosarul lui Dragnea: Domnul Dragnea mi-a propus colaborarea cu PSD si tot el mi-a spus ca voi fi angajata temporar la DGASPC, pentru ca la PSD nu eram platita --------------- *ACTUALIZARE 11:45 Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, a transmis prin avocatul sau un document prin care anunta instanta ca a platit prejudiciul de peste 108. 000 lei in dosarul care este judecata de abuz in serviciu, alaturi de liderul PSD si de fosti angajati din Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. De asemenea, aceasta cere incetarea procesului in cazul sau. --------------- Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, astazi de dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru audieri in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman.

Un consultant britanic, Rupert Wolfe Murray, spune ca a fost contactat de un director Cambridge Analytica, in 2016, pentru a lucra pentru PSD / Reactia lui Dragnea: Nici vorba la PSD. Asta ar fi chiar culmea

Consultantul britanic Rupert Wolfe Murray a declarat ca a fost abordat inainte de alegerile parlamentare din 2016, din Romania, de un oficial de rang inalt al Cambridge Analytica, firma care se afla in prezent in centrul unui scandal cu ramificatii internationale, pentru a lucra pentru Partidul Social Democrat. UPDATE In cursul serii de miercuri, PSD a negat si el informatia.

Consultantul britanic caruia i s-ar fi propus sa lucreze pentru PSD la alegerile din 2016: Nu este exclus ca, in Romania, Cambridge Analytica sa fi activat printr-un subcontractor

Consultantul britanic Rupert Wolfe Murray sustine ca nu este exclus ca firma Cambridge Analytica sa fi activat in Romania prin intermediul unui subcontractor. Murray sustine ca im 2016 a fost contactat.

Un consultant britanic, Rupert Wolfe Murray, spune ca a fost contactat de un director Cambridge Analytica, in 2016, pentru a lucra pentru PSD

Consultantul britanic Rupert Wolfe Murray a declarat ca a fost abordat inainte de alegerile parlamentare din 2016, din Romania, de un oficial de rang inalt al Cambridge Analytica, firma care se afla in prezent in centrul unui scandal cu ramificatii internationale, pentru a lucra pentru Partidul Social Democrat.

NY Times: Posibile legaturi intre PSD si Cambridge Analytica. E neclar daca a jucat un rol in influentarea alegerilor din 2016. Dragnea: Nici vorba!

New York Times invoca, intr-un articol publicat pe site miercuri, posibile legaturi intre Cambridge Analytica si PSD, in timpul campaniei electorale din 2016. Publicatia citeaza un consultant britanic, Rupert Wolfe Murray, care sustine ca a primit din partea Cambridge Analytica o oferta de a se alatura echipei PSD pentru doua sau trei luni. PSD neaga.

Cambridge Analytica a vrut sa angajeze un consultant politic pentru campania electorala a PSD

New York Times relateaza ca PSD a cerut un consultant de la Cambridge Analytica in timpul campaniei .

VIDEO Zuckerberg, prima declaratie in scandalul Cambridge Analytica: Este vorba despre un abuz de incredere. / Accepta sa fie audiat de Congres

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg a postat miercuri prima sa reactie la scandalul Cambridge Analytica, spunand ca este vorba despre un abuz de incredere, atat intre partile implicate, cat si intre Facebook si cei care isi pun la dispozitie date personale, asteptandu-se ca acestea sa fie protejate.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )