Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liviu Dragnea: Ieri a fost o executie in masa. A trebuit sa fie condamnati 9 oameni sa se justifice si condamnarea mea (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Ieri a fost o executie in masa. A trebuit sa fie condamnati 9 oameni sa se justifice si condamnarea mea (VIDEO)

Liviu Dragnea a condamnat decizia de joi a inaltei Curti de Casatie si Justitie privind condamnarea sa la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Liderul PSD a numit. continuă pe B1

Mesajul PSD Alba dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea: A fost o decizie luata sub presiuni. il sustinem in continuare

La cateva ore dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani si sase luni de inchisoarecu executare pentru instigare la abuz in serviciu PSD Alba a transmis un mesaj pe pagina oficiala de pe facebook a organizatiei.

LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI SI 6 LUNI DE iNCHISOARE iN DOSARUL ANGAJARILOR FICTIVE. A FOST ANULATA SI SUSPENDAREA DIN DOSARUL REFERENDUMULUI

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa il condamne pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 lunide inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sentinta nu este definitiva si.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de nchisoare cu executare n dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu e definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman. Decizia nu e definitiva. Fosta sotie a sefului PSD, Bombonica Prodana, a primit doar o amenda aministrativa de 1. 000 de lei. Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva a doua secretare din PSD la DGASPC Teleorman. La ultimul termen, procurorii DNA cerusera condamnarea pana la 7 ani si 6 luni cu executare. Lista completa a sentintelor din dosarul DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au pronuntat, ieri, la fond, sentintele in dosarul nr. 2628/1/2016 in care Liviu Dragnea a fost acuzat de instigare la abuz in serviciu si instigare la infractiunea de fals intelectual.

Rovana Plumb, declaratie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: E inadmisibil sa sacrificam oameni si sa frangem destine pentru a satisface presiunile politice ale unora

Rovana Plumb a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare. E o zi trista pentru noi toti, dar eu ii sunt alaturi lui Liviu Dragnea, eu si tot partidul. Liviu Dragnea.

VIDEO Sute de oameni in strada la Sibiu, incantati de sentinta primita de Liviu Dragnea: La multi ani cu executare, domnule Dragnea!

Sibienii s-au strans joi seara, in Piata Mare o orasului, intr-un protest organizat fata de modificarea codurilor penale. La aflarea vestii ca Liviu Dragnea a fost codamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare, protestatarii au deschis o sampanie si au scandat La multi ani cu executare, domnule Dragnea!.

Liviu Dragnea, condamnat: cati ani ar trebui sa execute la inchisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat. Dupa o serie de amanari, si-a aflat sentinta in dosarul angajarilor ilegale de laDGASPC Teleorman. Suspendarea executarii pedepsei din 2016 a fost anulata. Liviu Dragnea, seful PSD, a fost condamnat pe 21 iunie la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. El si-a primit aceasta pedeapsa in dosarul [].

Liviu Dragnea, declaratii dupa Comitetul Executiv al PSD, de la ora 19,00

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine vineri, de la ora 19,00, o conferinta de presa, dupa reuniunea Comitetului Executiv al partidului, in care a obtinut sustinerea social-democratilor. Aceasta sedinta a venit la o zi dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si lase luni de inchisoare.

Mircea Badea, reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: M-am bucurat mult pentru un motiv azi. Cat de putini au fost

Mircea Badea a declarat, joi seara, la Sinteza Zilei, ca totusi a fost un motiv de bucurie pentru ziua de astazi, desi Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare. Numarul protestatarilor din Piata.

Mircea Badea, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Pentru mine nu a fost o surpriza

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )