Libnet.ro
UNICEF

09:45

Liviu Dragnea, despre functiile Vioricai Dancila in PSD: Nu poate fi ...

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre functiile Vioricai Dancila in PSD: Nu poate fi ...

Liviu Dragnea neaga zvonurile potrivit carora Viorica Dancila ar urma sa preia a doua functie din partid sau una de vicepresedinte. Este presedintele organizatiei de femei. Nu poate fi vicepresedinte, a. continuă pe B1

Ambasadorul SUA, discutie cu Liviu Dragnea despre legile Justitiei

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a fost primit, in aceasta dimineata, de liderul PSD Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor. Potrivit unor surse politice, Klemm si Drganea discuta despre legile Justitiei, pe care Parlamentul trebuie sa le puna in acord cu decizia CCR.

Liviu Dragnea, despre asteptarile sale cu privire la Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras

Seful PSD, Liviu Dragnea, a spus ca se asteapta de la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care urmeaza sa prezinte joi raportul privind activitatea manageriala la DNA, sa nu se faca de ras.

Liviu Dragnea, despre asteptarile sale de la Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras

Seful PSD, Liviu Dragnea, a spus ca se asteapta de la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care urmeaza sa prezinte joi raportul privind activitatea manageriala la DNA, sa nu se faca de ras.

Liviu Dragnea, cu mandatul pe masa in Congresul PSD: O sa intreb partidul ce parere are despre mine (VIDEO)

Liviu Dragnea ar putea pierde sefia PSD! Anuntul privind organizarea Congresului PSD pe 10 martie a fost facut oficial. in acest context, Dragnea a declarat ca in cazul in care se vor organiza alegeri,.

Liviu Dragnea, anunt neasteptat. Un nou CEx al PSD pentru stabilirea functiilor de conducere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat ca va fi convocat in maxim 10 zile un Comitet Executiv a.

Liviu Dragnea brokerul functiei prezidentiale

Desemnarea Vioricai Dancila prima femeie care ocupa fotoliul de la Palatul Victoria in functia de prim-ministru a generat o serie de implicatii atat in jocul intern de putere din interiorul PSD, cat si in perspectiva alegerilor prezidentiale din anul 2019.

Csaba Asztalos, despre autosesizarea CNCD in cazul Vioricai Dancila: in astfel de spete relevanta e functia persoanei

Presedintele CNCD, Csaba Asztalos, a declarat, la RFI, referindu-se la autosesizarea Consiliului in cazul declaratiei Vioricai Dancila, ca in astfel de spete relevanta este functia persoanei respective si ca nu orice cetatean este premierul Romaniei.

Ce a discutat Liviu Dragnea cu Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat miercuri ca nu a discutat cu seful statului Klaus Iohannis despre procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. intrebat daca i-a solicitat presedintelui, la.

Liviu Dragnea, dupa intalnirea cu ambasadorul SUA Hans Klemm: Au fost discutii despre Parteneriatul Strategic intre Romania si SUA

Intalnire exploziva in biroul lui Liviu Dragnea. Ambasadorul Americii in Romania, Hans Klemm, s-a deplasat marti la Parlament unde are o intalnire cu presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu.

Lovitura devastatoare pentru Liviu Dragnea chiar din interiorul PSD

Lovitura dura pentru lifderul PSD Liviu Dragnea chiar din interiorul partidului. Unul dintre contestatarii sai la ultima sedinta a CEx a anuntat ca va candida la Congresul extraordinar de luna viitoare. Este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )