Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liviu Dragnea: Interventia Jandarmeriei a fost 100% legala/ Aceasta actiune a Parchetului General are ca scop timorarea

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Interventia Jandarmeriei a fost 100% legala/ Aceasta actiune a Parchetului General are ca scop timorarea

Presedintele PSD a declarat vineri seara, dupa victoria din CEx, ca interventia Jandarmeriei din Piata Victoriei din 10 august a fost 100% legala. Liderul PSD sustine ca actiunea Parchetului impotriva sefilor Jandarmeriei are ca scop timorarea. continuă pe Hotnews

Dragnea, dupa ce sefii Jandarmeriei au fost pusi sub acuzare: aceasta actiune a Parchetului General are ca obiectiv timorarea fortelor de ordine

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, ca, in opinia sa, punerea sub urmarire penala a sefilor Jandarmeriei reprezinta o actiune a Parchetului General care are ca scop timorarea fortelor de ordine din Romania.

MISTER rezolvat: Ce avea KOVESI pe mana in poza in care statea alaturi de Liviu DRAGNEA! (FOTO)

Victor Ponta a prezentat joi o noua fotografie care arata relatia extrem de apropriata dintre Liviu Dragnea si ceea ce acum numeste statul paralel. in aceasta imagine, langa Liviu Dragnea sta Laura.

Gabriela Firea: Miza lui Liviu Dragnea este excluderea mea din PSD si remanierea din guvern a lui Paul Stanescu si a lui Tudorel Toader (VIDEO)

Gabriela Firea a facut acuzatii dure inainte de inceputul sedintei de Comitet Executiv al PSD de vineri. Aceasta a acuzat ca Liviu Dragnea urmareste ca vineri sa o excluda pe ea din partid si sa obtina.

Niculae Badalau, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: A atras asupra PSD oprobriul unei insemnate parti a societatii romanesti

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca se raliaza pozitiei exprimata in scrisoarea privind demisia lui Liviu Dragnea si considera ca aceasta este un demers.

Liviu Dragnea, ultimul mesaj inainte de CEx-ul PSD: Ce spune despre posibile decizii de excludere din partid a contestatarilor

Liviu Dragnea a exclus posibilitatea excluderii contestatarilor care ii cer demisia de Comitet Executiv ce are loc vineri. Categoric, nu, a fost raspunsul lui Liviu Dragnea, intrebat fiind daca va cere excludere.

Oprisan: Nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, dar nu poti sa vii peste noapte, cnd n-ai deschis gura n interiorul partidului, si sa scrii o scrisoare / E cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului

Cu o ora inainte de sedinta decisiva din PSD, Marian Oprisan, ii critica deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificand demersul ca fiind cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. Stiti ca nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, cand am avut ceva de zis am zis in interiorul partidului si lucrurile au fost regularizate. Nu poti sa vii peste noapte, cand n-ai deschis gura in organismele statutate, si sa scrii o scrisoare si sa te adresezi cetatenilor cu probleme strict ale PSD, a spus el.

POZA ANULUI! Victor Ponta a PUBLICAT o noua fotografie cu Liviu Dragnea si statul paralel: Liderul PSD langa Kovesi, Maior si Oprea (FOTO)

Victor Ponta continua dezvaluirile privind relatia dintre Liviu Dragnea si cea ce numeste statul paralel! Precum a promis, fostul premier a postat o noua poza in care arata ca Liviu Dragnea a fost prieten.

Disidentii din PSD solicita demisia imediata a lui Liviu Dragnea

Mult asteptata scrisoare prin care un grup de lideri din cadrul PSD ii solicita demisia lui Liviu Dragnea din func-tia de sef al partidului a fost in sfarsit finalizata si data publicitatii. Scrisoarea, intitulata Declaratie comuna si semnata de mai multi membri din Comitetul Executiv al PSD, printre care se numara si grupul de initiativa constituit din vicepremierul Paul Stanescu, vicepresedinte PSD, Gabriela Firea - primar general al Capitalei, Adrian Tutuianu - vicepresedinte al Senatului si fost ministru al Apararii Nationale, se doreste a fi un prim pas in normalizarea relatiilor pe care partidul le are cu societatea civila si cu Presedintia Romaniei.

Marcel Ciolacu: Sustin scrisoarea colegilor mei. Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Deputatul PSD Marcel Ciolacu, fost vicepremier in cabinetul condus de Mihai Tudose, anunta la randul sau ca sustine scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, afirmand ca in partid au fost luate decizii gresite si libertatea de exprimare a fost suprimata. El il acuza pe Liviu Dragnea ca a ajuns orbit de putere si vorbeste si de problemele personale ale liderului PSD, care fac ca modificarile la legile justitiei sa nu fie realizate.

Surse: Liviu Dragnea, victorie zdrobitoare in CEx

In cadrul sedinteiCEx a PSD s-a supus la vot sustinerea pentru Liviu Dragnea. in urma procedurii, presedintele PSD a fost sustinut de majoritatea membrilor prezenti la sedinta, transmit surse citate de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )