Libnet.ro
UNICEF

12:45

Liviu Dragnea despre informatia ca Mihai Tudose i-ar fi cerut demisia: O minciuna si o prostie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea despre informatia ca Mihai Tudose i-ar fi cerut demisia: O minciuna si o prostie

Liderul social-democratilor Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, a catalogat marti drept o minciuna si o prostie informatia conform careia, in sedinta Comitetului Executiv. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre demisia ceruta de Tudose: Daca deranjez, ma evapor (FOTO)

Liviu Dragnea a negat intr-o declaratie de presa tinuta marti informatiile lansate in spatiul public de catre sociologul Marius Pieleanu care a afirmat ca premierul Mihai Tudose i-ar fi cerut sa.

Dragnea, despre desemnarea noilor ministri: Chiar nu am avut emotii/ Despre informatia ca Tudose i-ar fi cerut demisia: O minciuna si o prostie

Presedintele PSD Liviu Dragnea a sustinut ca nu a avut emotii in privinta desemnarii de catre seful statului a noilor ministri in Guvern si a reafirmat ca nu va participa la ceremonia de investitura a acestora de la palatul Cotroceni, in calitatea sa de presedinte al Camerei Deputatilor.

Ministru din guvernul PSD, afirmatie surprinzatoare: Mihai Tudose nu a tinut cont de Constitutie

Ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, a sustinut, marti, ca nu intelege de ce premierul Mihai Tudose a cerut demisia ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, in conditiile in care.

Ministru in guvernul PSD, afirmatie surprinzatoare: Mihai Tudose nu a tinut cont de Constitutie

Ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, a sustinut, marti, ca nu intelege de ce premierul Mihai Tudose a cerut demisia ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, in conditiile in care.

Surse: Premierul Tudose se intalneste luni cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa discute bugetul pe 2018

Premierul Mihai Tudose se intalneste luni, in jurul orei 14. 30, cu liderii coalitiei de guvernare pentru a discuta despre proiectul bugetului pe 2018, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

Propunerile de numire a noilor ministri PSD vor fi trimise astazi la Cotroceni de catre premierul Mihai Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose va trimite in cursul zilei de luni la Palatul Cotroceni propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD: Paul Stanescu - ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe - ministru al Transporturilor si Marius Nica - ministru delegat pentru Fonsrile Europene. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului.

VIDEO Presedintele Iohannis a acceptat propunerile controversate ale PSD pentru cele trei fotolii de ministru. Reactia lui Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerile de ministri inaintate, luni, de premierul Mihai Tudose. Seful statului a luat act de demisiile Rovanei Plumb, Sevil Shhaideh si Razvan Cuc, semnand decretele pentru numirea lui Paul Stanescu ca ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe ca ministru al Transporturilor si Marius Nica in functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene.

Mihai Tudose, anunt despre split TVA: in cazul caror firme se va aplica masura

Premierul Mihai Tudose, noi declaratii despre split TVA, controversatul mecanism contestat in repetate randuri de mediul de afaceri. La finalul unei intalniri avute luni cu reprezentantii.

Dragnea, despre votul in cazul Rovanei Plumb: Este o expresie ca oportunitatea apartine decidentilor/ In 2015, Dragnea spunea ca i se face rau fizic sa decida destinul unui om

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat marti, legat de votul impotriva urmaririi penale a Rovanei Plumb, ca acesta este o expresie a faptului ca oportunitatea apartine decidentilor, mentionand ca el vota tot impotriva si daca era vorba despre un parlamentar al Opozitiei aflat in aceeasi situatie, potrivit Agerpres. In noiembrie 2015 insa, in contextul votului din Senat privindu-l pe fostul senator Dan Sova, atunci cand a vorbit despre eliminarea imunitatilor din Constitutie, Dragnea spunea ca ii face rau fizic sa decida asupra destinului om, nefiind judecator.

Dragnea, despre sesizarea Curtea Constitutionala, in cazul Belina: Proiectul sesizarii e gata, o sa dicutam si miercuri in coalitie/ Tariceanu: Astept analiza expertilor din Senat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca este finlizat proiectul sesizarii Curtii Constitutionale CCR) cu privire la un presupus conflict juridic intre puterea judiciara si cea executiva determinat de deschiderea de catre DNA a dosarului Belina. Dragnea a spus ca forma finala a sesizarii va fi gata cel tarziu maine si ca ea va fi discutata inclusiv in sedinta coalitiei. Pe de alta parte, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ca asteapta de la expertii din Senat concluziile in ceea ce priveste oportunitatea acestei sesizari si a refuzat sa raspunda daca este de acord sau nu sa fie el cel care depune sesizarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )