Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza zilei: Centrul de comanda pe care inca nu-l stiu n-are cum sa ramana ascuns la nesfarsit

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, invitat la Sinteza zilei: Centrul de comanda pe care inca nu-l stiu n-are cum sa ramana ascuns la nesfarsit

Presedintele PSD Liviu Dragnea este invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei. Urmareste LIVE interviul cu liderul PSD De ce a fost Congres PSD? Dragnea: Era un an de la guvernare, o. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Centrul de comanda pe care inca nu-l stiu n-are cum sa ramana ascuns la nesfarsit

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost invitatul lui Mihai Gadea, marti seara, la emisiunea Sinteza zilei. De ce a fost Congres PSD? Dragnea: Era un an de la guvernare, o echipa noua. Trebuia ca partidul.

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza zilei in aceasta seara

Presedintele PSD Liviu Dragnea va fi invitatul lui Mihai Gadea, in aceasta seara, la emisiunea Sinteza zilei. Care sunt planurile coalitiei guvernamentale? Nu rata interviul cu liderul PSD, in.

Liviu Dragnea, invitat, marti seara, la Antena 3. HotNews transmite LiveText cele mai importante declaratii ale sefului PSD

Liviu Dragnea este invitat, marti seara, de la ora 21. 00, in studioul Antena 3, dupa ce luni a anuntat ca a discutat cu mai multi colegi sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea de a sanctiona pe cei care mint, defaimeaza propria tara. HotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

Liviu Dragnea a cerut, sambata, la Congresul PSD, votul social-democratilor pentru cinci conventii nationale, precizand ca realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi.

Liviu Dragnea:Dupa parerea mea, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandal, Unii veneau la mine sa cer sa fie votati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, la Antena 3, ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de catre SRI. La fel, acesta a declarat ca SRI s-a implicat si in constructia Guvernului Ponta din 2012. Liviu Dragnea a spus la Antena 3 ca, dupa parerea lui, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru candidati pentru functia de presedinte executiv, care nu au avut sustinere, nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandalHotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Liviu Dragnea: Statul paralel facea Guverne. Maior si Coldea s-au implicat in Guvernul Ponta din 2012

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, la Antena 3, ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de catre SRI. La fel, acesta a declarat ca SRI s-a implicat si in constructia Guvernului Ponta din 2012. Seful PSD a vorbit si depre revocarea Codrutei Kovesi afirmand ca raportul ministrului Tudorel Toader este foarte greu de combatut. Dragnea: Domnul Oprea mi-a spus ca a inteles de la statul de drept ca Zgonea trebuie sa fie numarul 1 si eu numarul doi. Ca de fapt, el cu mine o sa conducememisiunea este in desfasurare.

Ce masina conduce iubita lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea are o relatie cu Irina Alexandra Tanase, o tanara de 25 de ani, iar diferenta de varsta nu reprezinta un obstacol pentru ei. Invitat intr-o emisiune televizata, liderul PSD a vorbit si.

EXCLUSIV. O noua inregistrare va fi prezentata de Vlad Cosma, in aceasta seara, la Sinteza zilei

O noua inregistrare va fi prezentata de Vlad Cosma la Antena 3. La Sinteza zilei, de la ora 21. 00, fostul deputat Vlad Cosma pune la dispozitia opiniei publice inregistrarea cheie a unitatii de elita de la DNA.

Sinteza zilei. Dezvaluirile deceniului, la Antena 3

Mihai Gadea a anuntat, duminica seara, la Sinteza zilei, cand va fi difuzata urmatoarea nucleara la Antena 3. Noua saptamana va aduce telespectatorilor celui mai urmarit talk-show din Romania.

Liviu Dragnea: Am convenit sa lucram la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi

Congresul PSD nu a fost convocat doar pentru a se ocupa niste functii de conducere. Principalele motive au fost de a se stabili niste obiective majore: pozitia noastra privind unele dezbateri mari din Romania, cum ar fi proiectul de tara, a declarat luni seara presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Romania Tv. Liviu Dragnea a lansat, in emisiune, noi acuzatii la adresa statului paralel, despre care sustine ca este o caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare. Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din 2019, Dragnea a sustinut ca este devreme pentru un raspuns. El a anuntat, de asemenea, ca a discutat cu mai multi colegi si au convenit sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )