Libnet.ro
UNICEF

13:45

Liviu Dragnea, explicatii despre amnistie: Nu cred ca s-a inventat alt instrument prin care cei nevinovati sa scape de aceasta nenorocire

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, explicatii despre amnistie: Nu cred ca s-a inventat alt instrument prin care cei nevinovati sa scape de aceasta nenorocire

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca amnistia nu este un act de clementa, ci un act de dreptate, pentru ca este vorba de procesele a mii de oameni cu probe. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, detalii despre votul din CEx

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca s-a opus excluderii din partid a Gabrielei Firea, asa cum a propus primarul sectorului 5, Daniel Florea. El a adaugat ca opt colegi au votat impotriva.

Ce-au discutat liderii PSD in CEX despre amnistie si gratiere. Reprosurile lui Paul Stanescu

Vicepremierul Paul Stanescu i-a reprosat lui Liviu Dragnea ca nu a venit pana acum cu un proiect legislativ privind amnistia si gratierea, mai ales ca ne aflam in an Centenar, cand statul ar trebui sa dea dovada de clementa, sustin surse politice pentru Adevarul. De altfel, Paul Stanescu a cerut si in scrisoarea anti-Dragnea o lege a amnistiei si gratierii. Liviu Dragnea a vorbit in CEX doar despre legile Justitiei.

Ce-au discutat liderii PSD in CEx despre amnistie si gratiere. Reprosurile lui Paul Stanescu

Vicepremierul Paul Stanescu i-a reprosat lui Liviu Dragnea ca nu a venit pana acum cu un proiect legislativ privind amnistia si gratierea, mai ales ca ne aflam in an Centenar, cand statul ar trebui sa dea dovada de clementa, sustin surse politice pentru Adevarul. De altfel, Paul Stanescu a cerut si in scrisoarea anti-Dragnea o lege a amnistiei si gratierii. Dragnea a vorbit doar la modul general despre modificarile din Justitie.

Liviu Dragnea: Pe mine personal nu ma mai intereseaza ordonanta privind amnistia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, ca, personal, nu este interesat de o ordonanta privind amnistia. Am discutat despre amnistie si gratiere, ca am auzit tot felul de variante .

Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Amnistia trebuie data. E necesara si o amnistie fiscala / Kovesi conduce Parchetul

Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara la Antena 3. Liderul PSD spune ca miza o reprezinta preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene care va fi atributul guvernului si al Vioricai Dancila, fapt care nu ii convine lui Iohannis. Dragnea spune ca amnistia trebuie data ca sa dea sansa celor care au fost condamnati pe nedrept in baza protocoalelor cu SRI sa fie judecati corect. Mai mult, seful PSD spune ca s eimpune si o amnistie fiscala.

Liviu Dragnea, primul interviu dupa victoria in fata pucistilor: Dupa o asemenea perioada neagra, trebuie sa dai o amnistie

Liviu Dragnea a venit duminica, la Editia Speciala moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, pentru primul interviu dupa sedinta CExN de vineri. Iata principalele sale declaratii: La baza partidului a.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Viorica Dancila si mai multi lideri ai partidului, n birou la Liviu Dragnea / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. ---------------12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii. 12:20Firea: Cred ca miza este excluderea mea si sa fie dati afara din Guvern doi ministri: Paul Stanescu si Tudorel Toader. 12:15Contestatarii lui Dragnea s-au intalnit si ei in biroul lui Adrian Tutuianu11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD. La discutii participa si premierul Dancila. 11:20Marian Oprisan ii critica pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea: cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 50 Vicepresedintele PSD Doina Pana a declarat ca 19 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Dragnea. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Liviu Dragnea, fata n fata, n CEx, cu liderii partidului care i cer demisia imediata / Seful PSD ar fi promis posturi de ministri si locuri la euroalegeri pentru cei care-l sustin (surse)

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. 50 Vicepresedintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, Doina Pana, a declarat ca 18 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Liviu Dragnea in sedinta CExN de vineri. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. 36 Europarlamentarul PSD, Claudia Tapardel: Cred cu fermitate ca partidul trebuie sa ofere romanilor un climat de stabilitate, atat la guvernare, cat si in interiorul PSD. 47 Eurodeputatul PSD Razvan Popa a declarat ca orice tentativa de fortare a demisiei lui Dragnea de la sefia PSD este nociva atat pentru formatiunea social-democrata, cat si pentru guvernare.

Liviu Dragnea spune ca este nemultumit de unii dintre ministri: Despre cine este vorba

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca este nemultumit de unii dintre ministri, insa a refuzat sa precizeze despre cine este vorba. intrebat daca este nemultumit cu privire la activitatea.

Liviu Dragnea, despre schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor: Nu am emotii. Ce spune seful PSD despre inlocuirea unor sefi de filiale(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu nicio temere cu privire la faptul ca PNL a anuntat ca ia in calcul schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor. intrebat daca are emotii din cauza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )