Libnet.ro
UNICEF

07:45

Liviu Dragnea: Nu ma intereseaza cine candideaza la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Nu ma intereseaza cine candideaza la prezidentiale

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a sustinut ca nu este interesat de cine va candida la alegerile prezidentiale din 2019, chiar daca unul dintre candidati va fi liderul ALDE, Calin Po. continuă pe Antena3

Ionut Misa si Liviu Dragnea - discutii despre formularul unic, n biroul presedintelui Camerei

Seful ANAF, Ionut Misa, a avut, marti, o intalnire de aproximativ 40 de minute cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Palatul Parlamentului, anunta Agerpres.

Liviu Dragnea a discutat cu Sultan bin Ahmad Sultan Al Jaber despre promovarea potentialului investitional

Oportunitatea promovarii potentialului investitional al tarii noastre, cu accent pe industria turismului, s-a aflat pe agenda discutiilor care au avut loc marti intre presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si ministrul de stat pentru afaceri economice si comerciale din Emiratele Arabe Unite, dr. Sultan bin Ahmad Sultan Al Jaber, se arata intr-un comunicat al Camerei Deputatilor, dat astazi publicitatii.

Liviu Dragnea: Nu stiu daca voi face cerere de revizuire n dosarul Referendum./ Cine mi mai da napoi anii pierduti n procese

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu stiu daca voi face cerere de revizuire in dosarul Referendum, subliniind cine imi mai da inapoi anii pierduti in urma acestui proces politic?.

Liviu Dragnea: Nu stiu daca voi face cerere de revizuire n dosarul Referendum./ Cine mi mai da napoi anii pierduti n proces?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu stiu daca voi face cerere de revizuire in dosarul Referendum, subliniind cine imi mai da inapoi anii pierduti in urma acestui proces?.

Viorica Dancila, intalnire de ultim moment cu Liviu Dragnea inaintea sedintei CEx

Premierul Viorica Vasilica Dancila s-a intalnit, luni dimineata, cu presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Parlament. intrevederea are loc inaintea sedintei.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Gica Hagi, dupa ce a fost criticat dur

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a raspuns lui Gheorghe Hagi, dupa ce a fost criticat in termeni duri de fostul mare jucator. Eu tin la Gica Hagi si o sa tin la el toata.

Liviu Dragnea, invitat la Antena 3, ncepnd cu ora 21.00 / Dragnea acuza companiile straine pentru cresterea inflatiei: Companii cu capital strain, cnd au vazut ca veniturile romnilor cresc, au zis hai sa marim si noi preturile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat joi seara, intr-un interviu la Antena 3, ca majorarea inflatiei este generata si de aceste companii cu capital strain care au majorat preturile cand au observat ca s-au marit veniturile romanilor. De notat ca nu este pentru prima oara cand Liviu Dragnea si alti oficiali de rang inalt ataca firmele cu capital strain, un obisnuit al acestor declaratii fiind fostul premier Mihai Tudose, care a acuzat in mod repetat bancile de cosmetizarea bilanturilor pentru a nu plati impozite catre statul roman,HotNews. ro a transmis livetext declaratiile lui Liviu Dragnea.

Presedintele ANAF a discutat cu Liviu Dragnea despre declaratia unica

Presedintele Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Ionut Misa, a declarat astazi, dupa o discutie de aproximativ o ora in biroul lui Liviu Dragnea din Parlament, ca au discutat aspecte tehnice legate de declaratia unica, informeaza News. ro.

Liviu Dragnea, mesaj catre presedintele Frantei: in Romania cam noi am castigat alegerile. Nu ne lasam foarte mult influentati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron despre faptul ca sunt unii in Romania care se opun independentei justitiei, spunand ca de la cei care vor s?.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Klaus Iohannis: Nu pot sa dau raspunsuri generice la afirmatii generice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi referitor la criticile aduse de presedintele Klaus Iohannis modificarilor Codurilor penale ca nu poate sa dea raspunsuri generice la afirmatii generice si a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )