Libnet.ro
UNICEF

10:15

Liviu Dragnea, emotii in dosarul TEL DRUM: Noi audieri la sediul DNA (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, emotii in dosarul TEL DRUM: Noi audieri la sediul DNA (VIDEO)

Continua audierile in dosarul Tel Drum. In urma cu putin timp, la sediul DNA a ajuns unul dintre fostii patroni ai companiei. Primul patron al firmei Tel Drum, afaceristul Marian Fiscuci, persoana apropiata. continuă pe B1

Procurorul DNA care ancheteaza dosarul Tel Drum, Alexandra Lancranjan, desfiinteaza una din propunerile PSD-ALDE de modificare a legilor justitiei: Puneti mana pe carte

Procurorul DNA Alexandra Lancranjan, care instrumenteaza dosarul Tel Drum in care este acuzat si Liviu Dragnea, desfiinteaza una dintre propunerile coalitiei PSD-ALDE de modificare a Codului Penal si a Codului.

Primul patron al companiei Tel Drum, Marian Fiscusi, a fugit de a rupt pamantul din fata jurnalistilor prezenti la DNA (FOTO)

Marian Fiscusi, primul patron al companiei Tel Drum si fost coleg de facultate al lui Liviu Dragnea, a fost prezent marti la DNA pentru a da noi declaratii in dosarul ce vizeaza compania despre care procurorii.

Fostul patron Tel Drum a luat-o la fuga cand a iesit din sediul DNA

Fostul patron al Tel Drum Marian Fiscuci a luat-o la fuga, marti, la iesirea de la DNA, unde a fost citat pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat pentru constituirea unui grup infractional organizat s.

Fostul patron al Tel Drum Marian Fiscuci a luat-o la fuga la iesirea din sediul DNA

Fostul patron al Tel Drum Marian Fiscuci a luat-o la fuga, marti, la iesirea de la DNA, unde a fost citat pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat pentru constituirea unui grup infractional organizat si unde era asteptat de jurnalisti, relateaza News. ro.

Primarul PSD al Craiovei cere despagubiri de 2,4 milioane de euro de la compania lui Dragnea, Tel drum

Primaria Craiova, condusa de social-democratul Mihai Genoiu, a cerut 2,4 milioane de euro de la compania Tel Drum, firma despre care procurorii DNA sustin ca ar apartine in relitatea chiar sefului de partid al.

O noua lovitura pentru Dragnea. La ce suma se ridica datoriile Tel Drum

Firma Tel Drum, intrata in insolventa la inceputul anului, va trebui sa achite datorii de peste 70 milioane lei, in principal catre banci, Fisc, dar si catre Primaria Craiova, conform tabelului preliminar de.

O noua lovitura pentru Dragnea. Suma uriasa pe care Tel Drum trebuie sa o plateasca creditorilor

Firma Tel Drum, intrata in insolventa la inceputul anului, va trebui sa achite datorii de peste 70 milioane lei, in principal catre banci, Fisc, dar si catre Primaria Craiova, conform tabelului preliminar de.

Liviu Dragnea si-a trimis fostul aghiotant in Israel sa-i pregateasca terenul premierului Viorica Dancila

In contextul anuntului facut de Liviu Dragnea potrivit caruia exista un memorandum de mutare a ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, premierul Viorica Dancila va face, miercuri si joi, o vizita.

Firma Tel Drum are de platit in insolventa datorii de peste 70 milioane lei, catre cel putin 120 de creditori

Firma Tel Drum, intrata in insolventa la inceputul anului, va trebui sa achite datorii de peste 70 milioane lei, in principal catre banci, Fisc, dar si catre Primaria Craiova, conform tabelului preliminar de creante.

Victor Ponta face acuzatii grave la adresa lui Liviu Dragnea: Vrea sa va ia banii si voturile

Fostul premier Victor Ponta face noi acuzatii grave la adresa lui Liviu Dragnea. Strategia lui Dragnea pana in 2040? Foarte simplu - sa va ia voturile si banii si sa nu faca nimic din ce v-a promis! La fel ca si.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )