Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liviu Dragnea, dupa ce Ponta a acuzat interese ruso-israeliene n nfiintarea Fondului Suveran: Mincinos patologic / Nu comentez ce spun sobolanii

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, dupa ce Ponta a acuzat interese ruso-israeliene n nfiintarea Fondului Suveran: Mincinos patologic / Nu comentez ce spun sobolanii

Liviu Dragnea l-a numit din nou sobolan pe Victor Ponta, dupa ce fostul premier a acuzat miercuri ca Fondul Suveran reprezinta o idee impusa lui Liviu Dragnea de catre un grup de afaceri din Israel si Rusia. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, atac devastator la Ponta: Daca ne luam dupa ce spune un sobolan ar insemna ca inchidem tara

Presedintele PSD Liviu Dragnea a lansat marti un atac dur la adresa lui Victor Ponta cu ocazia votarii in Parlament a legii privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii. Daca ne luam dupa spune un.

Liviu Dragnea, despre FondulSuveran de Investitii: Inspirati probabil de cineva care vorbea de intelegeri secrete cu evreii

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri, despre Fondul de Investitii, in urma criticilor aparute. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o interventie exploziva in Camera Deputatilor, la dezbaterile asupra Fondului.

Liviu Dragnea, primele declaratii dupa decizia CCR: Ce spune despre scenariul suspendarii lui Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a avut prima aparitie publica dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Acest lucru odata cu sedinta Comitetului Executiv National al.

Liviu Dragnea, despre vizita n Elvetia cu iubita sa: Nicio institutie publica nu a acoperit cheltuielile pentru ea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nicio institutie publica de aici sau din Elvetia nu a acoperit cheltuielile pentru ca iubita sa, Irina Tanase, sa poata merge cu el. Precizarile vin dupa ce Irina Tanase a postat fotografii cu Dragnea la o fabrica de ceasuri din Elvetia.

Liviu Dragnea, speriat de ceasurile din Elvetia: Stiti ce preturi sunt? (VIDEO)

Preturile ceasurilor de lux din Elvetia l-au speriat pe Liviu Dragnea. intrebat de jurnalisti daca si-a achizitionat vreun ceas dupa ce in mediul online au aparut imagine din timpul vizitei acestuia la o.

Liviu Dragnea: Irina a fost cu mine in Elvetia in calitate de ... Oricum, nu ne-am luat niciun ceas. Stiti ce preturi sunt? (VIDEO)

Preturile ceasurilor de lux din Elvetia l-au speriat pe Liviu Dragnea. intrebat de jurnalisti daca si-a achizitionat vreun ceas dupa ce in mediul online au aparut imagine din timpul vizitei acestuia la o.

Liviu Dragnea vorbeste deschis de suspendarea lui Iohannis: Nu vom lasa pe nimeni sa se plaseze deasupra legii si Constitutiei

Liviu Dragnea a vorbit pentru prima data dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi despre suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va respecta decizia Curtii.

Liviu Dragnea, de la ora 21.00, la Antena 3

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, la Antena 3. Seful social-democratilor este la primul interviu dupa decizia CCR referitoare la revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

VIDEO Primar PSD din Cavnic. Vladimir Petrut: Acest miting e pentru condamnatul penal Liviu Dragnea / Cum sa folosesti oamenii ca pe niste animale?

Primarul PSD din Cavnic, Vladimir Petrut, un contestatar al lui Liviu Dragnea de la celebra OUG 13, a declarat, la postul de televiziune TV Sighet, ca mitingul organizat de social-democrati sambata, la Bucuresti, este pentru condamnatul penal Liviu Dragnea.

VIDEO Primar PSD, despre demonstratia planuita in Bucuresti: Mitingul e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea

Primarul orasului maramuresean Cavnic a fost invitat la o televiziune locala din judetul Maramures, unde a tinut un discurs virulent care l-a tintit pe presedintele PSD Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )