Libnet.ro
UNICEF

14:30

Liviu Dragnea, internat in spital de sambata. Medicii recomand ca liderul PSD sa fie operat

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, internat in spital de sambata. Medicii recomand ca liderul PSD sa fie operat

Dubla hernie de disc, acesta este diagnosticul pe care l-au pus medicii in cazul pacientului Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri puternice de spate la finalul unei conferite de presa. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, internat in spital de sambata. Medicii decid daca liderul PSD va fi operat

Dubla hernie de disc, acesta este diagnosticul pe care l-au pus medicii in cazul pacientului Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri puternice de spate la finalul unei conferite de presa.

Liviu Dragnea, internat in spital. Ministrul Sanatatii, noi detalii despre liderul PSD

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta a fost internat sambata, in spital, in urma unor dureri de spate. Liderul PSD a plecat .

Liviu Dragnea, internat intr-o CLINICA PRIVATA, este somat de partid sa se opereze la STAT: Cum ii afecteaza hernia de disc imaginea politica a liderului PSD (VIDEO)

Se complica situatia lui Liviu Dragnea. Medicii i-ar fi recomandat sefului PSD sa se opereze de urgenta de dubla hernie de disc, diagnostic cu care a fost internat, sambata, la clinica privata.

Codrin Stefanescu: Dragnea are dubla hernie si o problema la coloana sus, la gat. Spitalul in care e internat seful PSD - tinut la secret / Doar o coincidenta: Dragnea urma sa fie audiat luni

Codrin Stefanescu a anuntat ca Liviu Dragnea trebuie obligatoriu sa stea la pat in urmatoarele zile. Liderul PSD, sustine el, are dubla hernie si o problema cervicala. Stefanescu nu a spus la care spital an.

Dragnea ramane in spital: unde se trateaza liderul PSD

Liviu Dragnea a ajuns, peste weekend, la spital cu dureri de spate si va mai ramane internat cateva zile. E motivul pentru care nu se va prezenta nici la inalta Curte, unde ar fi trebuit sa fie audiat. Liderul PSD acuza dureri de spate de ceva vreme, iar sambata, dupa o sedinta a PSD, Dragnea [] .

Fosta sefa a Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman s-a imbolnavit la fel ca Liviu Dragnea: sufera de afectiuni ale coloanei vertebrale

Nu doar presedintele PSD, Liviu Dragnea, internat la o clinica privata din Capitala, acuza probleme de spate. Exact aceeasi problema o intampina si Olguta Sefu, fosta directoare a Directiei de Protectie a Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea, mesaj de pace catre Gabriela Firea: Relatia este in refacere

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, la Snagov, ca relatia cu Gabriela Firea este in refacere si o discutie in urmatoarea perioada poate sa fie benefica, relateaza Mediafax.

Liviu Dragnea, nou discurs cu atacuri directe la Klaus Iohannis: Am constatat ca ii e lene si sa vorbeasca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a lansat sambata, in discursul sustinut la Snagov, noi atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea a spus ca a constatat ca lui Iohannis ii e lene si sa vorbeasca, reactie la faptul ca seful statului s-a oprit de mai multe ori in timpul discursului de la Summitul PPE pentru a-si recupera vocea. Este cel mai recent dintre atacurile pe care seful PSD le-a lansat in ultima vreme la adresa presedintelui Iohannis, acestea venind pe fondul speculatiilor ca si-ar dori sa fie candidatul coalitiei la prezidentiale.

Liviu Dragnea vrea adoptarea Codului Administrativ prin OUG: Suntem de doi ani la guvernare, dar nu la putere

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, la Snagov, ca poate Executivul ar trebui sa ia in considerare adoptarea Codului Administrativ, proiect aflat in Parlament, prin ordonanta de urgenta.

Liviu Dragnea: Programul de guvernare al PSD deranjeaza; adversarii nostri politici fac orice pentru a-l bloca

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca programul de guvernare implementat de social-democrati deranjeaza, iar adversarii politici ai formatiunii, care sunt, mare parte dintre ei, si ai tarii, fac orice le sta in putinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )